![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3aklıma gelmezdi ayrılacağım bu aşkın sonunda ağlayacağım düşündükçe seni çıldıracağım boşuna sevmişim değmezmiş sana en büyük hatayı sende yapmışım o taş kalbinde ben aşk aramışım demekki yıllarca boşa yanmışım boşuna sevmişim değmezmiş sana iki yüzlüymüşsün farkedemedim yalanmış sözlerin hissedemedim ne yaptım sa sana kıymet bilmedin boşuna sevmişim değmezmiş sana |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3Seni birgün görmesem İnan mutsuz olurum Öyle alıştım sana Yandım yandım tutuştum Deli gibi sevdim,Bittim eridim Anlatmak çok zor,Sevdalardayım Gönlüme girdin,aşkı sevdirdin Yakıp öldürdün beni sen Sensizliğe dayanmak İnan öyle çok zor ki Öyle alıştım sana Yüreğimden vuruldum Deli gibi sevdim,Bittim eridim Anlatmak çok zor,Sevdalardayım Gönlüme girdin,aşkı sevdirdin Yakıp öldürdün beni sen |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3Bölünür günler acı renklere Ayrılık öyle zor alışamadım ![]() ![]() Mutsuzum yalnızım nerdesin nerde ![]() ![]() Geri dön ne olur çıldıracagım ![]() Yoksun gül kurusu akşamlarımda Yoksun sen muhtacken yoksun yanımda ![]() ![]() Sıgındım çaresiz hatıralara Geri dön ne olur çıldıracagım ![]() ![]() Yoksun ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksun ![]() ![]() ![]() ![]() Sıgındım ![]() ![]() ![]() ![]() Geri dön ![]() ![]() ![]() ![]() Geri dön ![]() ![]() ![]() ![]() Hasretin çıg gibi düşer kalbime Hayaller yorulur dalgın gözümde Tahammül kalmadı artık gönlümde Geri dön ne olur çıldıracagım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3Hangi yüzle gelip kapımı çaldın? Yıllar sonramı hatanı anladın? Bir daha sakın gözüme görünme Herşeyimi aldın yinemi doymadın? Çekgit birdaha geri dönme Unut artık yalancı beni sevme ![]() ![]() Bitti sana olan ölümsüz sevdam Kanmam bir daha gözlerine ![]() ![]() Çekip vursam seni acım dinmez Senin canın bir kurşuna degmez Git belanı benden uzaklarda bul Sana bu nefretim ömrümce dinmez Çekgit birdaha geri dönme Unut artık yalancı beni sevme ![]() ![]() Bitti sana olan ölümsüz sevdam Kanmam bir daha gözlerine ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3Göz Açtim Seni Gördüm, Ilk Defa Sana Yandim Küçük Bir Tomurcuktum Sevdanla çiçek Açtim Canim Canim Canim Yarim Can Tatlisi Balim Yarim Gülüşünden Alev Alev Tutuşur Bu Canim Yarim Sevmeyi Sen öğrettin Seninle Doğdu Aşkim Senden Başka Kimseyi Ah Yazmasin Bana Tanrim |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3Saçlarin Gül Kokulu Yanaklari Alli Yar Gülüşleri Süt Beyaz Kilim çeker Balli Yar Gözlerinin Yaninda Güneş Sönüp Kaldi Yar Seni Gören Bu Gönlüm Alev Alev Yandi Yar Cananim Yar Gülüm Yar Ateşim Yar Külüm Yar Aşkin ömrüme ömür Sensiz Dünya ölüm Yar Seni Gören Bu Gönlüm Alev Alev Alev Yandi Yar Ilik Ilik Nefesin Sanki Bahar Yeli Yar Sinemdeki Güllerin Deli Etti Beni Yar Bakişlarin Sözlerin Bu Gönlümün Dili Yar Sevdan Kani Dağ Gibi Seviyorum Seni Yar |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3Savur rüzgarlarını bana dogru savur nefesinin ateşiyle yak beni kavur gönlünün kafesinde müebbete razıyım ben yeterki sen yanımda ol hep benimle ol basucumda ol ![]() ![]() kan misali can misali ben sana karısmısım bir seni sevmisim ben bir sana alısmısım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3Anılar hatıralar yaşanmış o yıllar Gel herşeye yazık etme Sensiz yaşamak zulüm dayanamam ölürüm Beni bırakıpda gitme ![]() ![]() Ben sensiz ne yapar nasıl yaşarım Hep çıkmaza düşer sensiz yollarım ne olursun gitme dur yalvarırım Beni buralarda bırakıp gitme ![]() ![]() Bırakıp gitme,bırakıp gitme ![]() ![]() Sensiz yaşayamam beni terk etme! Sevemem başka bir yar gel etme dünyamı dar Beni bırakıpda gitme ![]() ![]() Silinmez bu duygular bitmez alışkanlıklar Beni bırakıpda gitme ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3Sana gönül vermezdim Bilseydim ben huyunu Adam sanır görenler Şu boyunu posunu Kofti kofti gacılar Gelir basar havayı Neyim eksik fazlam var Ben aldım hep havayı Kazan kaynar boşa boşa Ömür geçti boşa boşa Bu barodan hayır gelmez Anam derki boşa boşa EI içine çıkamam Eller dedikoduda Sana vardım varalı Neler geldi başıma |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3Ne günler yasadik sevgilim senle mutluluk duyardin inan benimle yalanmiydi askin bir sor kalbine bir sevgi borcun var unutamazsin Inanip baglandim bakislarina kiyamazdim inan gözyaslarina herseyimi verdim senin askina bir sevgi borcun var unutamazsin beddua etmeye dilim varmiyor actigin yarayi kimse sarmiyor gözlerim heryerde seni ariyor bir sevgi borcun var unutamazsin Inanip baglandim bakislarina kiyamazdim inan gözyaslarina herseyimi verdim senin askina bir sevgi borcun var unutamazsin |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3Kim söyledi sevdigimi? Seni çoktan ben unuttum ![]() ![]() Masum masum bakma öyle Haline çok gülüyorum ![]() ![]() Ne dostumsun ne düşmanım Ne canımsın ne cananım ![]() ![]() Benim için artık yoksun Git birdaha dönme sakın ![]() ![]() Terkedipte giden sendin Bak sonunda geri geldin Aç gözünü iyi dinle ben kazandım sen kaybettin ![]() ![]() Bir hevesti geldi geçti Sana olan sevgim bitti Al aşkını başına çal Yapayalnız kaldım simdi ![]() ![]() --->: Güllü şarkı sözleri 3 frmacil sayfa 2iki --->: Güllü şarkı sözleri 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3ilk defa sevdi gönlüm tutustum sana yandim ugruna ben ölürüm deli gibi asigim degisti bütün dünyam sanki bir rüya dayim sensiz artik olamam deli gibi asigim deli gibi asigim deli gibi asigim gözlerine asigim gülüsüne asigim gülyüzüne deli gibi asigim cilginca bir sevda bu arzuyla tutku dolu yügreyim seninle mutlu deli gibi asigim yügreyim seninle dolu deli gibi asigim degisti bütün dünyam sanki bir rüya dayim sensiz artik olamam deli gibi asigim deli gibi asigim deli gibi asigim gözlerine asigim gülüsüne asigim gülyüzüne deli gibi asigim |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3Sen benim ecelim sen benim ahim sevmek oldu bütün sucum ilahim sensizlige mahkum su garip canim yolluna ugruna askina kurban Düsmanin olamam kalbimi kirsan pismanlik duyamam anlimdan vursan raziyim hasretle yakip kavursan ölürüm ölürüm ölürüm inan sensiz sarap ne ki sehir icerim cihan badetseler seni secerim senden asla gecmem candan gecerim yolluna ugruna askina kurban ölürüm ölürüm ölürüm inan |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3Sanki daglar yikildi üstüme cöktü dünya o an ölmek istedim sevmiyorum dedin ya sensizligin korkusu icime doldu birden dag gibi hayallerim devrildi yüreğimden unut demek cok kolay gelde bana sor birde sanki sevdan kaninla yazilmis yüregimde gitme gitme ayrilma benden gitme gitme kopamam senden kanim icimde dondu canim cekildi sandim bu ask bitti dedin ya iste o an yikildim oysa nasil sevmistim nasilda baglanmistim bu kisacik ömrümü ömrüne adamistim unut demek cok kolay gelde bana sor birde sanki sevdan kaninla yazilmis yüregimde gitme gitme ayrilma benden gitme gitme kopamam senden |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 3Yanliz yasayamam alisamam sensiz gecelere katlanamam bitmeyen saatlere alisamam seninle basladi mutluluk bende umutlarim yarinim sende yasadiklarimi birakip dünde sensiz bir hayata katlanamam Üsütür dogan günes korkutur cöken gece bitirir beni hasret egririm icten ice neler olur ah neler sevgilim sen gidince seninle basladi mutluluk bende umutlarim yarinim sende yasadiklarimi birakip dünde sensiz bir hayata baslayamam |
![]() |
![]() |
|