|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2008, albüm, kayar, tan, tanıtımı, yıldızlarda |
![]() |
Tan - Yıldızlarda Kayar [2008] Albüm Tanıtımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tan - Yıldızlarda Kayar [2008] Albüm Tanıtımı![]() ![]() 01 ![]() 02 ![]() 03 ![]() 04 ![]() 05 ![]() 06 ![]() 07 ![]() 08 ![]() 09 ![]() 10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tan - Yıldızlarda Kayar [2008] Albüm TanıtımıAlbüm tanıtımları bölümünün amacı üyelere yeni çıkan yada çıkacak olan albümler konusunda ilgilileri bilgilendirmektir ve hiç bir şekilde (teşekkür edince gelen gizli linkler vb) mp3 linki konuda bulunmiyacaktır ![]() ![]() ![]() Uymayan lar için Bu Mesaj uyarı sayılıp ikinci bir uyarı yapılmaksızın yasaklanacaklardır, frmsinsi ![]() ![]() İyi Forumlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tan - Yıldızlarda Kayar [2008] Albüm Tanıtımısagol ellerine ve zahmetine saglik |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tan - Yıldızlarda Kayar [2008] Albüm Tanıtımıtan yeni albüm 2008 Tan "Sözümü Tutamadım" isimli yeni albümünü Erol Köse etiketiyle müzik marketlere sundu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şarkı listesi: 01 Sözümü tutamadım 02 Neler Neler (Club Vers ![]() 03 Neler Neler 04 Geçer 05 Yağdır Günahları 06 Yağdır Günahları (Club ![]() ![]() 07 Sana Böylesi Yakışır 08 Belki Merak Etmezsin 09 Doğum Günü 10 Ziyan 11 Kızılca Güneş 12 Bıktım Senden 13 Miracle 14 Aşkım Aşkım |
![]() |
![]() |
|