![]() |
Arif Susam Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Susam Şarkı SözleriFALDA SEN ÇIKTIN Yagmurlardan buluttan, ruzgarlardan gızlerım Askımı ben kendımden, senden bıle gızledım Kuruyan yaprak gıbı, dokulsede hıslerım Askımı ben kendımden, senden bıle gızlerım Bır dınlesen kalbımı Bır dınlesen ne olur Sen seversen sevgılım Gecenler unutulur Olanlar unutulur Acı hasret ve keder, ayrılıgın arkası Yıne falda sen cıktın, yokkı senden baskası Senelerdır dılımde, senden hasret sarkısı Yıne falda sen cıktın, yokkı senden baskası |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Susam Şarkı SözleriDUYDUM EVLENİYORSUN Duydum evleniyormuşsun sevgilim Söyle düğününe davetli miyim Seni beyaz gelinlikle görmek isterim Sonra bu diyardan çeker giderim Haram olsun bana gülmek bir daha Haram olsun bana sevmek bir daha Açtım ellerimi yüce allah'a Sana mutluluklar diler giderim Belki ıslanacak yorgun gözlerim Korkma kimse görmez hemen silerim Çiçeğini veririm tebrik ederim Sonra bu diyardan çeker giderim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Susam Şarkı SözleriDün Gece Resmini Ateşe Attım Dün gece resmini ateşe attım Yanarken bir mahsun bakışın vardı Alevler sardı hemen seni kıskandım Pişmanım sevgilim çaresiz kaldım Hergün aynı yerde buluşuyorduk Gelecek günleri konuşuyorduk Ayrılırken bana resim vermiştin Sana bir hatıra kalsın demiştin Kırılsın ellirim atmaz olaydım Ben seni değilde kendimi yaktım Yıllardır ben sensiz aşk ateşinlşe İşte bak sevgilim böylesi yandım Hergün aynı yerde buluşuyorduk Gelecek günleri konuşuyorduk Ayrılırken bana resim vermiştin Sana bir hatıra kalsın demiştin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Susam Şarkı SözleriBİTMİYOR GECELER Alışkın değilim sensiz kalmaya Alışkın değilim bu ayrılığa Sesin yok kokun yok sıcaklığın yok Bildiğim tadın yok dudaklarımda Geçmiyor geceler olmayınca yanımda Doğmuyor güneşin penceremden odama Üstelik sarhoşum kadehim son yudumda Geçmiyor geceler sen olmayınca Hasretle bekledim yollara baktım Ümit kapısını açık bıraktım (gönül kapısını açık bıraktım) Tükenmek bilmedi sabrım inancım Dönmelisin artık sana mutacım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Susam Şarkı SözleriBENİMİ BULDUN Ayrılık bu kadar kolay mı sence Eriyen kar gibi birden yok oldun Sevdaya düşürüp deli edecek Birini ararken benimi buldun Hasreti yaşatıp derde atacak Resmine bakarken gözü dolacak Seni çok severken yalnız kalacak Birini ararken beni mi buldun Senin gibi aşkı oyun sanacak Büyümeden her an çocuk kalacak Verdiğin dertlere hep katlanacak Birini ararken beni mi buldun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Susam Şarkı SözleriAŞKIMIZ BİTMESİN Seni buldum bırakmam Seni gördüm başkasını tanımam Hayat bir oyun Bense bir oyuncak Oynamaktan bıktım usandım Mutluluk bizim olacak Aşkımız bitmesin Bize göz değmesin Seni kimse sevmesin Ölürüm o zaman ölürüm Yar dedim aşkına yandım Can dedim canımdan ayırmadım Gidersen ölürüm canım Ne olur gitme --->: Arif Susam Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Arif Susam Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
|