![]() |
Yetim Çığlık |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Yetim ÇığlıkÖvüncüm, avuntum, gizli dermansız yaram ![]() ![]() ![]() ![]() Göremeden kara gözlerine yandığım, çile sürmeli gözlerine sevdalandığım ![]() ![]() ![]() Tesellim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdamın çaresizliğidir hasretin Ey gül kokulu çaresiz sevdam Vur artık yüreğime vuslat hançerini Dünüm ,bu günüm yarınım sen iken Anlatamam ki yokluğunun çıldırtan çığlıklarını Layık değilim seni sevmeye ![]() ![]() ![]() İnanç avuçları kor gibi yakarken Zindanlarıma yokluğunun çığlıklarını bıraktım sevgili teselli diye Zerre zerre eriyorken hasretinin çıldırtan çığlıklarında ![]() Göz yaşlarımı sakladığım hüzün yürekli sevgili Kefenlere bürüdüğüm esir gülüşümün sebebi Titrek dudaklarımın arasında sakladığım Suskun İmkansız Çaresiz çilem Gözlerine bakamadığım, boynuna sarılıp öpüp koklayamadığım ![]() ![]() Yetim çığlığım Ne desem ki suskunluğum ![]() ![]() ![]() Hasretinin çığlıkları, Çaresizliğimin fermanı olsun ![]() Ulaşamadığım ![]() ![]() Avuçlarımda titrek yüreğimle taşıdığım Bilinmezliklerde yitirmekten Ürperdiğim, korktuğum ![]() ![]() ![]() Ruhumun biricik sılası Ama gelmiyorsun yoksun yanımda Ellerin ise kanayan avuçlarımın arasından çok uzakta Kara gözlerinin rıhtımında beklerken Kaybettim ömrümü, yokluğunun çığlıklarında
|
![]() |
![]() |
|