![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
[KAPLAN]
|
![]() 'Yaz saati uygulaması' bu gece sona eriyor ![]() ![]() ![]() ![]() Çalışma saatlerinin günün güneşli bölümüne alınmasını sağlayan uygulama sayesinde, bu yıl 700 milyon kilovatsaatlik, yani orta ölçekli bir hidroelektrik santralın bir yıllık üretimi kadar tasarruf sağlandığı hesaplanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
lptarik
|
![]() inanabiliyormusun sen bizim okulda olsan hayatta konuşamazdım senle bu şekildeee bide bana zaten msnini wermesdin de o baskaaa:D
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
[KAPLAN]
|
![]() Sağol mate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
mate
|
![]() bana dedin galiba vermezdim tabi her öğrenciye msn verilir mi ama şu an istiyosan verr ben ekliyeyim eğer sorcağın bişey olursa yardımcı olurum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
mate
|
![]() ii kaplan nasıl olsun benim aynı devam işte memleketten ayrılmak zor geliyo demi yaaa ne çektim bende kaç sene var daha senin bitmesine |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
mate
|
![]() özel ders veriyorum daha çok yeni bitti malum kpss les falan uğraş dur bölüm matematik sen bilg müh di dimi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
lptarik
|
![]() aaa ben sakaryalıyım hemen orda oturdum serdivan biliyon mu orayı biliyosundur kesinnn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
[KAPLAN]
|
![]() Evet bil müh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|