![]() |
Hakkı Bulut Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkı Bulut Şarkı SözleriAh Gençliğim ah Ah gençligim ah Yaşanmadan Gecen yıllara günah Mühür Gözlerinde sürme Hasretime ödül olmuş Beni yere Vuran Felek Ele yar olmuş Öpdüğüm Narin ellerin Başka ellerle tutuşmuş Bu kahırla Yaşıyamam Ölürüm be kardaş Ziganadan toroslara Feryadım Yağsın daglara Boyun Eğmiş Kararlara Ellerin olmuş Hasretin var bölük bölük Tütmüyor ocagım sönük Tüm ruhum kıpleye dönük İntizarım var Boyraz eser yücelerden Kalbim Delinmiş heryerden Hancer Kurşun Degil kardaş Sevda benimle Davullar ona calınsın Ağıtlar bana yakılsın Beni görüp ibret alsın Garipler kardaş Ziganadan toroslara Feryadım Yağsın daglara Boyun Eğmiş Kararlara Ellerin olmuş Hasretin var bölük bölük Tütmüyor ocagım sönük Tüm ruhum kıpleye dönük İntizarım var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkı Bulut Şarkı SözleriGit hadi git ![]() ![]() Bakmadan ardına ne olursun git Git hadi git ![]() ![]() Görmeden ağladığımı utanırım git Git hadi git ![]() ![]() ![]() Yaşanmamış say maziyi unutta git Bahtın açık olsun Yolun açık olsun Umutların sevgi dolsun Gözlerimin nuru hadi git ![]() ![]() -- Yook yoook Sanmaki bu gidiş ya son yada ebedi Ateşlerde kavrulayım ki Yüreğime başka sevgi girmedi Dönüşüm ya sana yada toprak sarar beni Çaresizim işte, örf adet işte Horlanmak kader olmuş Kahretsin kadınım, kadınım işte -- Git hadi git ![]() ![]() ![]() Birgün unuturum sanma yeterki hadi git Git hadi git ![]() ![]() ![]() Hasretinle kaç gün yaşarım bilmemki git Git hadi git ![]() ![]() ![]() Bahtın açık olsun Yolun açık olsun Umutların sevgi dolsun Gözlerimin nuru hadi git ![]() ![]() Sana intizar edememki ne olursun git -- Yook yoook Sanmaki bu gidiş ya son yada ebedi Ateşlerde kavrulayım ki Yüreğime başka sevgi girmedi Dönüşüm ya sana yada toprak sarar beni Çaresizim işte, örf adet işte Horlanmak kader olmuş Kahretsin kadınım, kadınım işte |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkı Bulut Şarkı SözleriYazdığın son mektup şu an elimde Okuyup ağlıyorum her kelimede Demek ki yalanmış aşkın sevginde Her şeyi anladım bu son mektupta Teselli artık neyi değiştirir ki Elinle kabrimi kazdın demek ki Ben zaten dünyada gün görmedim ki Son darbeyi vurdun bu son mektupla Ayrılsak ta mutluluk dilerim sana Katlanmak zorundayım göz yaşlarıma Yazdığın haberin her satırına ecelimi yazsan da bu mektupla Demek ki sevenler böyle yanarmış Tanrının verdiği canı kulu alırmış Benim kaderimde ayrılmak varmış Her şeyi anladım bu son mektupla |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkı Bulut Şarkı SözleriIşıklar altında gülen yüzüme Bakıpta diyorlar ne kadar mutlu Derdimi bilmiyor bir Allah kulu Oysa içimde kıyamet kopar Halimden anlamaz bir Allah kulu Yüzüm gülse de dertle doluyum Tanrının çilekeş garip kuluyum Ne aradığımı buldum ne de mutluyum Dünyanın derdini yaşar diderim Kaderime boyun eğer giderim Kahredişim kalpsiz birine Ömrümü mahvetti sevgili diye Dünyamı kararttı inandım diye Tozpembe ümitlerimi yıkıpta gitti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkı Bulut Şarkı SözleriKüsmeyin aynalar bana küsmeyin, Terkedilen benim terketmedim ki, Yüzümdeki çizgiler onun eseri, Çehreme bunları ben çizmedimki, Yüzüme bunları ben çizmedimki, Resmini yırtmaya elim gitmiyor, Onu unutmaya gücüm yetmiyor, Ömrümü mahvetti gitti gelmiyor, Zalim olmasını söylemedim ki, Kalpsiz olmasını istemedimki, Soğukta titreyen kuşlara döndüm, Dalında kuruyan yaprağa döndüm, O belki mutludur ben çoktan öldüm, Zalim olmasını söylemedim ki, Kalpsiz olmasını istemedimki, Resmini yırtmaya elim gitmiyor, Onu unutmaya gücüm yetmiyor, Ömrümü mahvetti gitti gelmiyor, Zalim olmasını söylemedim ki, Kalpsiz olmasını istemedimki, |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkı Bulut Şarkı SözleriKırasım geliyor şu ellerimi Tutmuşken nasıl bıraktım seni Yakasım geliyor şu yüreğimi Sevmişken nasıl kaybettim seni Şimdi arıyorum sokak sokak Çekilmez ızdıraptır sensiz yaşamak Acılar içinde eğe çırpınmak Ders olsun diyorsan yetti yıllardır Acaba şimdi sen nerelerdesin Mutlumu mutsuzmu ne haldesin Ne zaman elime geçse bir resmin Gözlerim doluyor kalbim sezlıyor Dilimde gelmiş dua oluyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkı Bulut Şarkı SözleriAllah'ım sevdiğime çile dert verme İstersen her gün bana bin azap versin Ne olur ümitsiz günler verme İstersen derdime bin dert eklesin Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, günah bendedir Bence yaşamak onu öyle sevmektir Yeter ki sağ olsun yetişir bana x 2 Ayakları taşa gelmesin yeter Yerine ölürüm, yaşasın yeter Ayda yılda yüzünü göreyim yeter İsterse yıllarca sormasın beni Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, hata bendedir O benim canımda candan ötedir Yeter ki sağ olsun yetişir bana Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, günah bendedir Bence yaşamak onu öyle sevmektir Yeter ki sağ olsun yetişir bana Bin türlü isyan da olsa kilimde Yaşama sevincini alsa elimden Bilsem ki huzur vermez kabrimde Yine de severim kalpsiz olsa da Bin türlü isyan da olsa kilimde Yaşama gücümü alsa elimden Bilsem ki huzur vermez kabrimde Yine de severim zalim olsa da Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, hata bendedir Bence yaşamak onu öyle sevmektir Yeter ki sağ olsun yetişir bana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkı Bulut Şarkı Sözleriyola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller acan daliyiz sen benimle, ben seninle bu hayati yaşamaliyiz severek birbirimizi hayatta hep gulmeliyiz yaşamanin gayesini seni sevince anladim senden gelen her cefaya bu canimi adadim bil ki tahammul kalmadı başka birini sevmene sevme benden başkasini razi degilsen olmeme |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkı Bulut Şarkı SözleriGidiyorum gidiyorum Bu son bakışımdır gözlerinin rengine Bu son dokunuşumdur saçlarının teline Bu son muhtaç oluşum şefkatine sevgine Elveda gidiyorum Ne yaslara bürün nede kederlen Mutlulukla dolsun günün ve gecen İster yarın nikahlan istersen evlen Elveda gidiyorum Gidiyorum gidiyorum Bundan böyle kulaklarında sesim Tenini okşamayacak nefesim İndir duvarlardan dertli ise resmim Elveda gidiyorum Gidiyorum gidiyorum Ömrümün son anıdır dur hele dur Son birkez sarılayım bırak ne olur Çektiğim acılara tesselli olur Elveda gidiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkı Bulut Şarkı SözleriNasıl elveda demişim Benim gibi içenlere Bir Kalpsize Kapılıpta Her gün acı çekenlere Ben tövbemi geri aldım Tanrım sen bağışla beni Vefasız bir kuluna kandım Zehir etti gençliğimi Nasıl içmeyim, nasıl içmeyim Belki sebep ayrıdır ya İçmedende düşmez yarıya Bir yazı yazmışlar kapıya Sebepsiz içilmez diye Ben tövbemi geri aldım Tanrım sen bağışla beni Vefasız bir kuluna kandım Zehir etti gençliğimi Nasıl içmeyim, nasıl içmeyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkı Bulut Şarkı SözleriBen buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ne köşküm, sarayım, ne servetim var Ne malım, ne mülküm, ne servetim var Sana bir saltanat vaat edemem ki Yalnız seni seven temiz bir kalbim var Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Yalanla Kuramam aşkın temelini Allah’tan korkarım aldatamam seni Yeminler uydurup çalamam kalbini Aşkın öldürse de mahvetse de beni Ben buyum seversen canım sana feda Ben buyum sevmezsen bana de elveda Razıyım bu ömür böyle göçüp gitsin Zaten gülmek bana yasak dünyada İstemem en güzel günlerin zehr olsun İstemem o güzel gençliğin mahvolsun İstemem sen beni acıyıp sevesin İstemem benimle ızdırap çekesin --->: Hakkı Bulut Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Hakkı Bulut Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
|