![]() |
Ahmet Özhan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı Sözleri1950’de babasının görevi gereği bulunduğu Urfa’da doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriRüya Gibi Uçan Yıllar - Ahmet Özhan Rüya gibi uçan yıllar Biraz durun durun biraz Kaybolan günlerim için Hesap sorun sorun biraz Güzel bir kumral uğruna Küstüm esmer beyazlara Şu akılsız garip başa Şimdi vurun vurun biraz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriBiraz Kül Biraz Duman - Ahmet Özhan biraz kül biraz duman o benim işte kerem misali yanan o benim işte inanma gözlerine ben ben değilim beni sevdiğin zaman o benim işte |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı Sözleriİnan İnanki - Ahmet Özhan inan inanki kimse bana senin gibi bakmadı vallahi billahi kimse beni senin gibi yakmadı kimse beni senin gibi yakmadı lyla bile mecnun'da böyle iz bırakmadı vallahi billahi kimse beni senin gibi yakmadı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriGülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam - Ahmet Özhan seninle tattım ben her mutluluğu bırakıp gidersen bilki yaşamam ömrümden,canımdan,ne istersen al gülü susuz seni aşksız bırakmam ![]() ![]() ![]() üşüdüm diyorsan,güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam ![]() ![]() ![]() gönlündeki derdi siler atarım ümit pınarıyla coşar akarım kış göstermem sana ben hep baharım gülü susuz seni aşksız bırakmam ![]() ![]() ![]() üşüdüm diyorsan,güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriNar Tanem - Ahmet Özhan Ben her eylül o parkta O çamların altında Ne hayyaller kurarım Sanki varsın yanımda O günleri yılları Hasretle anıyorum Seni kaybettiğime Nar tanem, bir tanem Pişmanım yanıyorum Bilmedik kıymetini O mutlu günlerin Heder ettik herşeyi Herşeyi biz kendimiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriYemin Ettim - Ahmet Özhan yemin ettim bir kere dönmem geri bunu bil hatırandan ismimi hayalinden beni sil çok ağlattın sen beni aşkım oyuncak değil hatırandan ismimi hayalinden beni sil |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriRavza İştiyakı - Ahmet Özhan Ben bir garib ü âvâre, Oldu kalbim pare pare, Tutuldum o gülizâre Arz eyleyin bunu yâre, Dîvâne etti beni ![]() Böyle ağlattı beni ![]() Gönül yaslı, gözler çağlar, Bu hasret sînemi dağlar, Kederli bahçeler bağlar; İnliyor âhımla dağlar ![]() ![]() Perişan etti beni, Böyle ağlattı beni ![]() Bozup attı her fendimi, Bilmez oldum ben kendimi; Nâm u nişanı, erdemi Mecnûnların budur demi ![]() ![]() Dîvâne etti beni, Böyle ağlattı beni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriNaat-ı - Ahmet Özhan Mübtelâ yi mihnet-i mâsivâyım Efendim! Garîk-i bahr-İ İsyan bir rüsvâyım Efendim! Açılsın ne olur cemâl-i pâkinden nikâb! Yüzüne aşinâ-yı pür-vefâyım Efendim! Varıp bezmine âjıkân binblr leâl ister, Ben bir garîb-İ nâlân u peydayım Efendim! Geçerler candan, girenler nûr hâlene bîr kez, O dertten bin belâya müptelâyım Efendim! Olur Mecnûn görenler ruhsârtm a cânân! Kapında mülk-i serap bir gedâyım Efendim! Esîr-i dâm-ı firkatte hep yandım yakıldım; Her subh u şâm inleyen tam bir nâyım Efendim! Seherler bûy-ı huzurunla tüterken her şeb, Ben neden nâr-ı hasrete yanayım Efendim! Kerem eyle bırakma bendeni bu hicranla! Kerem kılmazsan, nasıl dayanayım Efendim! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriMillet Ruhu-i - Ahmet Özhan Beklerim onu her sabah erken, Ak hülyalara yelken açarken; Dönmüş geliyor kolunda cepken, Beklerim onu her sabah erken ![]() ![]() ![]() Gözlerim her gün guruba kadar, Ruhum yollarda hep onu arar ![]() ![]() Şu hüzünlü mavilikte zâr zâr, Beklerim onu her sabah erken |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı Sözleriİnleyen Bir Nayım - Ahmet Özhan Derd-i isyana müptelâyım Yâ Resûlallâh! Kapında bir bahtı karayım Yâ Resûlallâh! Umardım hep cemâl-i pâkinden teceİlîler, Bak şimdi; firaka sezayım Yâ Resûlallâh! İnlerken nây-ı kalbim ümîd-i feyzinîı; dâim, Cürmümle o demde cüdayım Yâ Resûlallâh! Saçılır iklİm-i pâkinden âleme rahmet, Ben neden kuruyup solayım Yâ Resîlallâh! Ne şevkti tüterken bûyun herdem seherlerde, Ya şimdi, inleyen bir nâyım Ya Resûiallâh! Kabul kıl mücrimi, kovma kapmdan ne olur! Kovarsan kime sızlanayım Yâ Resülaüâh! Yanmışım isyanla, yakma hicranla Ey Nebî! Bittim billahi; pür şekvayım Yâ ResBIallâh! Günah bana yaraşmaz, doğru Af sanin sânın Sen varken kime dert yanayım Yâ Resûlallâh --->: Ahmet Özhan Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Ahmet Özhan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriHüzünlü Gurbet - Ahmet Özhan Beynim tıpkı bir sorular harmanı Kafamda istifham, cevabı sisli Gezer dururum yorgun ve avare Sarmış buğulu hüzün dört bir yanı Kalbim annemin kalbi gibi hisli Her halim garipliğime emare Kulaklarımda bir gurbet jüri Nağmelerimde poyraz serinliği Düşüncem veda diyor bu yerlere Burda ruha güzellikler sinmiyor Tüter gözümde o bizim bahçeler Nerde o yemyeşil bahar günlari Doğ ey ışık dığ gönlümün içinden Tasayla dolaştığım bu yerlerde Bana ruhumun sırlarını duyur Bir ses sun o eski bestelerinden Şu hüzünlü şafakta perde perde Açlıkla kıvranan ruhumu doyur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriHülyalarımdaki Dünya - Ahmet Özhan Söyleyin nerde ruhumun dünyası o diyar, Ferhat gibi dağları yarıp yarıp gideyim ![]() ![]() Eşiğine baş koyup da ağlayayım zâr zâr, '"Ne olur gel, gel artık'" diye feryat edeyim! Yıllar var onun hayaliyle avunuyorum, Kanayan şu gönlümde en onulmaz yaralar; Kimse bilmez nasıl bir hicranla yanıyorum, Gözlerimden akan gönlümdeki hâtıralar ![]() ![]() ![]() Ey tatlı hülya, bir şifâ sun kendi dilinden, Ateş-i hicranımı onunla söndüreyim ![]() Vur mızrabını, nağmeler duyur bam telinden, Duyur ki, onunla efgâmmı dindireyim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriHer Şey Sen'den - Ahmet Özhan Her şey Sen''den, Sen ganîsin, Rabb''im Sana döndüm yüzüm! Hem evvelsin hem âhirsin, Rabb''im Sana döndüm yüzüm! Bulduğumu Sen''de buldum, Bâtıl şeylerden kurtuldum; Gelip kapında kul oldum; Rabb''im Sana döndüm yüzüm! Ayan ışığın her yerde, Gözsüzlere eşya perde; Huzurun derman her derde, Rabb''im Sana döndüm yüzüm! Dünyalar Sen''inle Cennet, Nimet Sen''den kime minnet? Gel kuluna merhamet et! Rabb''im Sana döndüm yüzüm! Gönüllere hayat İman, Mü''minlerde tam itmİ''nan; Gafillerin hali yaman, Rabb''im Sana döndüm yüzüm! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriGönlümün Gülü - Ahmet Özhan Seni seven her ruh uludur Yâ Resûlallâh! Gözü-göniü onun doludur Yâ Resûlallâh! Cemâlin pertevinden zerre şevk aian billâh, Kapının ayrılmaz kuludur Yâ Resülaliâh! Beklemez başka iltifat bezmine erenler, Semtinde her göz buğuludur Yâ Resûlallâh! Her an uçuşup şem''ine pervane dönenler, Ruhların onlar bir koludur Yâ Resülallâh! Uçuşur ikliminde altın kanatlı kuşlar, İklimin kuşların yoludur Yâ Resûlallâh! Huzurunda bel kırıp da boyun büken başlar, Bu ruhlar sana kuruludur Yâ Resûlallâh! Seni görmek mü''minlerin en tatlı rüyası, Gören gönüller pürhuzurdur Yâ Resûlallâh! Dîdârın bu garip kıtmîrin tatlı hülyası, O hülya gönlümün nurudur Yâ Resûlailâh! |
![]() |
![]() |
|