![]() |
İbrahim Erkal Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriErzurum’un Narman İlçesinde doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul’da Nişantaşı‘nda garsonluk yaparken bir yandan da “Telden Dile Müzik Merkezi”nde eğitimine devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eserlerini bir çok plakçıya dinletmesine rağmen olumlu bir sonuç alamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 90 dakikalık Temel GÜRSU’nun yönettiği “CANISI” filmi ve ardından 26 bölümlük “CANISI” dizisi televizyonlarda rating rekorları kırarak defalarca yayınlandı ![]() Bu süre zarfında İbrahim Erkal besteleri, şarkıları Müzik Piyasasında aranılan melodiler olmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() “DE GET YALAN DÜNYA” Beşinci albümüydü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hobileri arasında seyahat etmek, fotoğraf çekmek ve bahçesi ile ilgilenmek yer almaktadır ![]() ![]() ![]() Ekim 2003’te dünya evine girdi, Temmuz 2004’te Dilara isimli bir kızı oldu ![]() İbrahim Erkal 2004 yılında en iddialı albümlerinden biri "Gönül Limanı"nı müzik marketlere sundu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriÇok zamandır bekliyorsun, bu anı biliyorum İnan bende senin kadar, senin kadar istiyorum Bu kelime bizim oralarda kolay söylenmez Kutsaldır Emin olmak istedim emin oldum Şimdi üç dört Tut nefesini tut tut söylüyorum Tut seni çok çok seviyorum Kaç zamandır tutuyorum Kendimi bilmezsin Öylesine yazdım seni Yüreğime silemezsin Bu kelime bizim oralarda Kolay söylenmez kutsaldır Emin olmak istedim emin oldum Şimdi üç dört Tut nefesini tut tut söylüyorum Tut seni çok çok seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriHerşeyi oluruna bıraktım Ne yaptım olmadı ne ettim olmadı Yerini bulmadı dolmadı bu gönül dolmadı Ona inandım buna inandım Hep aldandım hep yandım Atın beni yalnızlığın koynuna Aramayın sormayın tanımayın beni Üzdüler beni üzdüler Kahpe diller sahte yüzler Ar bilmeyen edepsizler Can bildiğim --------ler Üzdüler beni üzdüler Beklemeden giden yıllar Ömrümü sollayan yollar Sararken ısıran kollar Üzdüler beni üzdüler Gülüşler sahte bakışlar sahte Ben neyleyim ki bu zaman kahpe |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriKaç kere dedim sana Öyle bakma bana Gözümü gözünden alamıyorum Serimi ellere salamıyorum Senden ayrı kalamıyorum Duramıyorum duramıyorum Asılıyorum sana kesiliyorum sana Yazılıyorum kız yazılıyorum Katılıyorum sana tutuluyorum sana Tutamıyorum beni tutamıyorum Kaç kere geldim sana Ne verdin ki bana Gözümü gözünden alamıyorum Bir çıkar yol bulamıyorum Senden ayrı duramıyorum Yapamıyorum yapamıyorum Asılıyorum sana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriYazık Bana Yok yürekten sevecek candan sevecek Yok öyle ömrünü sana verecek Filmlerdeymiş romanlarda o sevgiler Benim ömrüm hep böyle beklemekle geçecek Yazık bana yazık bana Bu kaçıncı kazık bana Herkese gülen şu felek Neden böyle bozuk bana Yaz gelecek buralara Yine aşık olacağım Arayanlar bulurmuş ya arayacağım bulacağım Sevgi benim yüreğimde herkesi dost sanacağım Sevgi benim ciğerimde seveceğim yanacağım Yok gönül dilinden anlayacak Bu böyle giderse hiç olmayacak Ne filmlerdeki aşk Ne romanlardaki dostluk İçimdeki bu boşluk dolmayacak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriYandim,Bir Güzelin Hasretinden CAYIR CAYIR Yandim,Yollarini Gözlemekten Gelmez Hayir Yandim,Ellerini,Gözlerini,Sözlerini Özlemekten Yandim cok Yandim BEN BU HASRETLERDE DAYAYANAMAMKI BEN BU ÖZLEMLERDE YASAYAMAMKI YANDIM ONSUZLUKTAN |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı Sözlerigece boyu uyumasam siir yazsam hayal kursam sokagin basinda aglasam sabahlasam sirilsiklam asik olsam asik olsam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam asik olsam asik olsam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam sirilsiklam asik olsam hep onu sayiklasam gonul evimde saklasam deli gibi sokaklarda kor kutuk sarhos olsam sirilsiklam asik olsam asik olsam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam asik olsam asik olsam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam asik olsam asik olsam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam sirilsiklam asik olsam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı Sözlerinasil anlatiyim pismanligimi sensiz ne haldeyim sorma sorma sana bakanlara dusmanligimi cahilligimede yorma yorma sen gideli hersey renginden oldu gonlumun gulleri sarardi soldu hayatimin gulen yuzu kayboldu ooff bir cift dilegim var kirma kirma aah bir cift dilegim var kirma kirma tutma benim gibi onun elini onu benim gibi sevme sevme ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme sende benim gibi sevme sevme sende benim gibi sevme sevme nasil sever nasil kiskanirmisim nasilda gitmene sessiz kalmisim sen gitmisin amma ben anlamisim hala seviyorsan durma durma bakma benim gibi onun yuzune of ona yuregini verme verme akma benim gibi onun gozune gonul sarayini serme serme aah gonul sarayini ona gosterme tutma benim gibi onun elini onu benim gibi sevme sevme ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme sende benim gibi sevme sevme aaaaaaaaaah sende benim gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriNe zaman elimi tutsan yüzüme baksan Bakamıyorum utanıyorum kızarıyorum Ben seni seviyorum mu ne? Ne zaman açık saçık giyinsen Kıskanıyorum kıskanıyorum Kıskanıyorum Ben seni seviyorum mu ne? Allah kahretsin yine yine Bağlanıyorum bağlanıyorum Bağlanıyorum mu ne? Ne zaman gitsen buralardan Hep özlüyorum hep istiyorum Hep bekliyorum Ben seni seviyorum mu ne? Ne zaman ağlasan kendimi Tutamıyorum tutamıyorum Ve ağlıyorum Ben seni seviyorum mu ne? Alışkanlığım oldun unutkanlığım sen Korkularım kaygılarım sen Ne kadar aşk'tan ağzım yansada Üfleyemiyorum yoğurdu bu kez Bilmem ki Aşkımsın mı? Canımsın mısın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriAman aman ![]() ![]() ![]() Yanıyor yüreğim yanıyor Yine yine sevdalanıyor Başımda yeller dolanıyor Bahardan olsa gerek Sevin gönül Sevin yar geliyor Yar gelince Dünyalar geliyor Aman aman ![]() ![]() ![]() Doluyor yüreğim doluyor Her nefeste aşk soluyor Bana bir şeyler oluyor Bahardan olsa gerek Sevin gönül sevin yar geliyor Yar gelince dünyalar geliyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriSevdim ya Sevmesende sevdigimi bilmesende Sevdim ya Gelmesende, su halimi, görmesende Nakarat 2X ---------- Zaten hep böyledir Sevgi hep söyletir Leylaya suya giden Mecnunlar susuz gelir Kosturdum ardindan Hosnutum derdinden sikayet etmedim bunca yil halimden Mutluyum adam gibi sevdim seni sevdim seni Dünyaya demir atmam alacagim senden beni giderken yanima alacagim Askimi Birakip, geriye askimdan kalanimi ------------------ Üzülme üzülsemde deryalarda cözülsemde Üzülme Hali gibi yollarinda ezilsemde --->: İbrahim Erkal Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: İbrahim Erkal Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı Sözlerisen aldirma giderim buralardan bir pantolon bir ceket sen aldirma giderim uzaklarda yasadigimi farzet anan senin anan yarim baban senin baban yarim bana duser cekip gitmek farzet dunya yalan yarim saclarindan tel kopar ver gonul nazli birsey ister beni sevdigini soyle bu bana bir omur yeter saclarindan tel kopar ver gonul nazli birsey ister beni sevdigini soyle bu bana bir omur yeter care gelmez aglamaktan ayrilirmi et tirnaktan? care gelmez aglamaktan ayrilirmi et tirnaktan baska yol yok ayrilmaktan farzet sevgi yalan yarim sen aldirma giderim buralardan bir pantolon bir ceket sen aldirma giderim uzaklarda yasadigimi farzet anan senin anan yarim baban senin baban yarim bana duser cekip gitmek farzet dunya yalan yarim saclarindan tel kopar ver gonul nazli birsey ister beni sevdigini soyle bu bana bir omur yeter saclarindan tel kopar ver gonul nazli birsey ister beni sevdigini soyle bu bana bir omur yeter care gelmez aglamaktan ayrilirmi et tirnaktan? care gelmez aglamaktan ayrilirmi et tirnaktan baska yol yok ayrilmaktan farzet sevgi yalan yarim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriMasum bir sevda uğruna Yetmedimi bunca kahır Merhamet et bu kuluna Sabır ver Allah'ım sabır Yaşanmıyor aşk olmasa Sevmesen dert sevsen tasa Sonunda girdim çıkmaza Sabır ver Allah'ım sabır Bir zalime düşenlere Sabır ver Allah'ım sabır Deli gibi sevenlere Sabır ver Allah'ım sabır Gönül verip bir kuluna Sevmek mi benim günahım Secde etmişim yoluna Sabır ver Allah'ım sabır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriŞarkılar yazdım sana Milyonlar adını duydu Revamıydı bu bana Yapacağın bumuydu Işıklarımı aldın hasret bıraktın sana Bu güzelim dünyayı dar ettin sen bana Ben ne yokuşlar çıktım Ben ne duvarlar yıktım Sevgi çölünde acıktım Sığındım sana Ben dostluk deryasında Çok sevdim çok sevildim Bir mutluluk rüyasında Sana çok kötü yenildim Lanet olsun gücüm yetmiyor Lanet olsun sözüm geçmiyor Nasıl sevmiştim seni Ömrümü verdim sana Cümle alem bunu duydu Neler çektirdin bana Senin aşkın bumuydu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriAya bak nice gider Ay dolanır nice gider İki taşın arası Bir yol var Hac'a gider Lemide hayranın olayım Karakız çobanın olayım Yılda kurban bir olur Hergün kurbanın olayım Aya bak yıldıza bak Suya giden kıza bak Kız ALLAH'ını seversen Dönde bir yol bize bak Ay akşamdan delidir Buralar meydan yeridir Kalkın gidin evliler Buralar bekar yeridir |
![]() |
![]() |
|