Hakan Altun Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriHakan Altun - Evlilik olsun Ne diyelim kendime geldim son ilişkimin Ardından bakmamıştım Bugüne Kadar kimseye göz ucuylaşartlar değişti farkındayım bir aşkın ortasındayım yalnız geçmez bir ömür boyu seni görünce anladımbu aşkın sonu evlilik olsun Üç tane de bebeğim olsun ikisi erkek bir de kız olsun şu gönlümün muradı olsun |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriHakan Altun - Fesat İmza olmaz Aşka fesat girmişse eğer Çek git artık hayatımdan Bu oyun biter Söyledim ben sana dikkat et diye Göz yummam gecelik ihanetlere Sadakat en mühim kuraldır diye Hatayı affetmem dönmem geriye Aldatan kendini aldatır Böyledir tarih boyunca Sende bir gün çok çekersin Yapayalnız kalınca Bir kere affederse insan bin defa dert çeker Tovbesi tutmaz aldatanların tutsa ne farkeder iflah olmaz aşka fesat girmişse eğer Çek git artık hayatımdan bu oyun biter |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriHakan Altun - Haberi Olsun Belki şimdi bir yerlerde benim için kötü söyler Şunu bilsin bende onun gibi devrik bir çınarım Ölmek var dönmek yok gurur var görmek yok Mutluluktan mahrumum Haberi olsun, kimseleri sevmeyeceğim Kimseye ona baktığım gibi bakmayacağım Haberi olsun, öldüğüm gün bile yine onu seveceğim ''Bu belki kısa ama Bu şarkı sadece ona Yanımda olmasam da canında olacağımı Ölene kadar yalnız onu seveceğimi bilsin yeter Ve ben nerede olursam olayım Yine onu yine O'nu Seveceğim Haberi olsun, kimseleri sevmeyeceğim Kimseye ona baktığım gibi bakmayacağım Haberi olsun, öldüğüm gün bile yine onu seveceğim |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriHakan Altun - Sen Sen Diye Kendim için değil bu gözyaşlarım Ayrılık vaktinde aşka ağlarım Yeni doğan bir aşk ölür mü söyle Öldürdün bir tanem ona yanarım Olmaz diye başladıysan affetmem seni ama sende seviyorsan usanmadan bekleyeceğim tanırsın beni Elimde gül demetiyle her gün Kapının önünde bekliyorum gündüz gece görürsün diye Gül ayrılmaz dikeniyle ben yanarım sen sen diye Mutluluğun hayaliyle beklerim yine |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriHakan Altun - Arızalı bende ki izlerini silmeye geleceksin bittiğini sandığında tılsımını kaybeteceksin sadece anılar mı uykularımı getiren? kalpteki acılar mı hasreti dize getiren? aşkın acısı bir kaç kelime sev ya da biri çıksın yerine bende ki yürek hasarı bile geçmeye alışık hep iyisini arar bu yürek kendisi gibi sanar bu yürek sonra da aza kanar bu yürek talihi karışık seni kaybetmekti en acıklı düşüm gözümde seni çok büyütmüşüm arıyorum beni herkesden farklı seven kaç senedir bu gönül yaralı kaderi insana bir sürü aşk veriyor sadece bende ki arızalı |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriHakan Altun - Aklın Bende Kalmasın anlamıştım gözlerinden birşeyler olduğunu anlamıştım sevişirken aşkın sonlandığını sen bu aşkı satırlarda ben canımla yaşarken ya sen yıktın ya da nazar felaket bu sebepten sırtım dönük kapı orada sakın bir söz etme bana gideceksen veda etme hiç haberim olmasın gideceksen git sessizce şu yüreğim yanmasın bu aşk sende bitti ise bağlasam duramazsın alışır gönlüm hasrete aklın bende kalmasın gideceksen veda etme hiç haberim olmasın gideceksen git sessizce şu yüreğim yanmasın bu aşk sende bitti ise bağlasam duramazsın alışır gönlüm hasrete aklın bende kalmasın |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriHakan Altun - İstanbul Olmaz Olsun Asigin dilinden anlar dediler Sevenin halini bilir dediler Asiga Istanbul cennet dediler Bunlara inanmasaydim keske Yalan olmus her ne varsa Bu sehirde sevmek hata Dogrusuyla duygusuyla Yasanmiyor asklar burada Hep sahteyse asklar Bitmeyen yalanlar Gönlümden uzak olsun Öldüren bir zehir Böyleyse bu sehir Istanbul olmaz olsun Hep sahteyse asklar Bitmeyen yalanlar Gönlümden uzak olsun Öldüren bir zehir Böyleyse bu sehir Ah Istanbul ah |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriHakan Altun - Diyelimki Kolay değil biranda beni silmek Kolay değil bu aşktan vazgeçebilmek Az buz değil yaşananlar biliyorsun Unutmak mümkün mü sanıyorsun Farzetki sen benim kadar sevebilseydin Bu kadar çabuk çekip gidemezdin Benim kadar seni seven biri olursa Sözüm söz seni ogün affederim Diyelim ki resimlerimi yaktın Diyelim ki aşk mesajlarımı sildin Adımı da kara kaplıya yazdın Ama anıları nasıl unutacaksın? |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriaYLar sonra dün ilk defa sesini duydugumda kalbim sanki duracaktı ama mutlu bir anımdı aYLar sonra dün ilk defa sesini duydugumda kalbim sanki duracaktı ama mutlu bir anımdı Hayatımda ben ilk defa ağlayarak konuştum gözlerimden akan yaşlarla mutlu olmuştum özlemişim sesini rüya gibiydi özlemişim ben seni hissetmedin mi |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriKisa cümlelerle yasarken seni Uzun uzun düsündüm bitti Zoruna gitmesin bu aci gercekler Ikimizin bu aska gücü yetmedi Ayriligin merhemi silip atmak canimdan Allahim söküp alsin seni bu sol yanimdan Kendi zarfinda sakli bir veda mektubuyum Artik sana yasakli askin masum kuluyum (Siir) Karistirma sayfalari Yangin söner közden önce Üzülmemmi saniyorsun yürek aglar gözden önce… Karistirma sayfalari Yangin söner közden önce Üzülmemmi saniyorsun yürek aglar gözden önce |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriErkekçe söyLüyorum ağLıyorum Her gece Şunu bil istiyorum degmedim bir tene sana oLan bu sevgimi eşin dostun biliyorda söyle söyle söyle senin yüregin sızlamazmı yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden bu gururun peşinden bir ömür gideceksen şunu bil istiyorum olmayacak hiç kimse sana oLan bu sevgimi eşin dostun biliyorda söyle söyle söyle senin yüregin sızlamazmı yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden --->: Hakan Altun Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Hakan Altun Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleriİçimdeki duygumu değil Hatalarımı ararlar Gönlümdeki masalı Sormazlar bile Hep böyle midir bu çarkın dönüşü? Karanlık mıdır ilerdeki aydınlıklar? Yol verin bana dağlar Yüreğim kan ağlar Sevdiğimden ayrı düştüm Kimler anlar Derdimi sormazlar Sorar ağlamazlar Derd-i aşka düştüm a canım Kimler anlar |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriNe dağlar denizler derdime çare Bulmadı bulamaz yanar ağlarım Bana senden başka derman olacak Kimseyi ne sevdim ne de tanıdım Gözlerim arıyor, yürek dayanmaz Gönül bu uslanmaz, ferman tanımaz Kendimden bile çok sevmiştim seni Bir daha yaşamak zor bu sevgiyi Yine gel canım kurtar bu acılardan Geri gel gülüm vazgeç şu gururundan Bana son bir şans versen Beni bir kez daha sevsen Yoluna canım fedadır yeminim olsun |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriÇok ağladım ben bu aşktan Çok yalvardım Allaha Duymadı sesimi ne yaradan ne sevgili Kahrettim kendimi yıllarca Gülmedi hiç yüzüm Teslim oldu özüm Gecem ve gündüzüm Kabus oldu bu aşktan Yaralı bir aşkın öyküsü Yarası derin büyük sancısı Soranı yokimiş derdi başından aşkın Böyle bir aşkın öyküsü |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriOlumlu yada olumsuz bir şey de Bu sessizlik sona ersin Kalbin ya beni hemen terk etsin Ya da eskisi gibi sevsin Aşk yakıp yıkmalı ortalığı Tozu dumana katıp savurmalı Ortasına tahammülüm yok Kalp seviyorken tutuşmalı Gideceksen şayet yolu biliyorsun Git yalancı aşkların ol Ben gibi bir sevgili daha bulursan Öp te başının üstüne koy |
|