Annelerimizden Neler Öğrendik?? |
07-04-2007 | #1 |
asyaland
|
Annelerimizden Neler Öğrendik??Annelerimizden Neler Öğrendik? --İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi-- "Bana bakin, gidin birbirinizi disarda gebertin, evi daha yeni temizledim!!!" --Duaların gücünü-- "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozuldugunu farketmedi" --Zamana karşı yarışmayı-- "O oyuncaklarini topla yoksa bi tekme attigim gibi hepsini karsi sahilden toplarsin" --Mantıklı düşünmeyi-- "Ben öyle diyosam öyledir!!!" --İleri görüşlü olmayı-- "Çıkmadan önce temiz bi çamasır giy yolda Allah korusun başına bir şey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun" --Hayatın trajikomik yanlarını-- "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem" --Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu-- "Kapa çeneni ve çorbani iç !!" --Dayanıklı olmayı-- " O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK!!!" --Hava raporu tahmini yapmayı-- " şu dağınıklığa bak yabancı biri görse odanın ortasından kasırga gecmiş sanır" --Abartmayı-- "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye!!" --Davranış psikolojisini--: "Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu " --Olağanüstü durumlara hazırlıklı olmayı-- "Dinleme bakalım anne sözü dinlemee!!! 'Kafana meteor düşecek kenara çekil" diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi!!!!" --Kıskanmayı-- " Dünyada senin annen baban gibi mukemmel bi aileye sahip olmayan, kaç milyon çocuk var biliyor musun" --Sabırlı olmayı-- "Baban eve gelsin, sen görürsün'' --Hakkımızı alacağımızı-- "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı" --Diyalog kurmayı-- "Sana bir şey sorduğumda cevap ver!!" "Ne söyleyeyim anne?" "Sus!! Bana cevap verme!!!" --Tıp bilgilerini-- "Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin" --Olgun olmayı-- "Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin" --Genetik bilgileri-- "Sen de o lanet olası babana çektin" --Bilgeliği-- "Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman" Veeee --Adaleti-- "Bir gün senin de çocukların olacak inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar" ;)))) Annelerimiz bir tane hepsinin ellerinden öperim