![]() |
Dj Akman - Hayatı Sevemedim Sarki Sözü - |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman - Hayatı Sevemedim Sarki Sözü -Dj Akman - Hayatı Sevemedim sarki sözü - Dostum Beni iyi dinle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatı sevemedim bendj+akman dostum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güldüm,sevdim yine yenildim ![]() ![]() ![]() ![]() İsyanım doğuştan kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yaşımda neler çektim bendj+akman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok ezildim bendj+akman bu rüyada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onu bunu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi bak dostum herşey paramı ![]() Sevmek varken böyle yaşarmı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu rapta sana patlarım ![]() ![]() Dostum hani tek yumruktuk ![]() ![]() ![]() ![]() Benim çektiğimi sen bilemezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni kırdılar paramparça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi gençlik olalım elele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyah saçlıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bize gelipte hayatı anlatma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatı sevemedim bendj+akman dostum ![]() ![]() ![]() ![]() Güldüm,sevdim yine yenildim ![]() ![]() ![]() ![]() İsyanım doğuştan kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yaşımda neler çektim bendj+akman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben rapteyken çoktan ölmüşüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mum gibi söndüm ama ezilmedim ![]() ![]() ![]() ![]() Kaderime inat bu ![]() ![]() ![]() ![]() Sonunda yenecem bunu unutma ![]() ![]() ![]() ![]() Mezar taşın bendj+akmanden olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rüzgar gibi özgürsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her anım sana batacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin gibileri kurşuna dizerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eyvallah kurban eyvallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçin dışın hep nefret dolu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Son Nefes ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatı sevemedim bendj+akman dostum ![]() ![]() ![]() ![]() Güldüm,sevdim yine yenildim ![]() ![]() ![]() ![]() İsyanım doğuştan kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yaşımda neler çektim bendj+akman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar tek yumruktuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Değermi bizi böyle ezip geçenlere ![]() ![]() Dj Arda day ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|