![]() |
İntizar Şarkı Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı Sözleri 2Sevdiğimi biliyorsun ama saygın yok Kolunla takıp gezdiriyorsun bende gözün yok Sen beni umursama bakalım Ocağıma düşersen yakarım Ona buna bakıp beni küstürme Yüzüme nasıl bakarım Başımın üstünde yerin Kalbimin içinde derin Senin için ölüyorum yok mu haberin Bir sağa bir sola sallanıp beni kıskandırma Hasetinden sen çatlarsın sonra gözüm olur dışarda Bir sağa bir sola sallanıp beni kıskandırma Hasetinden sen çatlarsın ama gözüm olur dışarda Aşkımın kölesi oldun sesim çıkmıyor Dert versen derman versen dilim susuyor Sen beni umursama bakalım Ocağıma düşersen yakarım Ona buna bakıp beni küstürme Yüzüme nasıl bakarım Başımın üstünde yerin Kalbimin içinde derin Senin için ölüyorum yok mu haberin Bir sağa bir sola sallanıp beni kıskandırma Hasetinden sen çatlarsın sonra gözüm olur dışarda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı Sözleri 2Ne küsmeyi bilirsin, ne de barışmayı ![]() ![]() Sevgin kavganla bir gelir ![]() ![]() Ne susmayı bilirsin, ne de tartışmayı ![]() ![]() Ölüm ecelden önce gelir ![]() ![]() Bırak hep böyle kalsın Bu ateş uzak yansın Bir araya gelirsek Sen beni yıpratırsın ![]() ![]() Gel desen ![]() ![]() Gücüm yetmez Yıllar seni yüzüme vurur ![]() ![]() Arsız gönlüm acılardan utanmaz Yine sana aşık olur ![]() ![]() Ne benle olabildin, ne bensiz kalabildin ![]() ![]() Aşk içinde aşkı öldürdün ![]() ![]() Ne vazgeçtin kendinden, ne kendin olabildin ![]() ![]() Hergün canımdan can tükettin ![]() ![]() Bırak hep böyle kalsın Bu ateş uzak yansın Bir araya gelirsek Sen beni yıpratırsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı Sözleri 2Gitin sen haLimi bir bilsen yanlizlik zor ne olurdu geri dönsen kolay degil ayrilmak cani candan koparmak askina inanmisken sevmedigini anlamak allahim neden son birkez görmeden böylesi sevmisken neden ayrildi neden Gitin sen haLimi bir bilsen yanlizlik zor ne olurdu geri dönsen kolay degil ayrilmak cani candan koparmak askina inanmisken sevmedigini anlamak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı Sözleri 2Başı boş sevdalar tesadüf olmuş Kendini arayan bende bulmuş Ya ben kendimi kimden sorayım Ya ben kendimi nerden bulayım Aldanırım aldatamam üzülsemde kimseyi aldatamam Aldanırım of aldatamam üzülsemde kimseyi aldatamam Kalbimin efendisi ben olamadım Aklım düştü boyumdan tutamadım Ya ben aklımı nerde bulayım Ya ben kalbimi kimden çalayım Oldum olası mahçup gözlerin, bir hüzün takıldı kirpiklerime gitmez Sırtını aşkına dayadı yüreğim, ayakları boşlukta mı bilmez |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı Sözleri 2Nesi yalan bu sevginin Neresi söyle Uğrunu imkansızı zorlamadık mı? Beni çocuk yerine alma öyle Sus, sus biraz sende dinle Her yari koynuna alamazsın ki Bir taş olur ezer,ezer sineni Her yari koynuna alamazsın ki Yılan olur soğutur soğutur seni Yağmurlarda el ele dolaşmadık mı? Çiçekleri sevip canım okşamadık mı? Korktuğum başıma geldi mi yoksa Yeminler edip bağlı kalamadık mı? Her yari koynuna alamazsın ki Bir taş olur ezer,ezer sineni Her yari koynuna alamazsın ki Yılan olur soğutur soğutur seni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı Sözleri 2Seni alıp benden götürenlere Bir değil bin ahım armağan olsun Ayrılık ipini taktın boynuma Son nefesim sana gülüm hediyem olsun ![]() ![]() Düşünmeden koynuma bıraktın yaralı yanımı Düşünmeden tattırdın acılarını ![]() ![]() Düşünmeden koynuma bıraktın yaralı yanımı En son sensin sanmıştım! Aşk vefasızı ![]() ![]() Nasıl kıydın gönlüme Söyle dağ dumanlı ![]() ![]() Bendim seni çok seven Bendim aklı karalı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı Sözleri 2ah senin küsmelerin Yuva bilmez kuslar gördüm, Bahar bilmez kislar gördüm ![]() Kar altinda kalmi$ bütün a$klar, Yüregim üzgün, acim zamansiz Yar beni anlamaz dinsiz imansiz ![]() Aaah senin küsmelerin boynumu bükmelerin, Habersiz gitmelerin yetmezmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yuva bilmez kuslar gördüm, Bahar bilmez kislar gördöm ![]() Kar altinda kalmis bütün a$klar, Yüregim üzgün, acim zamansiz, yar beni anlamaz dinsiz imansiz ![]() aaah senin küsmelerin boynumu bükmelerin habersiz gitmelerin yetmezmi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı Sözleri 2Olur olmaz saatlerde arama benii Seni saklamaktan yoruldum ![]() ![]() ![]() ![]() Başımın göğsünde izimi kaldı? Sen uyuduktan sonra vuruldum ![]() ![]() ![]() ![]() Ahh benim zorbam aksi sevgilim Ben senin aksiliğine ölürüm ![]() ![]() ![]() ![]() Ahh benim zorbam deli sevgilim Ben senin aksiliğine ölürüm |
![]() |
![]() |
|