![]() |
Hakan Taşıyan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriAcı Hayat - Hakan Taşıyan Ah gulum beyaz gulum, beyaz gulum Ayriliği yok etmez ölüm, Kirpiğine rüzgar değse baktığın yere kan damlar gülüm Kirpiğine rüzgar değse baktığın yere kan damlar gülüm Baksan hazirim tutsan uçarim öpsen ölürüm ölürüm Yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm Yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm Sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm Sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm Öldüğüm gündür gülüm Baksan hazırım tutsan uçarim öpsen ölürüm ölürüm Yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm Yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm Sana gelmediğim gün öldüğümdür gündür gülüm Sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm Öldüğüm gündür gülüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriÜzülürüm - Hakan Taşıyan ( Üzülürüm, üzülürüm ) Söylemesinler, duymayım ben kötü haberi ( dayanamam, dayanamam ) Söylemesinler, senin acı çekmene gönlüm hiç razı olmaz Halim hala seninle eski dost düşman olmaz Üzülürüm, üzülürüm, üzülürüm, ağlarım Dayanamam seni mutsuz görmeye Kahrolurum perişan olmuş halime Üzülürüm bu güzel mutlu günlere ( Üzülürüm, üzülürüm ) Söylemesinler, duymayım ben kötü haberi ( dayanamam, dayanamam ) Söylemesinler, biz seninle beraber mutlu günler yaşadık bazı gün oldu güldük bazı gün de ağladık Üzülürüm, üzülürüm, üzülürüm, ağlarım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriSeni Bitiremedim - Hakan Taşıyan Sıradan bir gün gibiydi Nerden bilirdim Dağıttın beni Sen bir bakışta Elimi ilk tuttuğunda Laf lafı açtığında Götürdün beni Çok uzaklara Hangi gece başladım saate hiç bakmadım Bir şarkı seçtim sana dinlettim telefonda İçiyorum yine yalnız çaresizim yapayalnız İçiyorum yine yalnız çaresizim yapayalnız Bak şimdi yavrum Kadehim boş bu son sigara Bir seni bitiremedim İçimdesin kadeh kadeh duman duman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriKavgam Var Kaderle - Hakan Taşıyan Ben sana kurban diye adandım Hiç sorma halimi daha ne olsun Artık şu gönlümde binbir kıyamet Kopacaksa kopsun daha ne olsun Şanssızlık peşimde dertler sıralı Gülmedi talihim bahtım karalı Kavgam var kaderle kanlı bıçaklı Vuracaksa vursun daha ne olsun Yanar iken gönlüm seneler boyu Sen çok gördün bana bu mutluluğu Azrailden yana açtım korkuyu Gelecekse gelsin daha ne olsun Şanssızlık peşimde dertler sıralı Gülmedi talihim bahtım karalı Kavgam var kaderle kanlı bıçaklı Vuracaksa vursun daha ne olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriMutluluk Yağmuru - Hakan Taşıyan bir masal gibi sanki bir rüya bu mutluluk çok şükür sonunda bir birimizi bulduk o kadar mutluyum ki bitti artık acılar bak şimdi gözlerimde mutluluk yağmuru var ne olur hiç bitmesin sürüp gitsin bu sevda birazda bizim için ah dönsün şu yalan dünya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriYa Sen Ya Hiç - Hakan Taşıyan Sen olmazsan inan alamam nefes Sana olan bu sevgim değil bir heves Ben sensiz ölürüm ya sen ya hiç Ben sensiz olamam ya sen ya hiç Ben sensiz ölürüm ya sen ya hiç Ben sensiz yapamam ya sen ya hiç İstemem güneşi güneşim sensin İstemem bir şeyi herşeyim sensin İzin ver kalbime seni sevsin Ben sensiz ölürüm ya sen ya hiç Ben sensiz olamam ya sen ya hiç Ben sensiz ölürüm ya sen ya hiç Ben sensiz yapamam ya sen ya hiç Ya sen ya hiç Vazgeçmem aşkından bırakmam seni Dolduramaz hiç kimse senin yerini Ben sensiz ölürüm ya sen ya hiç Ben sensiz olamam ya sen ya hiç Ben sensiz ölürüm ya sen ya hiç Ben sensiz yapamam ya sen ya hiç İstemem güneşi güneşim sensin İstemem bir şeyi herşeyim sensin İzin ver kalbime seni sevsin Ben sensiz ölürüm ya sen ya hiç Ben sensiz olamam ya sen ya hiç Ben sensiz ölürüm ya sen ya hiç Ben sensiz yapamam ya sen ya hiç Ya sen ya hiç |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriVazgeçeceğim - Hakan Taşıyan Denizler çöl dağlar ova olunca Mevsimler değişip zaman durunca Şaşırıp batıdan güneş doğunca Ozaman aşkından vazgeçeceğim Budünya tersine bir gün dönerse Küçücük karınca fili yenerse Nezaman ateşler yangın sönerse Ozaman aşkından vazgeçeceğim Ozaman sevdandan vazgeçeceğim Nezaman bulursa gündüzler gece Nezaman biterse dillerde hece Varsa bir başkası Allahtan yüce Ozaman aşkından vazgeçeceğim Budünya tersine bir gün dönerse Küçücük karınca fili yenerse Nezaman ateşler yangın sönerse Ozaman aşkından vazgeçeceğim Ozaman sevdandan vazgeçeceğim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriSensiz İki Gün - Hakan Taşıyan Nere gizlendimse aşikar oldum Hedefte gördüler sensiz iki gün Dertler avcı oldu ben şikar oldum İnsafsız vurdular sensiz iki gün Ayağıma prangalar taktılar Gözlerimi dağladılar yaktılar İki koldan bir alnımdan çaktılar Çarmıha gerdiler sensiz iki gün Kale almadılar dileklerimi Yarasalar emdi iliklerimi Kırk yerden vurduler kemiklerimi İnsafsız vurdular sensiz iki gün |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriSeni Benden Ayıranlar - Hakan Taşıyan İnim inim inlesinler Ömür boyu sürünsünler Ah çekipte ölmesinler Seni benden ayıranlar Günahımız ikimizin Eller bizi nerden bilsin Kalp lerine sızı insin Seni benden ayıranlar Zindan olsun hayatları Sönsün bir bir umutları Sele dönsün göz yaşları Seni benden ayıranlar İkimizi ayıranlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriSen Varsın Ya - Hakan Taşıyan İçimde bir ateş yanar Hasretini tattırdın yar Volkanlara ne gerek var Yangınlara ne lüzüm var Yüreğimde sen varsın yar Yaşamışım neye yarar Zaten zehir sensiz yıllar Yokluğun bir ölümdür yar Denizlere ne gerek var Yağmurlara ne lüzüm var Gözlerimde sen varsın yar Yokluğun bir ölümdür yar Sigaram hep hasret kokar Duman olur uçarsın yar Anılara ne gerek var Resimlere ne lüzüm var Yüreğimde sen varsın ya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriSen Uyurken Gideceğim - Hakan Taşıyan Sen uyurken gidecegim Bunun baska yok caresi İstemezdim böyle bitsin Askimizin son gecesi Uyanirsan dayanamam Birakamam asla seni Sen uyurken gidecegim Bunun baska yok caresi Kapidan bir cikabilsem Seni kalpten atabilsem Gözlerine hic bakmadan Köseyi bir döne bilsem --->: Hakan Taşıyan Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Hakan Taşıyan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriMor Hicranlar - Hakan Taşıyan Bir sarı rüzgar eser Bu sevda nasıl dayansın Yerde solmuş çiçekler Bu yürek nasıl dayansın Bu dünya çekilmez düşlerim paramparça Mor hicranlar vurmuş gönül yarasına Sevgi tutsak olmuş kapı arkasına Deste deste güller harcadım şu fani dünyaya Ne anladım ne anladın çözemezsin yar Bir garip hal var yarda Bu gözler nasıl aldansın Ruhum derin yaslarda Bu yürek kime sarılsın Bu dünya çekilmez düşlerim paramparça |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriLayık Değilim - Hakan Taşıyan Harcadim ask icin kendimi her an Ben boyle sevgiye layik degilim Sevipte mutluluk duymadim bir an Ben böyle kadere layik degilim Söyle bukadar kim candan sevdi Derbeder ettin beni cilem bitmedi Bu dünyada her dert basima geldi Ben böyle kadere layik degilim Beklemem yolunu gelmessen gelme İstemem o sevgini sevmessen sevme Kederimden ölsemde bir ümit verme Ben böyle kadere kayik degilim Bende akil takat sabir koymadin Sevecen kalbimle uyun oynadin Yalana gunaha kine doymadin Ben böyle kadere layik degilim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriKıymetini Bilemedim - Hakan Taşıyan Ayrılık ne kadar zor geldi bana Bir bilsen nasılda muhtacım sana Duygularım umutlarım kan içinde yaralı Bulamadım bulamadım senin gibi sevdalı Senden başka hiç kimseyi sevemedim sevemedim Senden sonra bir kez olsun gülemedim gülemedim Farkını çok geç anladım kaybettiğim mutluluğun İnan bana kıymetini bilemedim bilemedim Gözümün yaşını silen olmadı İnanki birtanem yerin dolmadı Duygularım umutlarım kan içinde yaralı Bulamadım bulamadım senin gibi sevdalı Senden başka hiç kimseyi sevemedim sevemedim Senden sonra bir kez olsun gülemedim gülemedim Farkını çok geç anladım kaybettiğim mutluluğun İnan bana kıymetini bilemedim bilemedim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriKırık Hançer - Hakan Taşıyan Aşk yarası derin olur Kurşun gibi deler geçer Yıllardır hep saplı durur Kalbimdeki kırık hançer Sevdan benden neler aldı Gözümden ne yaşlar aldı Sapladığın gibi kaldı Kalbimdeki kırık hançer Halim sensiz ne olacak Bir sensin kurtaracak Yıllar geçti pas tutacak Kalbimdeki kırık hançer |
![]() |
![]() |
|