![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözlerineden yıllardan sonra seni özleyişim seni unutturacak birisi yok diye mi? neden hiç bilmiyorum senden vazgeçemedim kimselerde o güzel gözlerin yok diye mi? yalnızlık uykusunda rüyalarım seninle aklımda senden başka hiç kimse yok hiçbir şey yok diye mi? hala sen diyorum hep seni istiyorum sensiz gecelerimin yarını yok diye mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleriellerim kadehte gözüm kapıda geleceksin diye ödüm kopuyor bu perişan yerde beni bu halde göreceksin diye ödüm kopuyor ben böyle değildim inan eskiden ürpermezdim böyle ayak sesinden belki gelip bana beni yeniden seveceksin diye ödüm kopuyor kırdığın kadehte düşmanlığım var beni yargılıyor hergün anılar korkma durmam burda sabaha kadar kızacaksın diye ödüm kopuyor dışarda yağmur var aldırmıyorum masamda resmin var kaldırmıyorum sevdiğin şarkıyı çaldırmıyorum duyacaksın diye ödüm kopuyor |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriBekleye bekleye dönecegini, O mutlu günlerin gelecegini, Gün oldu zannettim ölecegimi, Sensiz yaşamayı ögrettin bana ![]() ![]() Bir kere pişmanlık bile duymadan, O vefasız kalbin hiç sızlamadan, Yaşadın ellerden farkın olmadan, Sensiz yaşamayı ögrettin bana ![]() ![]() Bir selam bir haber gelmedi senden, Utandım kendimden,utandım elden, Sonunda o sevda koptu gönlümden, Sensiz yaşamayı ögrettin bana ![]() ![]() Bir kere pişmanlık bile duymadan, O vefasız kalbin hiç sızlamadan, Yaşadın ellerden farkın olmadan, Sensiz yaşamayı ögrettin bana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleriyar dediğin gönlümü böyle deli etmeli her gülüşte yüzüme akıl baştan gitmeli bir kor gibi yakmalı her yani aşk kokmalı öyle güzel olmalı sevdiğine değmeli yar sürmeli sürmeli o gözleri sürmeli sevecekse bu gönlüm senin gibi sevmeli her bakışta bu gönlüm bir yanıp bir sönmeli hasretini kahrını çektiğime değmeli bir kor gibi yakmalı her yanı aşk kokmalı öyle güzel olmalı sevdiğine değmeli |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriUzak uzak durma öyle Bu gönlümü yorma böyle Seni sevdim sana yandım Bırak nazı beni dinle Zor değil benim olmak Zor değil aşkı bulmak Hadi gel kollarıma Zor değil mutlu olmak Hadi hadi gel yanıma Hadi hadi gir kanıma Nefesim ol yak içimi Sebebim ol yangınıma Bir kere bak bir gülümse Kul olurum bu gülüşe Gazel gazel hazan gönlüm Çiçek açar sen gülünce |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriAlışmak ne zormuş senin yokluğuna Ne yapsam ben seni unutamıyorum Aşkın mühür vurup gitmiş yüreğime Ne yapsam ne etsem bozamıyorum Sende ümit çare sende Yarınlarım senin elinde Sensizse geceyi güne bağlayan gece Doğmasın birtanem ne anlamı var Depremler bedeni hasret yüreği yıkar Dön artık dön be zalim yar Özlemler kor olur içimi yakarken Hasretin kahrına dayanamıyorum Kendimi kaybettim senin yolunda Ne yapsam ne etsem bulamıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriÇileli hayatı paylasan bendim Anlamsız günlerin nesesi bendim karanlık dünyanın ısıgı bendim beni böyle bırakıp nasılda gittin? Nereden sevdim o zalimi ![]() ![]() hayatımı yakıp gitti ![]() ![]() Nereden sevdim o zalimi ![]() ![]() Beni böyle perişan etti ![]() ![]() Aşkından başka bir aşk tanımazdım Ayrılık acısı tattırmadım ki Canım gibi sevdim yandırmadım ki Gönül defterini kapatıp gittin ![]() ![]() Nereden sevdim o zalimi ![]() ![]() hayatımı yakıp gitti ![]() ![]() Nereden sevdim o zalimi ![]() ![]() Beni böyle perişan etti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriGözümü sende açtım Başka gül koklamadım Yalnız seni sevdim Yalnız sana aşıgım El sözüne inanma Başka biri olamaz Yalan dolan hep bunlar Senin yerin dolamaz Ben seni hiç aldatmadım ,Yeminler olsun Ben seni hiç unutmadım ,Gözüm kör olsun Bana derman olamaz senden baskası Öldürür inan beni bu kalp agrısı |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriÇıldırırım seni birgün görmesem Canımda kan gibi alıştım sana Bir ömür gönlümün sahibi sen ol Ölesiye tutkun aşıgım sana Seviyorum seni yemin ederim ![]() ![]() Yalnız senin için çarpar yüregim ![]() ![]() Öyle büyük aşk ki sana duydugum Yanındayken bile seni özlerim ![]() ![]() Ne olur bir ömür gitme yanımdan Çıkma yüregimden çıkma dünyamdan Tüm alem bilirki sensiz yaşamam Canımda can gibi baglıyım sana ![]() ![]() Ölesiye vurgun aşıgım sana ![]() ![]() Haram olsun sensiz aldıgım nefes zindan olsun sensiz dogan her günes sevdanla tutustu sönmez bu ates deli divaneyim vurgunum sana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriBeni bırakıpta terkedenleri ne olursa olsun unutacagım ![]() ![]() askıma karsılık vermeyenleri bende onlar gibi bırakacagım ![]() ![]() Birdaha kimseye kanmayacagım Yalan sevgilerle yanmayacagım ![]() ![]() Gerçek bir sevgili bulana kadar Kalbimi kimseye açmayacagım ![]() ![]() Yüzüme gülüpte aglatanları Yıllardır üstüme dert atanları Beni düşünmeyen vefasızları Bende hayatımdan çıkaracagım ![]() ![]() Birdaha kimseye kanmayacagım Yalan sevgilerle yanmayacagım ![]() ![]() Gerçek bir sevgili bulana kadar Kalbimi kimseye açmayacagım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriMademki elveda diyorsun bana icimden askini sildi öyle git Tahamül edemem bu ayriliga ne olur sevgilim vurda öyle git vurda öyle git vurda öyle git neylerim sensiz bu cani neylerim sensiz hayati neylerim sensiz bu cani neylerim sensiz hayati hasretini cekmektense seni elde görmektense al hanceri vur bagrima veda edip gitmektense vurda öyle git vurda öyle git vurda öyle git sanmaki kapanir gönül yarasi sanmaki yerini alir baskasi cekmesin yügreyim izdirabini olur sevgilim vurda öyle git vurda öyle git vurda öyle git neylerim sensiz bu cani neylerim sensiz hayati neylerim sensiz bu cani neylerim sensiz hayati hasretini cekmektense seni elde görmektense al hanceri vur bagrima veda edip gitmektense vurda öyle git vurda öyle git vurda öyle git --->: Güllü Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleriyokluğunla kilitliyim dört duvar arasında bir ömür sarıyor içimi tenim üşüyor kaç gün oldu sayamadım hüzün kapımda hala sen yoksun kovamadım gücüm yetmiyor zincirler vurdun sanki kuruyan dudaklarıma içimden haykırmak ağlamak geliyor ay gecemde tutuldu acılarım kudurdu bu sensizlik sonunda bak canıma okudu ah ve ben hala ve ben sana seni seviyorum demeye çok korkuyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözlerivarsa cesaretin gir kalbime yoksa girme ne zannettin sen kendini bir kere yapamazsın, benimle olamazsın inat etme korkarsın, başa çıkamazsın gel etme eyleme sanma sonra yanarım vazgeçmek kolaydır güçlü olan kazanır gerisi yalandır üstünsen gel bu gece göster kendini bir kerede al gönlümü al o zaman senin olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriYok artık başımda aşkın belası, Bir izin kalmadı kurdugum düşte, Kapandı gönlümde sevda yarası, Unut diyordun ya unuttum işte ![]() Sensizde düşermiş takvimden günler, Zorlasanda anmaz adını diller, Gideni sanma ki bu gönül özler, Unut diyordun ya unuttum işte ![]() Uzaklaştı gönlüm her hatırandan, Kalmadı senden iz geçen zamanda, Çoktan küle döndü alevli yanan, Unut diyordun ya unuttum işte ![]() Sensizde düşermiş takvimden günler, Zorlasanda anmaz adını diller, Gideni sanma ki bu gönül özler, Unut diyordun ya unuttum işte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriBana söz ver askim bu gece icmeyeceksin Söz ver canindan gecmeyeceksin Bana söz ver askim aglamayacaksin Ben ölsemde göcüp gitsemde hep benim kalacaksin Bana söz ver askim söz ver askim söz ver ![]() ![]() ![]() Sana Sözzzzzz ![]() ![]() ![]() Bu ilk gecem sensiz savunmasizim Bu ilk gecem zamansiz yalnizim Bu tek hecem ASK yakar kavurur beni Sensiz gecen ilk gecemde unutmadim unutamam seni Bana söz ver askim ![]() ![]() Sana söz verdim askim bu gece aglamayacagim Sana söz verdim askim uyumaya calisacagim Sana söz verdim askim sözümü tutacagim Gitti artik deseler bile BEN senin kalacagim Sana söz verdim askim bu gece icmeyecegim Sana söz verdim askim canimdan gecmeyecegim Sana söz verdim askim sözümü tutacagim Unut artik deseler bile BEN senin kalacagim Bana söz verdin askim bu gece aglamayacaksin Bana söz verdin askim uyumaya calisacaksin Bana söz verdin askim sözünü tutacaksin Gitti artik deseler bile sen benim kalacaksin Sana söz verdim askim bu gece icmeyecegim Sana söz verdim askim canimdan gecmeyecegim Sana söz verdim askim sözümü tutacagim Unut artik deseler bile BEN senin kalacagim Sana söz verdim askim SÖZ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|