|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 2008, albüm, klasikleri, müziği, sanat, tanıtımı, türk, şarkılarımız |
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm TanıtımıTürk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız II -(2008) Albüm Tanıtımı ![]() ![]() CD 1: 1 Nihavent Peşrev2 Yine Bu Yıl Ada Sensiz3 Bir Ihtimal Daha Var4 Unutturamaz Seni hiç bir Şey5 Aman Avcı Vurma Beni6 Üsküdar'a Gider Iken Aldıda bir Yağmur7 Hicaz Taksimi8 Ey Çerhi Sitemger9 Solsanda Sararsan Yine10 Kederden Mi Neden Bilmem11 Gülşeni Hüsnüne Kimler Varıyor12 Kanaryam Güzel Kuşum13 Pencere Açıldı Bilal Oğlan14 Kürdili Hicazkar Taksimi15 Dertleri Zevk Edindim16 Avuçlarımda Hala Sıcaklığın Var17 Rast Taksimi18 Senden Ayrı Yaşayamam19 Ben Yaralı Bir CeylanımCD 2: 1 Hüzzam Peşrev2 Sabrımı Gamzelerin3 Sen Sanki Baharın Gülüsün4 Açmam Açamam Söyleyemem5 Küşade Taliim6 Güzel Gün Görmedi7 Köprüler Yaptırdım (Karam)8 Bilirim Daha Sen9 Uşşak Taksimi10 Her Mevsim Içimden Gelir Geçersin11 Cana Rakibi Handan Edersin12 Gamzedeyim Deva Bulamam13 Hastane Önünde Incir Ağacı14 Fındıklı Bizim Yolumuz15 Ayva Çiçek Açmış16 Vay SürmeliCD 3: 1 Hüzzam Peşrev2 Dün Gece Mehtaba Dalıp3 Kalbimin Sahibi Sensin4 Beklerim Hergün Bu Sahillerde5 Küçük Yaşta Aldım Sazı Elime6 Segah Taksimi7 Dil Harabı Aşkınım8 Olmaz Ilaç Sine-i Pareme9 Izmir'in Kavakları10 Seni her Dem Anıyorum11 Eviç Taksimi12 Şahane Gözler13 Mendilimin Yeşili (Aman Doktor)14 Hicran Oldu Sinem Deler15 Sinemde Bir Tutuşmuş16 Şu Dağları Delmeli17 Odasına Vardım Fincan Elinde |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımıtşk kardesımmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımıtesekkurler dostum emegine saglik |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımıteşekkürler acaba diyorum bişiler yazınca mı link görünecek |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımıteşekkürler ali zahid |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımısgl kardesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımıteşekkürler beyler elinize sağlık |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımısağollllllllllllllllllllllllllllll |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımısağol çok sağol sen ne iyisin |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımıtesekürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımısaol ellerine sağlık tşk --->: Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız II -(2008) Albüm Tanıtımı frmacil sayfa 2iki --->: Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız II -(2008) Albüm Tanıtımı |
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımıtşkler güzel çok güzel |
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımıçok teşekkür ederim |
|
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımıcok tesekkur ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#15 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Klasikleri - Bizim Şarkılarımız İi -(2008) Albüm Tanıtımıteşekkür ederim emeğine sağlık |
|
|
|