![]() |
Afili Yalnızlık - Emre Aydın/ Gitar Akorları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Afili Yalnızlık - Emre Aydın/ Gitar AkorlarıAfili Yalnızlık - Emre Aydın/ Gitar Akorları -------------------------------------------------------------------------------- Afili Yalnızlık - Emre Aydın Am F Ölsem ölsem ölsem hemen şimdi ![]() Am F Kacsam gitsem kacsam tam da simdi ![]() Dm7 Bu kez pek bi afili yalnızlık Am Aldatan bi kadın kadar düsman E Am Ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan ![]() Dm7 Bu kez pek bi afili yalnızlık Am Ağlayan bi kadın kadar düsman E Fmaj7 E Tuzaklar kurmuş üstelilk bırakmıyor acıtmadan ((Am Dm7 A ((bitiyorum her nefeste ne halim varsa gördüm ![]() ((Fmaj7 E ((Çok koştum cok yoruldum ve şimdi bende düştüm ![]() Am F Sövdüm sövdüm sövdüm ben dünyaya ![]() Am F Acılara sokaklara ait olmayan insanlara ![]() Dm7 Bu kez pek bi afili yalnızlık Am Aldatan bi kadın kadar düsman E Am Ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan ![]() Dm7 Bu kez pek bi afili yalnızlık Am Ağlayan bi kadın kadar düsman E Fmaj7 E Tuzaklar kurmuş üstelilk bırakmıyor acıtmadan A tekrar Dm7 Fmaj7 Dm7 Değmezmiş hiç uğrasmaya bu kez mecalim yok hic Fmaj7 E Dayanmaya dayanmaya ![]() A tekrar |
![]() |
![]() |
|