![]() |
İstanbul Attack -Bazen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul Attack -BazenBAZEN Bazen düşünürsün,bulamazsın cevapları ![]() ![]() ![]() Bazen yorulursun,dinlenemsin kış akşamı ![]() ![]() ![]() KASIRGA Kes sesini,kes ![]() ![]() ![]() Ders verdim dünyaya,anlamını yitiren muhabeti, çocukken söylenen şiirleri ![]() ters geldim dünyaya ![]() ![]() Akılda kalan soruları közledim ![]() ![]() Ben burdayım:doğruluk kaleleri,açın fenerleri,görün elleri ![]() Kenetlenen binlerce gerçek serveti ![]() doğru söylemeyen dönmeli ![]() Yollarıma taş koyanlar yatakta haha!!! TİMUR Ellerimdeki nasırlar biran dökülüp gitti, gözlerimi açtığımda herşey yinemi bitti ![]() Diye düşünürken kaderim tohumları ekti, ama ben yine tek başıma serseri Gibi dolaşırken sokakta,bak bana ![]() Bulutlar uzerime çöker,kaçsana ![]() Elimdeki mikrafon alevlenir parlar ha! Huzurumu bulamadım ben ah ana ![]() ![]() ![]() Nekadar çile çekicam ben ah daha ![]() Ellerini kaldırıp hadi çaksana ![]() İstanbulum Attack'ta aha!Dört kafadar olarak çıkıyoruz şimdi biz yola ![]() FUCHS Yıllarca bekledim,elimde sayfalar ![]() Günleri ekledim,benimle saydılar ![]() ayrılmaz bir bütündür bende ![]() bilir sonumuz nerde ![]() sektirmez ![]() ![]() Uyurken bile rap yazan bir hakimim ![]() ![]() Gök yüzünden bakan şahinim Attack'ta ![]() hayalleri sakla ![]() ![]() satırlarda tek yumruk nakavt ![]() ![]() ![]() RAMİZ Ben de çocuktum göklerde uçtum yoruldum ![]() Durdurdum bana karşı akan tüm nehirleri ![]() kimi kitapta bulamadım ![]() lugatıma ben yamadım,azinemi beynime kazdım ![]() yavaş dediler,koştum yavaş! dediler ![]() Yürüdüm yanaş dediler,birey ol yaşa dediler ![]() geri çevirdim,yanlızdım ama ben yenilmedim ![]() dalgasıyla atmosfere karıştı hayallerim ![]() Sus!dedi,susmadım ![]() ![]() yalan olur adım ![]() ![]() kendimce huzurluyum,Sor bana mutlu muyum ![]() hem de çok ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|