![]() |
Ayben Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayben Şarkı Sözleri22 Eylül 1982'de İstanbul Üsküdar'da doğan Ayben İlköğretimini babası Danyal Bey ve abisi Ceza gibi ilkokulu Bağlarbaşı İlköğretim Okulunda tamamladı ![]() Liseyi ise Üsküdar Cumuhuriyet Lisesi'nde ![]() ![]() şu günlerde yeni albüm hazırlıklarında ![]() Seslendirdiği şarkılar ![]() ![]() 1999 Nefret - Meclis i Ala Yüzyüze 2000 Nefret - Anahtar Doğru Olan Zordur 2001 Narcotic - Beyaz Karanlık Doğuştan Katil 2004 Ceza - Rapstar Sinekler ve Beatler , Araba 2005 Aylin Aslım - Gulyabani Gelinlik Sarhoşluğu 2005 Fuat - Her Ayın Elemanı İllegal , Ayben'de 2005 I-Ben Underground 2005 Mihenk Taşı Sukutu Hayal 2006 Ayben Günlerin Ağlak 2006 - Kadıköy Acil Bekler 2006 - Understation Jingle 2006 - Rap Benim 2006 Nil Karaibrahimgil Peri 2006 Emre ft ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayben Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayben Şarkı SözleriAyben : Üsküdar Fuat : Batı Berlin Ayben :Kızlar FuaT : Rape gelin Ayben : Aybende micro emin Fuat : Fuat beton zemin Ayben Dokunamadı bu rape gay okunamadı bu bana göre hey seni gidi dj dilini kesip tizine sokmak farz oldu bu rapi duymadan sakın ölme stay konseyden çıkacak kararı bekle bitch sen bir hiçsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayben : Üsküdar Fuat : Batı Berlin Ayben :Kızlar FuaT : Rape gelin Ayben : Aybende micro emin Fuat : Fuat beton zemin Fuat Testere geldi rapleri yere serdi defteri karalamadan kafatası çatlamadan çatlamak andan çıkar ama kandan ayak yapan amerikaya tapan surata sapan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayben liriğe kritik analitiğe politik organiğe platin estetiğe jelatin akademiye keratin ekonomiye statik elektriğe pratik o rapin adı tektip tektük arada çürük olabilir saçmalamak istedim ama olmadı yaza yaza adımıda ezberlediniz ama ben sizler gibi söz çalmadım kendi defterim kendi kalemim kendi stilim kendi dilim sözlerim benim marifetim nacizane bi kız mc'yim özür dilerim boşuna yazma diye söyledim kuşlar söyledi bana ben bilirim daha anlatıyorlardı ama rap yapasım geldi ve ben dinlemedim Ayben : Üsküdar Fuat : Batı Berlin Ayben :Kızlar FuaT : Rape gelin Ayben : Aybende micro emin Fuat : Fuat beton zemin |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayben Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayben Şarkı SözleriEmre:Hepinize iyi akşamlar ![]() ![]() ![]() ![]() Ayben:Hoşbulduk efendim ![]() Emre:Nasılsınız? Ayben:Teşekkür ederim siz? Emre:Ee,gördüğünüz gibi ![]() ![]() ![]() Ayben:Aaa rica ederim önce siz ![]() Emre:Önce siz ![]() Ayben:Lütfen siz ![]() Emre:önce siz siz konuksunuz ![]() Ayben:Lütfen ama ![]() Emre ![]() Ayben:Yeter beee sıkıldım ![]() Emre: Yetenekoloji,biz söför rapse otomobil Ayben: Rapimiz yüksek promil,onlar krokodil Ayben: Pörsümüs brokoli gibi bayat ve sefil Emre : Müzikte siz tas devri bizse gelecek nesil & x2 Renkli kutuda görünen çogu genç toy, Daha açik söyleyeyim çogu genç epey kötü maymun oldu hepsi tek tek sey ![]() ![]() Bosver be yakismaz,hepsi bos ![]() Kaldir rapini saha,onlar yavsar,onlar alçak onlarin isi kaçmak ![]() 3-5 bilemedin 10 bitch bileyelim er geç tükenecek,tek rap bilinecek ![]() Yabadabadu hop,dabilyu dabilyu dabilyu sarlatanlara ölüm nokta kom Smiley Kulede *** yazar,o kulede rich azar,o buraya gelemez ama arkada kuyu kazar ![]() Yalandan artist kukuletali matrix kiçini kapat çok pis,ben angel o ezorsist (son kelime yanlis olabilir Smiley) Emre: Yetenekoloji,biz söför rapse otomobil Ayben: Rapimiz yüksek promil,onlar krokodil Ayben: Pörsümüs brokoli gibi bayat ve sefil Emre : Müzikte siz tas devri bizse gelecek nesil & x2 Açik elektronik rap web sebekesi üzerinde kaçak elektrik ![]() Dur bu son parti,rapimizse son parti sana teknisyenden tek diss ![]() Ek is nazarli bakislar mis mi ha? Piste gel sig kalmissin,isin kisne der hep essek,sisme kanka ![]() Is mi yaptin? Çis mi amonyak sandigin? Aldanma! Kolonyayi bol keseden dök ki ferahla ![]() I-YeKa'ye burada sappur suppur koyulur dedik,çini bir vazoda anlayana ![]() Karamsar vokalin dönüsür iyimsere,beni taklit et! Al Style'imi portatif yap gelistir,sonra öyle sun ki insanlara senin sansinlar ![]() Arbel haybeye ugrasma orjinali bende ![]() Liriklerinse ne kadar enteresan olursa olsun beni enterese etmez ![]() Hata sana gösterende,ne bu sogukluk? Rap yetenek isidir bizi duy be! Emre: Yetenekoloji,biz söför rapse otomobil Ayben: Rapimiz yüksek promil,onlar krokodil Ayben: Pörsümüs brokoli gibi bayat ve sefil Emre : Müzikte siz tas devri bizse gelecek nesil & x2 Emre : Hepsi grubu senin en büyük rakibin Ayben(!) Ayben : Kanka o zaman E-gayde senin rakibin len(!) Emre : Aa E-gerizekaliya laf yok kank ![]() Ayben : Neden ki lan? Emre : Ee ne de olsa onun elinde Don Perinion üstte Sean John ![]() Ayben : Pst Emre dinledin mi? Emre : Neyi kanka? Ayben : Shaggy ft ![]() Emre : Duydum ya, Mr ![]() ![]() Ayben : Oynatalim kank kolay nasilsa,Kadiköy de bulunur en büyük lirik bank ![]() Emre : Rap adi altinda anilan her wackin starti onlardan,finishiyse bizden bunu bilin ![]() Ayben : Rap evi tam gaz,bu en büyük haz ![]() Emre: Yetenekoloji,biz söför rapse otomobil Ayben: Rapimiz yüksek promil,onlar krokodil Ayben: Pörsümüs brokoli gibi bayat ve sefil Emre : Müzikte siz tas devri bizse gelecek nesil |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayben Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayben Şarkı SözleriGÜNLERİN AĞLAK ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat Günlerin ağlak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günlerin ağlak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AYBEN: Türkçe rapin mizahı gelişmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DİSSTORTİON ep yi duyunca tadını anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat ![]() ![]() ROKA: 2eksik söyledin kuzum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mic mic mic mic salako sen fuchsu beğenmezdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat ![]() ![]() AYBEN: DJ lerle hiç uyuşamadım ki ![]() ![]() ![]() ![]() Sahto gider Koleran sana kalır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Techno party sini neden unutalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat ![]() ![]() AYBEN: Allahıma şükür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yaşını sordum 23 müş ![]() ![]() ![]() ![]() göz boyarsın ama evliyayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evine 1 kere geldim Sago ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat Günlerin ağlak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günlerin ağlak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayben Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayben Şarkı SözleriYolda yuruyemez kadin her adimda bir hece laf atar Yalniz olmak suc mu sanki Bak yeter der gecer tepkisiz kalmak ayri dert Cevap verirsen it guler namus elden gitmesin Kaldirimda vesait beklemek olum gelir Vesait gelmeden zaten itler onune dizilir Yayayken ayri dert Araba kullanirken taciz edilir iftiraysa hazir Hatun araba kullanirmi hakki yok Kadin gece sokakta eglenirse taciz hakki var Serbest serbest dolasamaz kadin Dogru ya sokak senin malin sokak senin mekanin Disi kopek hep kuyruk sallamaz bazen itler istegi baglamaz Taciz hakki elinde sanar laf atar seninde alien var en basit ornek annen Disi kopek hep kuyruk sallamaz bazen itler istegi baglamaz Taciz hakki elinde sanar laf atar seninde ailen var en basit ornek var annen |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayben Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayben Şarkı SözleriRap benim hayat felsefem Rap benim için doğrular ve ufkumu aydınlatan parıltı Ben onu ustasından öğrendim Rap benim hayatımın son gerçeği, Rap benim geleceğimin ilk perdesi Rap benim kalbimin aynası,rap hayallerimin yek paydası ![]() Yolu yok bükülemedi bu dil,karalanamadı rapim Her daim dillere pelesenk oldum ama yıkılamadım,hiç susturulamadım bu gerçek Her sahnede varım,her yerde var adım Doğru bildiğimi yapıyorum ve yine sana kulak asmadım Sus ben böyle mutluyum gel de sustur adamım Bebektim rapi tanıdığımda,her yaşımda çınladı kulağımda Adını bilmeden sevdiğim oldu, Bu güne dek yürüdük bu yolda Öyle kolay değil ben emeğimi verdim Rap adına yaptığım her üretim benim alın terim İlham kaynağım deneyimlerim ![]() Nakarat: Rapimi yar etmem,Rapime ah etme Rapimi dinlettim, Rapimin ahengi birini bulur Kim bilir ki dengi mi? Bilin ki Rap benim tek sevgilim ![]() 99 Nefret-Meclis-i ala İstanbul-yüz yüze; 99 sefer sayılı uçak benim adım Ayben 2001 Nefret-Anahtar; Doğru olan zordur zoru başarmaktır doğruluk 2002 Narkotik-Doğuştan Katil; Dünyadaki nickim Ayben Türkçe Rapin kız sesi 2004 Ceza-Rapstar- sinekler ve beatler; Ders 2 sona erdi 30 saniyen var, Araba; Kafiyeler sapır sapır dökülür bu dilden 2005 Aylin Aslım-Gulyabani; ek bir sözlüğe gerek yok ben kendimi biliyorum 2005 Fuat-Geri geldi; Ayben de micro emin denizde ottunuz rap okyanus Ayben se illegal ben vardım siz yoktunuz şimdide siz koktunuz ![]() Beatleriniz namüsait,featleriniz namünasip, Lirikleriniz gayri meşru Antipatiksiniz gayri tabi rapleriniz Nakarat: Rapimi yar etmem,Rapime ah etme Rapimi dinlettim, Rapimin ahengi birini bulur Kim bilir ki dengi mi? Bilin ki Rap benim tek sevgilim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayben Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayben Şarkı Sözleriaylin aslım duydunuzmu neler olmuş tanıdınızmı meşhur olmuş çok sefilmiş zengin olmuş banane marjinalmiş artis olmuş o da bişeymi star doğmuş orjinalmiş kimden çalmış banane ayben boynuz altından bakan o gözlerin kör olsun damat alana kaynana bedava kahpelikde hediye olsun banane vergi şampiyonlarından vergi kaçıranlardan haberim olsun kimin eli kimin cebinde topuna lanet olsun play ve kayıt eşittir hiçbirinde ses de yok görüntü çok rutin ve krişe ne giyerse giysin hepsi bol kılıflarıyla kapalı gerçek üstü varlık spiker olmuş her denyo savaşı gülerek sunmuş aylin aslım alkolikmiş beter olmuş mübtelaymış ondan çökmüş karizmatikmiş kilo almış banane duayenmiş muayyen olmuş lezbiyenmiş gelin olmuş sevgidenmiş katil olmuş banane Ayben şöhret olana herbi yol helal misali her bi masal kulağı tıkadı yurdum insanı ve nette yapılan her geyikde karalamayla dolmuş kal gelmiş hepsine buyrun türkçe dersine dedikte taktik olmaz oğlum karizmatik bi patron olmadan da yürüyoruz kraliyet top 10 larında hergün aynı şey ben görüyorum sen yolun başındasın bense dönüyorum ek bi sözlüğe gerek yok ben kendimi biliyorum banane banane banane ayben magazin her zaman bumuydu yoksa sonradanmı döndü tvdeki zihniyet sapıkmı bizmi öle gördük aylin aradı bende geldim ayben derki sen sefildin senin için hazin bi sondu aylin ayben ortak oldu banane banane banane |
![]() |
![]() |
|