![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriYagmur Yagar Orda üsürsün üsürsün Sen Bensiz Uzaklarda Canim Cok üzülürsün Geceler Soguk Olur Kendine Yenilirsin Bu Gurur Bu Inatla Beni Cok Düsünürsün Yar Burdayim Ben Burdayim Kapilarimdan Dönme Yarim Kalan Bu Sevdayi Ele Güne Güldürtme |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriSen yokluğumun en acı balı Gelde tatlandır öbür yarımı Gel gözlerimden al şu canımı Gel çalma artık uykularımı ![]() ![]() Gökyüzüm sen ol birtanem ![]() ![]() Güneş teninde batsın ![]() ![]() Bırakıp gidersem seni ![]() ![]() Yağmurlar canımı alsın ![]() Sen şu kırların toprak kokusu Gel ölümlensin kaybetme korkusu Gel atma bizi çok uzaklara Gel uyanmadan hasretin uykusu Gökyüzüm sen ol birtanem ![]() ![]() Güneş teninde batsın ![]() ![]() Bırakıp gidersem seni ![]() ![]() Yağmurlar canımı alsın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriKederim uçar gider yokluğuna aldırmam Bulurum bir bahar daha güllerimi sana soldurtmam Sudan sebeplere inat Hiç bir zaman ayrılmam Sen beni böyle üz bakalım Düşünme beni ez bakalım Teninde aşkın kıyameti kopsun Benim yoklugumla gez bakalım |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriUykum Firari Koynumda Tappulu Kaldi Bu Aci Simdi Nerden Bulam Buna Ilaci Gözlerine Karsi Zayifmi Olam Saklamaya Gelmez Sevda Sancisi Uykum Firari Gecem Firari Ben Firari Bu Satte ölüm Bir Soluk Bir Nefes Kadar Yakin Olmus Ensemde Yürekli Olsun Gercekten Olsun Sevdamizin Türküsü Hic Bozulmasin Hic Cözülmesin Gözlerinin Büyüsü Gelde öldürme Bu Derdi Cefayi Uzaklik Yikarmi Böyle Sevdayi Karli Daglar Kursa Tas Barikati Firtinayla Yikar Gelirim Sana Uykum Firari Gecem Firari Ben Firari Bu Satte ölüm Bir Soluk Bir Nefes Kadar Yakin Olmus Ensemde Yürekli Olsun Gercekten Olsun Sevdamizin Türküsü Hic Bozulmasin Hic Cözülmesin Gözlerinin Büyüsü |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriTamam Tamam Sustum Kir Kapinin Kilitini Boynundami Asiyorsun Ayagin Hep Sokaklarda Iceriye Girmiyorsun Sen Serseri Bir Kussun Evin Yolunu Unutmussun Canim Sikiliyor Deme Bana Gönül Almaz Gulusun Ya Isin Ne Senin Oturda Beni Dusun Tamam Tamam Sustum Hadi Dilimide Yuttum Allah Seni Bildigi Gibi Yapsin Kendimi Unuttum |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriHer Ask Kendi Masalini Yaratti Seni Perilere Beni Kafdagin Ardina Atti üc Gündür Evden Cikmadim Telefonlarini Acmadim Seni üzeyim Derken Gitgide Sana Baglandim Seni üzeyim Derken Gitgide Sana Baglandim Yani Kendi Kalbime Bir Celme Taktim Sensiz Olamam Yasayamamki Bir Gece Dargin Kalsak Uyuyamamki Bakma Kizinca Sana Gurur Yaptigima Ask Dolanir Seni Görünce Ayaklarima Bakma Kizinca Sana Gurur Yaptigima Ask Dolanir Seni Görünce Ayaklarima Sustum Yüzüm Benzim Soldu Herkes Seni Benden Sordu üc Bes Saat Derken Bak Yine Aksam Oldu üc Bes Saat Derken Bak Yine Aksam Oldu Yani Olan Yine Aska Oldu Sensiz Olamam Yasayamamki Bir Gece Dargin Kalsak Uyuyamamki Bakma Kizinca Sana Gurur Yaptigima Ask Dolanir Seni Görünce Ayaklarima Bakma Kizinca Sana Gurur Yaptigima Ask Dolanir Seni Görünce Ayaklarima Sensiz Olamam Yasayamamki Bir Gece Dargin Kalsak Uyuyamamki Bakma Kizinca Sana Gurur Yaptigima Ask Dolanir Seni Görünce Ayaklarima |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı Sözleriolur olmaz saatlerde arama beni seni saklamaktan yoruldum yoruldum basimin gögsünde izimi kaldi sen uyuduktan sonra vuruldum vuruldum ah benim zorbam aksi sevgilim ben senin aksiligine ölürüm ölürüm ah benim zorbam deli sevgilim ben senin aksiligine ölürüm ölürüm |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı Sözlerisana olan hasretim bir an susmak bilmiyor, yüreğim delik deşik sen olmazsan olmuyor, olmuyor gözyaslarım bir türlü dinmek bilmiyor sevmiyor ki tas kalbin insafa gelmiyor ![]() ![]() ![]() böyle sessiz duruşun umursamaz oluşun yüregimdeki bir kursun her an ateş istiyor ![]() olmuyor gözyaslarım bir türlü dinmek bilmiyor, sevmiyor ki tas kalbin tas kalbin insafa gelmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriYanağına güL düşmüş, bahar yüzlü tomurcuğum Sabrın aklımı zorluyor, sev hadi nazar boncuğum Seni gördüğüm gece ay tutulur, dil yutulur Bütün dertler unutulur! Bırak kalbim alev alsın, Bırak derdin beni sarsın Harca beni her halinle Aşkın canımı alsın Yerin yanın bende olsun, aşkına kurban olduğum Allah'ım seni korusun, ömrümde son bulduğum Seni gördüğüm gece ay tutulur, dil yutulur Bütün dertler unutulur! Bırak kalbim alev alsın, Bırak derdin beni sarsın Harca beni her halinle Aşkın canımı alsın |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriÖyle özlüyorum seni canım gitti canım benim Sensizlik taştır tenime titrer utangaç bedenim Bezdirdi bu koca şehir bebek kokun her yanımda Yar beni yaşat kendinle aşkında canım var Nasıl dayanırsın bensiz? Ben kahrımdan ölüyorum Yalnız kaldım buralarda bin gurbeti yaşıyorum Aşk aklımı aldı benim Derin oldu boguluyorum Ne olur sesini duyur Hasretinden ölüyorum Sen inatçı ben gururlu Hangi yana yaslanayım Ne yaparsam yapayım yar Baştan sona ben hatayım Hancı yolcu bilmiyorum Vallah seni bekliyorum yarrr Beni yaşat kendinle aşkında canım var Nasıl dayanırsın bensiz? Ben kahrımdan ölüyorum Yalnız kaldım buralarda bin gurbeti yaşıyorum Aşk aklımı aldı benim Derin oldu boguluyorum Ne olur sesini duyur Hasretinden ölüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriKar tanesi gibi nazlı Kuş kanadı gibi kırık Yar tenine haram değdi Zamansız bu ayrılık Yar tenine haram değdi Zamansız bu ayrılık Kalbimi gömdüm toprağa Ihlamurlar kan ağladı Nasıl bir vedadır bu yar Gözyaşın gözümden damladı Nasıl bir vedadır bu yar Gözyaşın gözümden damladı Dillerim lâl dokunmayın Aşkı bende,sokulmayın Başımı bana eğdirdi Bu yarayı kanatmayın Başımı yere eğdirdi Bu yarayı kanatmayın El yastığı yaban gelmez mi İçin benim kadar üzülmez mi Her dünya da ahım peşinde Aşkın bana hesap vermez mi Her dünya da ahım peşinde Aşkın bana hesap vermez mi --->: İntizar Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı Sözleriharcadı her seferde bu densiz yurtsuz yürek gururumu yere vurdu yere vurdu buna bir dur demek gerek harcadı her seferde bu densiz yurtsuz yürek gururumu yere vurdu yere vurdu buna bir dur demek gerek bir tek bana mahsun değil bu kalbim gözü kalmış günahlarda zor halin bir kötünün eline düş gör kalbim aşk o zaman neimişte bil kalbim harcadı her seferde bu densiz yurtsuz yürek gururumu yere vurdu yere vurdu buna bir dur demek gerek harcadı her seferde bu densiz yurtsuz yürek gururumu yere vurdu yere vurdu buna bir dur demek gerek bir tek bana mahsun değil bu kalbim gözü kalmış günahlarda zor halin bir kötünün eline düş gör kalbim aşk o zaman neimişte bil kalbim |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriSen yoklugumun en aci bagri gelde tatlandir öbür yarimi gel gözlerimden al su canimi gel calma artik uykularimi gökyüzüm sen ol birtanem günes teninde batsin birakip gidersem seni yagmurlar canimi alsin sen su kirlarim toprak kokusu gel ölümlensin kaybetme korkusu gel atma bizi cok uzaklara gel uyanmadan hasretin uykusu gökyüzüm sen ol birtanem günes teninde batsin birakip gidersem seni yagmurlar canimi alsin |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriYüzüme karşı söyle herşeyi Gideceksen eger haberim olsun İçine atma niyetlerini Ayrılıgın bari onurlu olsun Günes her yerden dogar Görmesını bılmedın yar Ben canımı verirdim sana Sevmesini bilmedin yar Gitme diyorum sana gitme Gitme diyorum sana Bogazıma kadar battım askına Beni anlasana Yokusa sürme yorgun yüregim Kalbım askının yüküyle doldu Anlamadın söyle derdın bıleyım El ele gıdelım bu uzun yolum Günes her yerden dogar Görmesını bılmedın yar Ben canımı verırdım sana Sevmesını bılmedın yaar Gitme diyorum sana gitme Gitme diyorum sana Bogazıma kadar battım askına Beni anlasana |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriGetirirdim tabiki Bütün yildizlari sana Istersen doldururdum Ay isigini avucuna Gökyüzünde Parlayan yildiz Sen orda aya asik Ben burda yalniz Ne yapsam ne düsünsem Aklimda yine sen Birtürlü seni söküp Cikaramadim icimden off ![]() ![]() ![]() Sen doya doya Baktin o aya Ben daha doymadim Ne askina ne sana ![]() ![]() Yillara muhtac yüregim Seni unutmak icin Azad olmussun kusum Dön artik gelincigim ![]() ![]() Gökyüzünde Parlayan yildiz Sen orda aya asik ben burda yalniz Ne yapsam ne düsünsem Aklimda yine sen Birtürlü seni söküp cikaramadim icimden ooff ![]() ![]() ![]() Sen doya doya Baktin o aya Ben daha doymadim Ne askina ne sana |
![]() |
![]() |
|