|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ergen, gülben, kandıramazsın, sarki, sözü |
![]() |
Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni Sarki Sözü - |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni Sarki Sözü -Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni sarki sözü - Seven severken düşünce gözden Herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerede nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, tenindeki o kokusu Biter migulben+ergen böyle, geçer migulben+ergen söyle ihanetin acısı Aşka bekçi migulben+ergen gerekli, sevginin anlamı yok mu Azalttığın bu güven duygusu, sana siper olur mu Kandıramazsın beni Susturamazsın beni Durduramazsın beni Ben kötüyüm sen iyi migulben+ergen Bir iki üç dört tamam Dahada katlanamam (x2) Senide sensizliği de Kimseyle paylaşamam Selam yalnızlık ben geldim Biraz ağlarım, biraz uyurum O gün gelir unuturum Zaman geçince şansım dönünce Kalbimigulben+ergen de avuturum Sevmeyi istemek suç mu Aşk geçici bir arzu mu Güzel günlerin mutlu sözlerin Hiç hatırası yok mu Aşka bekçi migulben+ergen gerekli, sevginin anlamı yok mu Azalttığın bu güven duygusu sana siper olur mu Kandıramazsın beni Susturamazsın beni Durduramazsın beni Ben kötüyüm sen iyi migulben+ergen Kaçıncı oldu tamam İnan ki katlanamam (x2) Senide sensizliği de Kimseyle paylaşamam Kandıramazsın beni Susturamazsın beni Durduramazsın beni Ben kötüyüm sen iyi migulben+ergen Bir iki üç dört tamam Dahada katlanamam (x2) Senide sensizliği de Kimseyle paylaşamam Selam yalnızlık ben geldim |
![]() |
![]() |
|