Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ender, kafam, milyon

Ender - Kafam Bir Milyon

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ender - Kafam Bir Milyon

Ender - Kafam Bir Milyon

Kurşuna dizerim Kaç, kaçarsan ezerim Aç , açarsa düzerim yok mu kurtuluş kazma be güzelim çok mu bir vuruş pablo picassoya tablo yapıyoruz hatuna gönder nü çalışıyoruz, hiphop bu tarzın,sokak cennetim klavuza bakma ben bir illetim , tübitak zorla deha yetişsin zekamı ölçecek alet üretsin,benden zevk al bu da bir ihtiyaç beni takip edin , ilimini ,bilimini,dilimini ezdin,benim adım rap öyle değil bunu bil len daksil silemez ,torpil işlemez, zengin piçleri bunu bilemez yoww,dar alan kısa paslaş hadi yaklaş gün geldi moruk tek tek hesaplaş , pandik sanata pandik hop kesitk panik yok rtük bu rap estetik şimdi bana bak eğitim şart demeyin size verdiğim o uzun şeyi yemeyin bize yakınanlara tek bir cevap lan sert takılanlara al buda rock lan
çek çek kafam 1 milyon çek çekbum kafam 1 miyon
paf, küf ölmedimi çek bir çek daha kafan dönmedimi ayık olana kıyak resti çek azdım bunları gözleriniz görmedimi?çalışanı boşwer maasını keste,tenin uyumu da çok önemlidir sextebotox yapıp silikonu patlatalım,uyanın ulen daha neyi anlatalım??bos konusmaya hos ceylan derisisarhos politika yılanın etkisitek ticarete natasa vergisicözüm cok sexi kahpe defilesivatan haini de buna gelemezler,atamın tam adını sor bilemezleretiketi barkotu bak sen şu mala onlar otursun kalkan her dalayalana kılıf çok amacını gizlerpromosyonu fuhuş öncesi bir duşrapte edep yok kim bizi isteralayına isyan inadına FUCK bushmagazin izle ülkede gay doğdusalak sanatı cinsiyetsiz olduçokta komik rahatına son verdimseytana pandik atın ben geldim

nakarat#2

yasa ve yasaklar hepsi bahanekasa dolu ve ülke tam bi keraneüretimi vursun tüketimi dursun bunu adınada medeniyetmi konsun hadi bizi boşwer özenti gençlik serseri de bana biz bunu seçtik haklı sözümü aklın almayacak sen beni durdur rap durmayacak
dünya kudurherşey illüzyongercek budurçekkafam 1 milyon
dünya kudurherşey illüzyongercek budur(laayn)kafam 1 milyon

Kanka bu da öldü=)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com