Hayata 3 Nokta - Kara Sevda |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayata 3 Nokta - Kara SevdaHayalimde sen hergece içimde Yüreğim Haraabe YıkıntıLarla Dolu Bu Geçmişin İzleri Bedenimde Ruhum Ben Yaşarken Ölmüş Kalbim En Büyük Acıları Gömmüş Hayatında Hiç Mutlu Olmamak, Benim suçumsaa ceza mı çekerim ,hayatından çeker giderim Benliğimi Yitirdim Ben İçinde ,Sözlerimi Yazardım Ben İçince Yüreğim Kanıyor İnan Seni Görünce Güzelliğini bilmem Düşününce Unutamamak Sevmek Seninle Yaşamak, Sen Olmadan İçten İçe Seni Düşünerek Uyumak her gece Düşlerde buluşmak, gözlerinle İstemem Artık Seni,Kalsın Benim Olmayan Bu Aşkın Batsın Kara Sevdalar Beni Parçalasın Ben Yandım Eller Yanmasın İçerek oldu,benim aldığım o Soluk İçinde Verdiğim, Yalan Sözler Aşkın Ateşi Yakardı Duman Duman Bendim Sevsemde UnutuLan UnutuLdum Aşkın Ateşi Yakarken, UnutuLdum Deli Gibi Seviyorken, Unutdum Aşkımı Çok İstesemde Vazgeçtim Ben Kendimden Yolun Sonu Geldi Bana Gece Oluyor Gecelerimin sabahı gelmiyor Bir Kara Sevda Ufukta Belirdi Yangın Gibi Yakıpta Gitti Bu aşkların sonunda hep bi hüzün bi ayrılık Yollarında izmaritlerkanLa doldu ortalık Ve Şimdi Bende Anladım Çok Acı Çektim Ağladım Nedensizce Bir Hiç Uğruna Kalbimi Dağladım Gözlerim gam,lı ben aşk tam gamlı ve rapten gayrı bu kalp senin olsun akar damla damla yaşlarım duraksızın gözümden Satır Satır Yazar bu çileyi nayif ellerim Dimlerimde yokki derman gözlerinde var olsam rabim yardım et dayanacak gücümde kalmadı her anım oldu sancı hayallerim karardı rüyalarımda şimdi kabus oldu sende yoksun ben hep susardım harbi rap yazardım gece boyunca ağlarken yazdığım sözlerim armağan oLsun hep senin olsun al senin olsun kalbimi çaldın al senin olsun ah bide bilsen bir görebilsen son bi kez bakda bu kalp mesud olsun UnutuLdum Aşkın Ateşi Yakarken, UnutuLdum Deli Gibi Seviyorken, Unutdum Aşkımı Çok İstesemde Vazgeçtim Ben Kendimden Yolun Sonu Geldi Bana Gece Oluyor Gecelerimin sabahı gelmiyor Bir Kara Sevda Ufukta Belirdi Yangın Gibi Yakıpta Gitti |
|