|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çanakkale, marşlarımız, marşı, sözleri, tarihi |
![]() |
Çanakkale Marşı,Tarihi Marşlarımız,Çanakkale Marşı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çanakkale Marşı,Tarihi Marşlarımız,Çanakkale Marşı SözleriÇanakkale Marşı,tarihi marşlarımız,Çanakkale Marşı sözleri Çanakkale içinde aynalı çarşı Anne ben gidiyorum düşmana karşı ![]() Çanakkale'den çıktım başım selamet Anafarta'ya varmadan koptu kıyamet ![]() Çanakkale içinde dolu bir testi Analar babalar ümidi kesti ![]() Çanakkale sende yatar bir selvi Kimimiz nişanlı kimimiz evli ![]() Çanakkale içinde sıra söğütler Altında yatıyor arslan yiğitler ![]() Çanakkale sende vurdular beni Nişanlımın mendiline sardılar beni ![]() Çanakkale boğazı dardır geçilmez Kan olmuş suları bir tas içilmez ![]() Çanakkale'sinin çoktur furunu Asla unutulmaz Arıburunu ![]() Atar çavuş atar vururlar seni Ölmeden mezara koyarlar seni ![]() Çanakkale'sinde akıyor dere Hesapsız düşmanlar döküldü yere ![]() Çanakkale'sinde toplar inliyor Topçular düşmanı görüp mimliyor ![]() Çanakkale'sinde yanar löküsler Korkarak kaçar hemen öküsler ![]() Çanakkale içinde kasap olur mu Vurulan, şehitler hesap olur mu? |
![]() |
![]() |
|