![]() |
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı SözleriBenim Gözüm Sende - Muazzez Ersoy Görünce asik oldum O güzel gözlerine Baskasini istemem Benim gözüm sende Yalvaririm ne olur Baska birini sevme Ben sensiz yasayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye Baskasini istemem Benim gözüm sende |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı SözleriKader Diyemezsin Sen Kendin Ettin - Muazzez Ersoy Kader diyemezsin sen kendin ettin Aşkıma sevgime ihanet ettin Yalvarışın çok geç beni kaybettin Dönme artık seni bende terk ettim Hani mutluluktu bu aşkın sonu Hani sürecekti bir ömir boyu Nasıl yaptın zalim sen bana bunu Kader diyemezsin sen kendin ettin Şimdi gözlerimde boş bir anısın Sen gerçek aşkımın sahte yanısın Bana değil tanrım sana acısın Bu kötü günlere sen sebep oldun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı SözleriVeda Busesi - Muazzez Ersoy hani o bırakıp giderken seni bu öksüz tavrını takmayacaktın? alnına koyarken veda busemi yüzüme bu türlü bakmayacaktın? hani ey gözlerim bu son vedada, yolunu kaybeden yolcunun dağda birini çağırmak için imdada yaktığı ateşi yakmayacaktın? gelse de en acı sözler dilime uçacak sanırdım birkaç kelime bir alev halinde düştün elime hani ey gözyaşım akmayacaktın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı SözleriZor Dostum Zor - Muazzez Ersoy zor dostum zor sevilmeden sevmek onu bir başkasının yanında görmek zor dostum zor gülerken ağlamak o aşk dolu günlerin ardından bakmak sev seni seveni aşk nedir bileni arama hiç boşuna bırakıpta gideni zor dostum zor bir teselli bulmak sevip sevip sonunda yabancı olmak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı SözleriYeşil Ördek Gibi - Muazzez Ersoy yesil ordek gibi daldim gollere sen dusurdun beni basim alip gidem gurbet ellere ne sen beni unut ne ben seni sevdigim cemalim gunesim ayim seni seven asik ceker bu nazi getir el basayim kelam allah'i ne sen beni unut ne ben seni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı SözleriSevmekten Kim Usanır - Muazzez Ersoy Sevmekten kim usanır Tadına doyum olmaz Hangi gönül uslanır Sevenle oyun olmaz Kaç kere yemin ettim Kaç gönüle de girdim Sensiz yapamıyorum ah Bak yine geri döndüm İster yüzümü güldür İstersen ağlat beni Bir gecenin koynundan Bir geceye at beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı SözleriSeviyorum Seni Zalim - Muazzez Ersoy Bir sevda geldi basima Felek su aktti asima Uyku girmiyor gözüme Ahhhhhhhhhh Unuttun beni zalim 4x Gulusun ince kivrak sensin Bir selam vermeden gecersin Bilsen beni ne cok uzersin Seviyorum seviyorum seviyorum seni zalim Gulusun ince kivrak sensin Bir selam vermeden gecersin Bilsen beni ne cok uzersin Seviyorum seviyorum seviyorum seni zalim Birgun umit veriyorsun Sonra gulup kaciyorsun Sen beni öldürüyorsun Ahhhhhhhh Unuttun beni zalim 4x Gulusun ince kivrak sensin Bir selam vermeden gecersin Bilsen beni ne cok uzersin Seviyorum seviyorum seviyorum seni zalim Gulusun ince kivrak sensin Bir selam vermeden gecersin Bilsen beni ne cok uzersin Seviyorum seviyorum seviyorum seni zalim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı SözleriDağlar Kızı Reyhan - Muazzez Ersoy Dağlar Kızı Reyhan Reyhan Reyhan Analar Kuzusu Reyhan Reyhan Alem Sana Heyran Heyran Heyran Alem Sana Heyran Heyran Heyran Ne Güzelsin Aygız Gül Çiçeksin Aygız Birdanesin Aygiz Dürdanesin Aygız Güzeller Güzeli Reyhan Reyhan Reyhan Endamın Ezeli Reyhan Reyhan Alem Sana Heyran Heyran Heyran Alem Sana Heyran Heyran Heyran Ne Güzelsin Aygız Gül Çiçeksin Aygız Birdanesin Aygiz Dürdanesin Aygız Bir Karadır Gözün Reyhan Reyhan Baldan Şirin Sözün Reyhan Reyhan Alem Sana Heyran Heyran Heyran Alem Sana Heyran Heyran Heyran Ne Güzelsin Aygız Gül Çiçeksin Aygız Birdanesin Aygiz Dürdanesin Aygız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı SözleriOyun Bitti - Muazzez Ersoy yıllardır aramızdaki sevgimiz hep yalan mıydı kapat kapat perdeleri bu komedi oyun bitti gidiyorum bırak beni elveda güzel sevgili ağlama sil gözlerini nasıl olsa oyun bitti aşk dolu o pembe günler demek bir hayaldi mehtapta ılık nefesin sona erdi oyun bitti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı SözleriO Ağacın Altında - Muazzez Ersoy gölgesinde mevsimler boyu oturduğumuz hep elele vererek hayaller kurduğumuz kimi üzgün kimi gün neşeyle dolduğumuz o ağacın altını şimdi arıyormusun o güzel günler için bilmem yanıyormusun attığımız tarihte çizdiğimiz o kalpte silinmemiş duruyor hepsi yerli yerinde sen şarkılar söylerdin yatarken dizlerimde o ağacın altını şimdi arıyormusun o güzel günler için bilmem yanıyormusun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı SözleriMutluyuz Diyemeyiz - Muazzez Ersoy Biz ayrılamayız mutluda olamayız İşte böyle bir karışık duygulardayız Çekipde gidemeyiz hoşçakal diyemeyiz Ne kadar çok sevsekde mutluyuz diyemeyiz Unutmamalıyız hep karşı koymalıyız Ayrılıga engel olan aşkı yıkmamalıyız Hep sarılmalıyız hiç usanmamalıyız Ne kadar acı çeksekde ayrılmamalıyız Terk edemeyiz unutupda gidemeyiz Ayrılsakda canım murada eremeyiz Üzülmemeliyiz her zaman gülmeliyiz Biz hep sevmeli ah ah ah murada ermeliyiz --->: Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı SözleriKüskünüm Feleğe - Muazzez Ersoy Ben küskünüm feleğe Düştüm bitmez çileye Nerelere gideyim Kara bahtım gülmeye Ben küskünüm feleğe Düştüm bitmez çileye Ben ne ettim feleğe Verdi bana bu derdi Yıllardır hep ağlattın Şu gönlüm güldürmedi Ben küskünüm feleğe Düştüm bitmez çileye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı SözleriKıskanırım Seni Ben - Muazzez Ersoy Saçın yüzüne değse Telini kıskanırım Birine söz söylesen Dilini kıskanırım Kıskanırım seni ben Kıskanırım kalbimden Bu nasıl aşk allahım Öleceğim derdimden Sakın takma göğsüne Gülünü kıskanırım Seni saran kemerden Belini kıskanırım Deli ediyor beni Gezinir her yerini Okşadıkça her yerini Elini kıskanırım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı SözleriKalbimi Kıra Kıra - Muazzez Ersoy Senden bana ne kaldı Bir hatıradan başka Bir daha geri dönmem Yalan kattığın aşka Kalbimi kıra kıra Bıraktın bir hatıra Günahını yalancı Dudaklarında ara Gözyaşların boşuna Düşmem artık peşine Yansın yüreğin yansın Şimdi de bende sıra Al götür sevgiline Sevenin varsa yine Aşkın bir zehir oldu İçimde dura dura |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Ersoy Şarkı Sözleriİntizar - Muazzez Ersoy Sakın bir söz söyleme Yüzüme bakma sakın Sesini duyan olur Sana göz koyan olur Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım kan olur Dilerim tanrıdan ki Sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan Kara toprakla dolsun Kan tükürsün adını Bensiz anan dudaklar Sana benim gözümle Bakan gözler kör olsun |
![]() |
![]() |
|