![]() |
Dj Akman - Aşk Acısı Sarki Sözü - |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman - Aşk Acısı Sarki Sözü -Dj Akman - Aşk Acısı sarki sözü - Sen bilirsin benim seni ne keder çok sevdiğimi En çok, seni sevmiştim, bunu da biliyorsun ![]() Beraber gezerdj+akman tozardık ![]() Niğde de gezmedik yer bırakmamıştık ![]() Çok mutluyduk, ta ki sen beni aldatana kadar ![]() Senin beni aldattığını, senden duymak isterdim ![]() Ama başkasından duyunca, o an ölmek istedim ![]() Sonra;"onun uğruna değmez" dedim ![]() İşte sen gözümde, o an bittin Ben sende öğrenmiştim aşkı, sevgiyi, Ben kimsede tatmadım böyle şeyleri Sende öğrenmiştim bunları biliyor musun? Ama böyle olmasını sen istedin, İşte sen gözümde, o an bittin Ah kader, kahpe kader Nedir senden çektiğim bu dert, Bu keder, yeter be yeter Keşke seni hiç tanımasaydım, Ya da karşıma hiç çıkmasaydın ![]() Neden beni aldattın? Neden böyle yaptın Ama kaybeden ben değilim, sensin, Böyle olmasını sen istedin ![]() İşte sen gözümde o an bittin ![]() ![]() ![]() Allah tan dilerim ki; sana da, Kendin gibi bir -------- versin ![]() ![]() ![]() Gönderen:Barış |
![]() |
![]() |
|