![]() |
Sansar - Lanet Ettim (Ft.Giyotin) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sansar - Lanet Ettim (Ft.Giyotin)Sansar Allah belani versin Gözlerinden yas insin Parasi olana mutlu bitch olmayana as insin Tasinsin aglara yazdigim bütün kelamlar Dostuma düsmana yarime selamlar Gidiyorum Bu aksam elimde bir bavul , Ölüyorum bu Aksam Dünya kurtulur Soldurur yasam hep kendi kendine Zorludur neden hep mutluluk yolu Sag kolumda bir faça sol elimde bir yara Bu yolcu aldi basini ulasti daglara Ve yarina selam çakipta dünüme döndüm Ve ben nefes alirken ölümü gördüm Söndürdüm isigimi Gözümü yumdum Sabah uyanmak istemezdim huzur doluydum Bu gece yataga yattigimda huzuru buldum Gün Dogdu saat çaldi ![]() ![]() Nakarat 2 Lanet ettim yasadigim onca asklara Sakin dönmeyi geri küskünüm bakislara Üsküdarin Ortasinda bir bira ve sigara Derman Oldu derdime dünyam oldu kapkara Fersah Sokaklarin karanlik çok basitmis arkadaslik Ah dalastik bazen oldu paylastik Derdimiz birbirimizi tasladik beraber basladik rap denen yola Derman olmayinca derdine korkma vur beni Çek silahi daya kafama korkma vur beni Durdurun beni , tutun ellerimi yazmasin azmasin bu dil Sende sil beni hayat büyük okul yokolur ferso kaybeder Yanlisini kaydeder, dostum var bana yeter , kahpe olan terk eder, terk edip gider Yanliz yasamak yasamak kurali asmak lazim surlari Kadehim bosaldi doldur hanci ben bu gece burali bunlar kimin kurali Biz gönülden yarali gözlerimiz kapali Sigara sarip yakmali hep yürekten bakmali Nakarat 2 Lanet ettim yasadigim onca asklara Sakin dönmeyi geri küskünüm bakislara Üsküdarin Ortasinda bir bira ve sigara Derman Oldu derdime dünyam oldu kapkara Narkoz Ben sustum devam etsin narkoz aleve seslensin seslenmek yetmez sistemle karta haykiris kadere pençe Manyak gibi yazmak dönence yürekte yanan günes ve Söndüyse yasamak yok para bulmak zor gönül ister Dertleri sere ser ve yeralti ![]() ![]() ![]() Gülmek yoktu soluksuzum ben adim attim yoktu sonum Kendimi kaybettim 7&24 ayyas gezerim bos gezerim Yok kefenim öyle bir kederim varki dert yok diyelim Yoktan var edebilecek kaderim zar atalim verebilecek birseyim yok alsin canimi yanima kar kalir Kaybetsem de kanlari,terleri sarfetsemde yarin yok yak sigara Efkar basti dertlen kankam gözyasi aksin narkoz yazsin haykir kankam Çigliklari Düsman mezarini kazsin ![]() |
![]() |
![]() |
|