![]() |
Hayata3nokta - Yarınlarım Rüya Sanki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayata3nokta - Yarınlarım Rüya Sankihayat beni sen öldürdün kaderim beni bitirdin yarınLarım rüya sanki olmuyor böyLe yardım et ya rab ![]() ![]() ![]() Gördüm tüm HisLerin hepsinin Kafasına Sıktım Bıktım Çünkü ben Herşeyde En Son Saftaydım Bu Hayat Neden Bana Böyle Bi Oyun Oynar ki Aradım CevabLarı BuLamadım aradığımı ![]() Kimisi Neden Çoq MutLu Kimisi Neden Hüzün Dolu İnsanoğlu Anlaması neden bu kadar zordu Dediler git bir bilene sor sen gardaşım Açtım Ellerimi Rabbime yalvardım hergece ![]() Her Hecem Her duam temiz bir sayfa sadece Bir mutlu Yuva Vede iyi bir hayat sadece Belkide Bir sınavın İçindeyiz bundan hep böyLe Sabrın Sonu Selamet Başka Bir yol Varmı SöyLe ![]() Benim Hayatım Bu BöyLe Dışardan Görene Göre Bir Serseri ve laf dinlemeyen Arsız bi ----- Yanılanların bütün Hepsi GörecekLer hayretLe Ben Affettim OnLarı,ALLAH ISLAH ETSİN SADECE ![]() ![]() Derinden Bir off Çekip İsyan Kustum Hayata Deliye Dönerdim HergeceMDE insanların yaptığına Dostumun Gidişinden Mesuliyet Almam YokLuğunda Yanımda Mı Oldun Asla İnanmam ![]() Dostum Oldu Geçmişim Ve Geleğe Bakmam Hayat Bana Öğretir Ben ÖyLe Boşa Yazmam Hasmım Oldu Kader Hasmım Oldu Artık Yeter Hergece AğLıyorum Diye Beni Güçsüz Sanma ![]() Kavgamızda Bıçak Yoktu Çekilmezdi Önceden çeken İçin Ağlardık,Şimdi İse Geçmişe Ondan Öyle İsyanım Ondan Öyle Haykırışım bugün yine resti çektim karanlık kadere ![]() ![]() ![]() ![]() (alemefraz hayata3nokta |
![]() |
![]() |
|