Vazgeçmem Ben, Bu Sevdadan |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vazgeçmem Ben, Bu SevdadanGüneş olup parlıyorsun Aşkın ile yakıyorsun Bülbül olup şakıyorsun Vazgeçmem ben, bu sevdadan Zindan olur sensiz hayat Senden gayri hepsi bayat İstediyin kadar dayat Vazgeçmem ben, bu sevdadan Sana aşık çeşm-i giryan Döktürüyor billür mercan Her damlada gider bir can Vazgeçmem ben, bu sevdadan Verdim kararım bir kere Sevdada olmaz tezkere Postumu serseler yere Vazgeçmem ben, bu sevdadan Dünya alem bir olsada Bu bedeni doğrasada Canım tende olmasada Vazgeçmem ben, bu sevdadan Abdurrahman Yıldız |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vazgeçmem Ben, Bu Sevdadanşiiri çok güzel yazmışsın |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vazgeçmem Ben, Bu SevdadanTeşekkürler üstad saygılarımla |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vazgeçmem Ben, Bu SevdadanHARİKASIN DOSTUM Ya superinde superisin |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vazgeçmem Ben, Bu SevdadanTeşekkürler arkadaşım, sewlam ve saygılaerımla |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vazgeçmem Ben, Bu Sevdadansaygı bizden size insanlara gelsin ama gerçektende dostum çok etkiliyeci bir şiir bazen bazı şeylerden vazgeçemem desede geçiyor malesef |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vazgeçmem Ben, Bu SevdadanKaya karedeşim dediğiniz çok doğru ama bazı şeyler vardırki vazgeçtim desekte için için bizi içten kemirir Görünüşte unuttuğumuzu belli etmeğe çalışırız ancak tebessümlerimiz bizleri doğrulamaz Selam ve saygılarımla |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vazgeçmem Ben, Bu Sevdadanabdurr kardeş insan belirli sure sonra gulu oynuyo ama dışardaki insanlar nekadarda içindeki yarayı unutmuş sansalarda yine aynı yara aynı durur insanın içinde umursamak istemesekte senindediğin gibi içerden kemirir durur sevgi saygılarımla kardeş |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vazgeçmem Ben, Bu SevdadanRabbim o acıları hiçbir mazluma göstermesin, gerçi şiiri okuyup geçeriz ama bunu paratiğinde yaşayanlarada Allah yardım etsin demektenm başkada birşey diyemiyoruz Güzel ve samimiyorumlarınız için en kalbi selamlarımla sizleri selamlar saygılarımı sunarım aziz kardeşim |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vazgeçmem Ben, Bu Sevdadanamin kardeşim ya yinede sağol |
|