Türk Sanat Müziği Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriTürk Sanat Müziği Şarkı Sözleri AÇIK BIRAK PENCERİNİ Hicâz (Düyek) Bestekâr : Şekip Ayhan Özışık Açık bırak pencerini Örtme perdeyi bu gece Sana yaptığım bu besteyi Sana yazdığım bu şarkıyı Rüzgarlar rüzgarlar getirebilsin Aç artık avuçlarını yum gözlerini iyice Ağlayıp yalvarmak için Diz çöküp yalvarmak için Ellerim ellerim uzanabilsin ADANIN YEŞİL ÇAMLARI Hüzzâm Bestekâr : Şükrü Tunar Adanın yeşilçamları aşkımıza yer olsun Ne çâre ayırdı felek, kalplerimiz bir olsun İpek saçından bir tel ver bana yadigâr olsun Ne çâre ayırdı felek, kalplerimiz bir olsun AĞLAR GEZERİM Hicâz (Düyek) Bestekâr : Aleattin Yavaşça Ağlar gezerim sahili sanki benimlesin Ayda yüzün geceyi öpen sularda sesin Bilmek istemem şimdi nerede nasıl kiminlesin Dünya gözümde değil çünkü sen gönlümdesin AFFETMEM ASLA SENİ Nihâvend Bestekâr : Yıldırım Gürses Güftekâr : Mustafa Sevilen Ateş olup yaksanda / Gonca güller taksanda Ahu olup baksanda / Affetmem asla seni Som altından taç olsan / Aşkıma muhtaç olsan Derdime ilaç olsan / Affetmem asla seni Yakut yüklü dal olsan / Al ipekten şal olsan Peteklerde bal olsan / Affetmem asla seni Şarkı olsan dillerde / Gonca olsan güllerde Leyla olsan çöllerde / Affetmem asla seni Som altından taç olsan / Aşkıma muhtaç olsan Derdime ilaç olsan / Affetmem asla seni Yakut yüklü dal olsan / Al ipekten şal olsan Peteklerde bal olsan / Affetmem asla seni |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriANLATILMAZ BİN DERT İLE Hicâz (Curcuna) Bestekâr : EYıldızel Anlatılmaz bin dert ile geçiyor çileli ömrüm Bir vefasız kederinden eriyor garip gönlüm ( N ) Şu simsiyah geceler mi acep ben mi öksüzüm Bir vefasız kederinden eriyor garip gönlüm ( N AH BU ŞARKILARIN GÖZÜ KÖR OLSUN Kürdîli Hicâzkâr Bestekâr : Avni Anıl Öyle dudak büküp hor gözle bakma Bırak küçük dağlar yerinde dursun Çoktan unuturdum ben seni, çoktan Ah bu şarkıların gözü kör olsun Güzelsen güzelsin yok mu benzerin Goncadır ilk hali bütün güllerin Aklımda kalmazdı yüzün, ellerin Ah bu şarkıların gözü kör olsun Bir gülüşün var ki kaş çatar gibi En sıcak sözlerin ayarlar gibi Hiç bağlanır mıydım çoçuklar gibi Ah bu şarkıların gözü kör olsun Sonunda tuz bastım gönül yarama Nice dağlar koydun nice arama Seni terkedip de gitmek var ama Ah bu şarkıların gözü kör olsun AKŞAM OLDU HÜZÜNLENDİM BEN YİNE Uşşâk (Düyek) Bestekâr : Semahat Özdenses Akşam oldu hüzünlendim ben yine Hasret kaldım gözlerinin rengine Gel mehtabım gel sevdiğim gel yine Hasret kaldım gözlerinin rengine AKASYALAR AÇARKEN Hüzzâm Bestekâr : Yesari Asım Arsoy Güftekâr : Yesari Asım Arsoy Yar yolunu kolladým / Beyaz mendil salladým Ona çiçek yolladým / Akasyalar açarken Yarim gelir yanýma / Kaný kaynar kanýma Neþ'e katar canýma / Akasyalar açarken Yarimle biz bizbize / Otururuz diz dize Seviþiriz göz göze / Akasyalar açarken Girdim aþkýn baðýna / Erdim sevda çaðýna Düþtüm gönül aðýna / Akasyalar açarken ANLADIM SEVMEYECEKSİN Hicâz (Curcuna) Bestekâr : Selahattin Pınar Anladım sevmeyeceksin beni sen nazlı çiçek Hasta gönlüm yine hicranını yalnız çekecek Belki ruhum seni çılgınca severken ölecek Yine sensin beni bir lâhza şifayâb edecek |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriARTIK BU SOLAN BAHÇEDE Hicâz (Düyek) Bestekâr : Aleattin Yavaşça Artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok Bir yer ki sevenler sevilenlerden eser yok ( N ) Bezminde kadeh kırdığımız sevgililer yok Bir yer ki sevenler sevilenlerden eser yok ( N ) AT KADEHİ ELİNDEN Hüzzâm Bestekâr : Teoman Alpay Bu gece son gecemiz acı günler yakında Bir ömür böyle geçti olamadık farkında At kadehi elinden bin parçaya bölünsün Dökülsün meyler yere hâtıralar gömülsün Dolu dolu içerdik kadehlerde aşkı biz Güneş bize doğardı ne mutluyduk ikimiz At kadehi elinden bin parçaya bölünsün Dökülsün meyler yere hâtıralar gömülsün AVUÇLARIMDA HALA Kürdîli Hicâzkâr (Düyek) Bestekâr : Yusuf Nalkesen Avuçlarımda hala sıcaklığın var inan Unuttum dese dilim yalan billahi yalan ( n ) Hasretindir içimde hep alev alev yanan Unuttum dese dilim yalan billahi yalan ( n ) AŞKIN KANUNUNU Acem-Kürdî (Nim Sofyan) Bestekâr : Sadettin Öktenay Aşkın kanununu yazsam yeniden, kimi ümitleri yel alır gider Kimi benim gibi sever gönülden, kimi senin gibi el olur gider ( n ) Dünyanın bir yazı bir kışı vardır,her yolun bir sonu bir başı vardır Her aşkın sonunda gözyaşı vardır, akar damla damla sel olur gider Boş yere bekleme geçen günleri, böyledir ne yazık ezelden beri Kimi benim gibi sever gönülden, kimi senin gibi el olur gider ( n ) |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriBAK YEŞİL YEŞİL Segâh Bestekâr : Mustafa Seyran Güftekâr : Mehmet Erbulan Kapat gözlerini kimse görmesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil Gözlerin kimseye ümit vermesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil Seni öyle sevdim ölürcesine Tanrı' nın yazdığı şiircesine İçimden geçeni bilircesine Yalnız benim için bak yeşil yeşil BENİM YARİM GELİŞİNDEN Hicâz (Raks Aksağı) Bestekâr : Sadettin Kaynak Benim yarim gelişinden bellidir Ak elleri deste deste güllüdür İbrişim kuşaklı ince bellidir İnce bellerini sar dedi bana Gel gel aman gelişine Gül gül aman gülüşüne kurban olayım Karacoğlan sırrın kime danışır Siyah zülfün mâh yüzüne kıvrışır Ayrılanlar bir gün olur kavuşur Ağlama sevdiğim gel dedi bana Gel gel aman gelişine Gül gül aman gülüşüne hayran olayım Mestinede deli gönül mestine Aşık olan gül gönderir dostuna İpek mendilini attı üstüme Terlersen sevdiğim sil dedi bana Gel gel aman gelişine Gül gül aman gülüşüne kurban olayım BİR BAHAR AKŞAMI Hicâz (Aksak) Bestekâr : Selahattin Pınar Güftekâr : Fuat Edip Baksı Bir bahar akşamı rastladım size Sevinçli bir telaş içindeydiniz Derinden bakınca gözlerinize Neden başınızı öne eğdiniz İçimde uyanan eski bir arzu Dedi ki yıllardır aradığım bu Şimdi soruyorum büküp boynumu Ah daha önceleri nerelerdeydiniz BİR DEMET YÂSEMEN Nihâvend Bestekâr : Zeki Müren Bir demet yâsemen aşkımın tek hatırası Bitmiyor ayrılık, dinmiyor gönlümün hicrân yarası Ağlasam, inlesem silinmez bahtın karası Bitmiyor ayrılık, dinmiyor gönlümün hicrân yarası |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriBİR İHTİMAL DAHA VAR Nihâvend Bestekâr : Osman Nihat Akın Güftekâr : Osman Nihat Akın Bir ihtimal daha var, o da ölmek mi dersin Söyle canım ne dersin Vuslatın başka alem, sen bir ömre bedelsin Sen bir ömre bedelsin Sükut etme nazlı yâr beni mecnun edersin Beni mecnun edersin Vuslatın başka alem,sen bir ömre bedelsin Sen bir ömre bedelsin BIR SABAH BAKACAKSIN Kİ Kürdîli Hicâzkâr Bestekâr : Selahattin İçli Bir sabah bakacaksın ki birtanem ben yokum Dünyayı sana bırakıyorum birtanem Söz aldım saatlerden sana koşacaklar Söz aldım gecelerden seni uyutacaklar Gözlerimdeki son yağmurlar pencerende Şarkılardan söz aldım hatırlatacaklar Beni anlatır sana bir bir ilerde Buğday misali düştüğüm yerde çaresiz Kimbilir nerelerde Bir sabah bakacaksın ki birtanem ben yokum Dünyayı sana bırakıyorum birtanem BU AKŞAM BÜTÜN MEYHANELERİNİ Kürdîli Hicâzkâr (Curcuna) Bestekâr : Avni Anıl Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım İstanbul'un Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde ( n ) Canım doya doya sarhoş olmak istiyordum Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde ( n ) BU NE SEVGİ AH Hüzzâm Bestekâr : Abdullah Yüce Bu ne sevgi ah bu ne ızdırap zavallı kalbim ne kadar harap Nasibim olsun bir yudum şarap Sun da içeyim yârin elinden Al şu kadehi yasla doldurma Düşürme yeter gönlümü gama Grubun rengi vurmadan cama Ver mezesini tatlı lebinden Bahtım sarılmış simsiyah tüle Yaşlı gözlerle yalvardım güle Uzak kalırsan bana acele Selamlar gonder seher yeliyle |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriBİR BAHAR AKŞAMI Hicâz (Aksak) Bestekâr : Selahattin Pınar Güftekâr : Fuat Edip Baksı Bir bahar akşamı rastladım size Sevinçli bir telaş içindeydiniz Derinden bakınca gözlerinize Neden başınızı öne eğdiniz İçimde uyanan eski bir arzu Dedi ki yıllardır aradığım bu Şimdi soruyorum büküp boynumu Ah daha önceleri nerelerdeydiniz BİR DÜNYA YARATTIM Hicâz Bestekâr : Erol Sayan Güftekâr : Taner Şener Bir dünya yarattım yalnız ikimiz için Seninle ağlayıp seninle gülmek için Bir başka sevgiye yer yok benim dünyamda Orda tüm sevgiler yalnız ikimiz için BİR TATLI TEBESSÜMÜN Uşşâk (Düyek) Bestekâr : Zeki Müren Bir tatlı tebessümün bin vuslata bedeldir Gözlerin hayat verir aşkın ise eceldir İnan sevgili sana benden başkası eldir Gözlerin hayat verir aşkın ise eceldir BİR İHTİMAL DAHA VAR Nihâvend Bestekâr : Osman Nihat Akın Güftekâr : Osman Nihat Akın Bir ihtimal daha var, o da ölmek mi dersin Söyle canım ne dersin Vuslatın başka alem, sen bir ömre bedelsin Sen bir ömre bedelsin Sükut etme nazlı yâr beni mecnun edersin Beni mecnun edersin Vuslatın başka alem,sen bir ömre bedelsin Sen bir ömre bedelsin |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriBÜYÜLEYEN GÖZLERİNLE Nihâvend Bestekâr : Aleattin Şensoy Büyüleyen gözlerinle / Yeşil yeşil bakıyorsun Sevdalanmış yüreğime / Damla damla akıyorsun Karanfiller gibi renkli Bülbüller gibi ahenkli Neşeli sevinçli zevkli Nağme nağme şakıyorsun Samur samur saçlarınla / Kalem kalem kaşlarınla Çıldırtan bakışlarınla Alev alev yakıyorsun BÖYLE Mİ ESECEKTİ SON GÜNÜMDE Hüzzâm Bestekâr : Teoman Alpay Güftekâr : Teoman Alpay Böyle mi esecekti son günümde bu rüzgar Bütün kuşlar vefasız mevsim artık sonbahar Kalbim acılarla hep bölünmüş dilim dilim Bütün kuşlar vefasız mevsim artık sonbahar DEDİLER ZAMANLA HEP Hicâz (Düyek) Bestekâr : Bilge Özgen Dediler zamanla hep azalırmış sevgiler Olsun bana seninle geçen yıllarım yeter Nasıl olsa herşeyin zamanla sonu yok mu? Ömür dediğimiz şey küsecek kadar çok mu? ( N ) Dediler ki gün gelir unuturmuş gidenler Olsun bana aşk dolu geçen günlerim yeter Nasıl olsa her şeyin zamanla sonu yok mu? Ömür dediğimiz şey küsecek kadar çok mu? ( N DERTLERI ZEVK EDINDIM Kürdîli Hicâzkâr (Düyek) Bestekâr : Selahattin İnal Dertleri zevk edindim Bende neşe ne arar Elem dolu gönlümden Gitmiyor hatıralar Maziden kalan her iz Beni içten yaralar Elem dolu gönlümden Gitmiyor hatıralar |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriDERTLİ Gülizâr (Sofyan) Bestekâr : Erol Sayan Dertli ne ağlayıp gezersin burda Ağlatırsa mevlam yine güldürür Nice aşık kondu göçtü buradan Ağlatırsa mevlam yine güldürür (n) Sevdaya salma şu garip başını Akıtır gözünden kanlı yaşını Kerimdir onarır kulun işini Ağlatırsa mevlam yine güldürür (n) DUYDUM Kİ UNUTMUŞSUN Muhayyer Kürdî (Semai) Bestekâr : Selahattin Altınbaş Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara Bir zamanlar sevginle ateşlenen başımı Dizlerinin yerine dayasaydım taşlara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gündüz hayalin geceler rüyan idim Demek ki senin için aşk değil yalan idim Acırım heder olan o en güzel yıllara DÖNÜLMEZ AKŞAMIN UFKUNDAYIZ Segâh Bestekâr : Münir Nurettin Selçuk Güftekâr : Yahya Kemal Beyatlı Dönülmez akşamın ufkundayız vakit çok geç Bu son fasıldır ey ömrüm nasıl geçersen geç Cihana bir daha gelmek hayal edilse bile Avunmak istemeyiz böyle bir teselliyle Aah geniş kanatları boşlukta simsiyah açılan ve arkasında güneş doğmayan büyük kapıdan Geçince başlayacak bitmeyen sükunlu gece Gruba karşı bu son bahçelerde keyfince Ya şevk içinde harap ol ya aşk içinde gönül Ya lale açmalıdır göğsümüzde yahut gül Aah dönülmez akşamın ufkundayız vakit çok geç ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ Muhayyer Kürdî (Semai) Bestekâr : Mustafa Seyran Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak İkimizinde saçları ak öyle durup bakışacağız Belki bir deniz kenarında elele maziyi konuşacağız Benim içimde yanar ateş var sevgilim ne zaman buluşacağız ELLERİM BÖYLE BOŞ Nihâvend Bestekâr : Şekip Ayhan Özışık Güftekâr : Şekip Ayhan Özışık Ellerim böyle boş, boş mu kalacaktı Gözümde hep böyle yaş, yaş mı olacaktı Aramızda sıra dağlar, dağlar mı olacaktı Üzülme sen meleğim, gün olur kavuşuruz Ecel ayırsa bile mahşerde buluşuruz Biz de mi böyle, böyle olacaktık Bu en güzel çağda yas mı tutacaktık ENGİNDE YAVAŞ YAVAŞ Hicâz (Düyek) Bestekâr : Sadettin Kaynak Enginde yavaş yavaş günün minesi soldu Derdim bana arkadaş bugün de akşam oldu Gölgeler indi suya kuşlar vardı uykuya Gurbeti duya duya bugün de akşam oldu Su uyur fısıldaşır gider yare ulaşır Yolcu yolda yaraşır bugün de akşam oldu |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriESKİ DOSTLAR Rast (Semai) Bestekâr : Gültekin Çeki Güftekâr : Hayri Mumcu Unutulmuş birer birer Eski dostlar eski dostlar Ne bir selam ne bir haber Eski dostlar eski dostlar Hayâl meyâl düşler gibi Uçup giden kuşlar gibi Yosun tutmuş taşlar gibi Eski dostlar eski dostlar Unutulmuş isimlerde Bilinmezki nasıl nerde Şimdi yalnız resimlerde Eski dostlar eski dostlar GAMZEDEYİM DEVA BULMAM Uşşâk (Sofyan) Bestekâr : Tatyos Efendi Gamzedeyim devâ bulmam Garibim bir yuva kurmam Kaderimdir hep çektiren İnlerim hiç reha bulmam Elem beni terketmiyor Hiç de fasıla vermiyor Nihayetsiz bu takibe Doğrusu takât yetmiyor GECENİN MATEMİNİ Hüzzâm Bestekâr : Selahattin Pınar Güftekâr : Mustafa Nafiz Irmak Gecenin matemini aşkıma örtüp sarayım Gittin artık seni ben nerde bulup yalvarayım Şimde ben tıpkı şifasız kanayan bir yarayım Gittin artık seni ben nerde bulup yalvarıyım GEÇTİ SEVDALARLA ÖMRÜM Hüseynî (Düyek) Bestekâr : Şükrü Tunar Geçti sevdalarla ömrüm ihtiyar oldum bugün Ak pak olmuş saçlarımla bi karar oldum bugün Bir muhabbet neşesi ile ilkbahar oldum bugün Ak pak olmuş saçlarımla bi karar oldum bugün |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriGEZDİĞİM DİKENLİ AŞK YOLLARINDA Hüzzâm (Sofyan) Bestekâr : Necdet Atılgan Güftekâr : Kadri Şençalar Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Kara talihimden yine bu yıl da Baharı görmeden yaz geldi geçti Adını andıkça titrerim hala Var mı benim gibi aşka müptela Muhabbet denilen püsküllü bela Sanmayın başımdan az geldi geçti GÖKYÜZÜNDE YALNIZ GEZEN YILDIZLAR Nihâvend Bestekâr : Teoman Alpay Güftekâr : Hikmet Münir Ebcioğlu Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar Yeryüzünde sizin kadar yalnızım Bir haykırsam belki duyulur sesim Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım Kaderim bu, böyle yazılmış yazım Hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm Bir yalnızlık şarkısı söyler sayım Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım Tatmadığım zevk kalmadı dünyada Hangi kalbe girdimse kaldı izim Taşa geçer, kendime geçmez sözüm Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım GÖNLÜM SEHER YELİ GİBİ Hüzzâm Bestekâr : Sadettin Kaynak Gönlüm seher yeli gibi daldan dala essem diyor Coşsam bahar seli gibi setler yıkıp geçsem diyor Hazân vakti erişmeden ecel gelip yetişmeden O çeşmeden, bu çeşmeden kana kana içsem diyor Gönlüm seher yeli gibi daldan dala essem diyor Coşsam bahar seli gibisetler yıkıp geçsem diyor Bugün gördüm iki civan, dizimde kalmadı derman Biri candır, biri cânân, hangisini sevsem diyor Gönlüm seher yeli gibi daldan dala essem diyor Coşsam bahar seli gibi setler yıkıp geçsem diyor GÖZLERİME BAKTA SÖYLE Nasıl bir aşk yaşadık biz, Oturda bir düşün şöyle, Artık ayrılalım diye, Gözlerime bakta söyle Kaçıp gitmek çare değil, Hiçbirşey çözülmez böyle, Seni unuturum diye, Gözlerime bakta söyle Kurduğumuz hayalleri, Duaları, yeminleri, Nasıl unutursun beni, Gözlerime bakta söyle Bir neden, bir sebep yokken, Bu zamansız gidiş niye, Bu aşk nasıl biter böyle, Gözlerime bakta söyle Senin yerin benim yanım, Kalbine yaz bunu böyle, Sensiz yaşayamam diye, Gözlerime bakta söyle |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriAffetmem asla seni (Ateş olup yaksan da) Makam: Nihâvend Usûl : Düyek Beste: Yıldırım Gürses Güfte: Mustafa Sevilen Ateş olup yaksan da Gonca güller taksan da Ahu olup baksan da Affetmem asla seni Som altından taç olsan Aşkıma muhtaç olsan Derdime ilaç olsan Affetmem asla seni Yakut yüklü dal olsan Al ipekten şal olsan Peteklerde bal olsan Affetmem asla seni Şarkı olsan dillerde Gonca olsan güllerde Leyla olsan çöllerde Affetmem asla seni Som altından taç olsan Aşkıma muhtaç olsan Derdime ilaç olsan Affetmem asla seni Yakut yüklü dal olsan Al ipekten şal olsan Peteklerde bal olsan Affetmem asla seni --->: Türk Sanat Müziği Şarkı sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Türk Sanat Müziği Şarkı sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriAğlamakla inlemekle ömrüm gelip geçiyor Makam: Nihâvend Usûl : Düyek Beste: Sâdi Hoşses Güfte: Sâdi Hoşses Ağlamakla inlemekle ömrüm gelip geçiyor Devâsı yok, garib gönlüm günden güne eriyor Feryâdıma efgaanıma kimse bir ses vermiyor Devâsı yok, garib gönlüm günden güne eriyor |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriAğlar gezerim sâhili, sanki benimlesin Makam: Hicâz Usûl : Düyek Beste: Dr Alâeddin Yavaşça Güfte: Selim Aru Ağlar gezerim sâhili, sanki benimlesin Ayda yüzün, geceyi öpen sularda sesin Bilmek istemem şimdi, nerede, nasıl, kiminlesin Dünyâ gözümde değil, çünkü sen gönlümdesin |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriBen gamlı hazan, sense bahâr, dinle de vazgeç Makam: Hicâz Usûl : Aksak Beste: Melâhat Pars Güfte: Sıtkı Argınbaş Ben gamlı hazan, sense bahâr, dinle de vazgeç Sen kendine kendin gibi bir tâze bahâr seç Olmaz meleğim böyle bir aşk, bende vakit geç Sen kendine kendin gibi bir tâze bahâr seç Bende hicrân yarasından da derin bir yara var Makam: Hicâz Usûl : Düyek Beste: Sâdi Işılay Güfte: Necdet Atılgan Bende hicrân yarasından da derin bir yara var Ona bi-çâre gönül boş yere bir çâre arar Kurtuluş yok, aradan geçse de aylar yıllar Ona bi-çâre gönül boş yere bir çâre arar |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriAnla artık, anla beni (Son mektup) Makam: Nihâvend Usûl : Sofyan Beste: Yıldırım Gürses Güfte: Aydın Ünsal Anla artık, anla beni Unut bütün geçenleri Bitsin herşey bütün aşkın, bunu senden istiyorum Son mektubu yazarken ben saadetler diliyorum Biliyorum ayıracak bu son mektup ikimizi Bu son mektup koparacak yıllar süren sevgimizi Bitsin herşey bütün aşkın, bunu senden istiyorum Son mektubu yazarken ben saadetler diliyorum Üzülsen de artık yeter Gelmez güzel günler geri Bitsin herşey bütün aşkın, bunu senden istiyorum Son mektubu yazarken ben saadetler diliyorum |
|