Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Geyik Odası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
forumsinsi, gececileri

Eski 10-29-2006   #466
[KAPLAN]

'Yaz saati uygulaması' bu gece sona eriyor Bu gece saat 0200'de saatinizi bir saat geri almayı unutmayın Yaz saati uygulaması, 28 Mart 2004 pazar gününden bu yana sürüyordu
Çalışma saatlerinin günün güneşli bölümüne alınmasını sağlayan uygulama sayesinde, bu yıl 700 milyon kilovatsaatlik, yani orta ölçekli bir hidroelektrik santralın bir yıllık üretimi kadar tasarruf sağlandığı hesaplanıyor Kış saatine geçildiğinde ise akşam saatlerinde en yüksek değerine ulaşan enerji talebinin azaltılması hedefleniyor 27 Mart 2005 pazar günü saat 0100'de saatlerin bir saat ileri alınmasıyla tekrar yaz saati uygulamasına geçilecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #467
lptarik

inanabiliyormusun sen bizim okulda olsan hayatta konuşamazdım senle bu şekildeee bide bana zaten msnini wermesdin de o baskaaa:D

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #468
lptarik

saol kaplannn hemen yetiştinnn
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #469
[KAPLAN]

Sağol mate Sizi iyi görüyorum , daha iyi oluyorumBugün istanbula gideceğim Trabzon'dan ayrılmanın bi burukluğu var içimde Sen nasılsın mate ?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #470
mate

bana dedin galiba vermezdim tabi her öğrenciye msn verilir mi ama şu an istiyosan verr ben ekliyeyim eğer sorcağın bişey olursa yardımcı olurum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #471
mate

ii kaplan nasıl olsun benim aynı devam işte memleketten ayrılmak zor geliyo demi yaaa ne çektim bende kaç sene var daha senin bitmesine
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #472
lptarik

walla ii olur benim birsürü sorum oluyoo weriyomm tahaturan
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #473
lptarik

ekledin mi bana gelmedi daha
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #474
[KAPLAN]

Dört senem daha var Sen hangi üniden mezun oldun ? ve Kaç senesi ?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #475
mate

geçen sene sakarya
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #477
mate

hiç kimseye tavsiye etmem ama kaliteli bi üni değil özellikle fen fakültesinde
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #478
mate

özel ders veriyorum daha çok yeni bitti malum kpss les falan uğraş dur

bölüm matematik sen bilg müh di dimi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #479
lptarik

aaa ben sakaryalıyım hemen orda oturdum serdivan biliyon mu orayı biliyosundur kesinnn
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #480
[KAPLAN]

Evet bil müh Hayırlısıyla bitiriyim , 2 sene çalıştıktan sonra vatani görevimi yapmayı düşünüyorum Bu şekil kaba taslak bi plan var önümde Hayılısı olsun diyorum Senin geleceğin adına planların neler ?
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com