![]() |
İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Canim dediklerim canimi aldilar gönül sarayimi yikip gittiler bu mutsuz yasantim onlardan kaldi beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pigman ettiler beni sevdigime pisman ettiler Haykirsam dünyaya ettiklerini yine anlatamam cektiklerimi tanrim zalim yapmis sevdiklerini beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pisman ettiler Ben böyle degildim yasarken oldum bu kötü kaderi sonradan buldum aldana aldana ömrümden oldum beni dogduguma pisman ettiler beni bu günümden dünden ettiler beni sevdigime pisman ettiler beni dogduguma pisman ettiler Haykirsam dünyaya ettiklerini yine anlatamam cektiklerimi tanrim zalim yapmis sevdiklerini beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pisman ettiler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Söyleyin ne verdi dertlerden başka İstemem gelmesin aşkımız bitsin Onunla küstüm ben hayata aşka Bırakın bırakın bırakın gitsin Bir kere insanın şansı gülecek Sevgili dediğin kıymet bilecek Bu dünya o yokken elbet dönecek Bırakın bırakın bırakın gitsin Bırakın bu sevda burada bitsin Bırakın bırakın bırakın gitsin Sevilmek çok ona sevipte görsün Kapansın kapılar geriye dönsün Onunda gün gelip umudu sönsün Bırakın bırakın bırakın gitsin Bir kere insanın şansı gülecek Sevgili dediğin kıymet bilecek Bu dünya o yokken elbet dönecek Bırakın bırakın bırakın gitsin Bırakın bu sevda burada bitsin Bırakın bırakın bırakın gitsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4tabip sen elleme benim yarami beni bu dertlere salani getir kabul etmem bir gun eksik olursa benden bu omrumu calani getir git ara bul getir,saclarini yol getir bir kor oldu govunuyor ozumde name name iniliyor sazimda dunyayi verseler yoktur gozumde dili bulbul kasi kemani getir git ara bul getir,saclarini yol getir merhamet et karsisinda bikmadan hatirini gonlunu yikmadan cabuk getir can bedenden cikmadan fakirin derdine dermani getir git ara bul getir saclarini yol getir yoksulun derdine dermani getir git ara bul getir saclarini yol getir benden bu ömrümü calani getir git ara bul getir saclarini yolgetir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Bugün bize pir geldi gülleri teze geldi Önü sıra kamberi ali yel murteza geldi Eyvallah şahım eyvallah Hak Lailahe İllallah Eyvallah pirim eyvallah adı güzeldir güzelşah Sen alisin güzelşah şahım eyvallah eyvallah Ali bizim şahımız kabe kıble gahımız Mihraçtaki Muhammet o bizim padişahımız Eyvallah şahım eyvallah hak Lailahe İllallah Eyvallah pirim eyvallah adı güzeldir güzelşah Padişahım yaradan okur aktan karadan Ben pirimden ayrılmam bin yıl geçse aradan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Bu gece ah bu gece vallah billah bu gece Çifte kurbanlar kesin yar gelecek bu gece İpek gömlek giymişem gül kokular sürmüşem Gelim koynunda yatam seni çok özlemişem Aman dokunmayın çok fenayım Baykuş tünemiş binayım Çeyrek aydır ayaktayım ben bende değilem bügün Kendimde değilem bugün Aman güzel saçların sarışın anan baban öle Aman ne küstürürsün ne de barışık Sevenlere kıymayın seveni ayırmayın Ben onsuz yaşayamam yarama tuz basmayın Bu gece ah bu gece vallah billah bu gece Çifte kurbanlar kesin yar gelecek bu gece Mumlar yansın davul çalsın yar gelecek bu gece |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4buda gecer buda gecer alismalisin alismalisin alismalisin hemen karar verme sabret buda gecer dayanmalisin dayanmalisin dayanmalisin boyle kalmaz zamanla duzelir elbet buda gecer arkadas buna uzulme yarin baska bir gundur yarini bekle buda gecer arkadas sakin uzulme (nakarat) buda gecer buda gecer alismaliyiz dayanmaliyiz dayanmaliyiz hayat gonlunce olmaz yaniliyorsun omrun yaslada dolmaz buyutuyorsun 2* gul gec birseyin kalmaz ne duruyorsun (nakarat) buda gecer buda gecer alismaliyiz dayanmaliyiz dayanmaliyiz boyle kalmaz zamanla duzelir elbet buda gecer arkadas buna uzulme yarin baska bir gundur yarini bekle buda gecer arkadas sakin uzulme [Nakarat] buda gecer buda gecer alismaliyiz dayanmaliyiz dayanmaliyiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Bir taş attım pencereye tık dedi Anası çıktı kızım evde yok dedi vay vay İnanmazsan gel yukarı bak dedi Armut dalda kız balkonda sallanır vay vay Şeker yemiş dudakları ballanır vay vay Atalım mı arap kızı atalım mı vay vay Senin için onbeş sene yatalım mı vay vay Rakıyı da şaraba katalım mı vay vay Demirciler demir döğer ocakta Şimdi ki kızlar ne hoş olur kucakta vay vay-2 Öpüşürken yemek yandı ocakta Armut dalda kız balkonda sallanır vay vay Şeker yemiş dudakları ballanır vay vay Atalım mı arap kızı atalım mı vay vay Senin için onbeş sene yatalım mı vay vay Rakıyı da şaraba katalım mı vay vay Demirciler demir döğer tunç olur Altın yüzük parmağıma güç olur vay vay-2 Sevip sevip ayrılması geç olur Armut dalda kız balkonda sallanır vay vay Şeker yemiş dudakları ballanır vay vay Atalım mı arap kızı atalım mı vay vay Senin için onbeş sene yatalım mı vay vay Rakıyı da şaraba katalım mı vay vay |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona verdim artık geri vermiyor Elim kolum bağlanmış çaresizim Allahım Bu canımı sen verdin benden almak istiyor Hor gören şu gururun tükenmek bilmezmi Sevginle yanan kalbi üzdüğün yetmezmi İyi niyet uğruna yaşıyorsak dünyada Seven garip olsada sevilmeye değmezmi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Çok çileler çektim eşi bulunmaz Hep içime attım sesim duyulmaz Bana acıyana kalbim dorulmaz Allahın yarattıgı bir kulum işte Hep yoksul perişan olabilirim Acılar içinde kalabilirim Sürüne sürüne ölebilirim Allahın yarattıgı bir kulum işte Ben ne divaneyim nede deliyim Ben ne berduşum nede serseriyim Yüce tanrımızın bir eseriyim Allahın yarattıgı bir kulum işte Hep yoksul perişan olabilirim Acılar içinde kalabilirim Sürüne sürüne ölebilirim Allahın yarattıgı bir kulum işte |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Senden başkası haramdır bana Sen benim günahım benim duamsın Acılarla dolu yalan dünyamda Bir Allahım var bir de sen varsın Seni düşünürken geçmiyor zaman İçimdeki sevdan vermiyor aman Benim için senden başkası yalan Bir Allahım var bir de sen varsın Sensiz viraneyim daha beterim Ölümlü dünyada kime giderim Diz çöküp önünde yemin ederim Bir Allahım var bir de sen varsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Bir türküm olsun ağıtlar yakan Bir sözüm olsun destanlar yazan Bir gülüm olsun solmadan dursun Hiç kırılmasın koparılmasın Bi tanem deli gibi severim seni ben Özüm gibi severim seni ben Bu canıma can ederim inan bi tanem Bu başıma taç ederim inan bi tanem Bir yarim olsun kalbimden vursun Bir oğlum olsun adı can olsun Bir gecem olsun seninle olan Ömrümü yanına bırakan kalan --->: İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4 frmacil sayfa 2iki --->: İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Bir beyaz mendil koydun gittin Dönerim dedin söz verdin yar Bar yağdı beyaz yürüdüm durdum Üşüdüm biraz dağlara sordum Yine geldi yaz bekledim durdum Dön gel artık yar Allah'ın için Yanıyor yüreğim Yanıyorum ciğerim Sevdan duruyor yakıyor sevdiğim Yanıyor yüreğim Yanıyorum ciğerim Sensiz olmuyor be güzelim Bir sabah yeli vurdu yüzüme Dokundum sandım uyandım yar İçim ürperdi aradım durdum Sanki uzaktan sesini duydum Beyaz mendilini kokladım durdum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Beyaz gül kırmızı gül Güller arasından gelir Yarim giymiş beyaz azya Cuma namazından gelir Ben o yarin sazıyam Sazıyam avazıyam Eli elimde olsun Dilenmeye razıyam Evleri göçtü neylim Köprüyü geçti neylim Yüzde dost kalpte hain Ben böyle dostu neylim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4BENİM HAYATIM Uzaktan görenler mesut sanıyor, Bilmezler gözlerim hergün ağlıyor, İçimde dinmeyen yaram kanıyor, 2)Bir meçhule döndü benim hayatım… 2)Geceyi yaşarım, doğmaz güneşim, 2)Zamansız küllendi yanan ateşim, Yarına çıkar mı bilmem gidişim, Mevsimsiz sarardı benim hayatım, Zamansız sarardı benim hayatım… Işıklar altında sönmüş gibiyim, Dostların içinde yalnız biriyim, Bilinmez yollara girmiş gibiyim, 2) Nerede bitecek benim hayatım… 2)Yorgunum, dertliyim, yürekten dayanmaz, 2)Mutsuzum desem de kimse inanmaz, Maziyi ararım, böyle yaşanmaz, Çekilmez çiledir benim hayatım, Çekilmez çiledir benim hayatım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Ahmedin Mehmedin sevgilisi var Benim kollarım neden bomboş kaldılar Onlara sevdanın çiçekli dalları Banada sevdanın dikenli yolları Ey ben anlamam anlamam Ahmet Mehmet dinlemem Bende isterem elma yanaklardan Bende isterem kiraz dudaklardan Yetimmiyem öksüzmüyem Tüm şarkıyı bir daha tekrar |
![]() |
![]() |
|