![]() |
Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Ne varsa dünyada bir rüya demek Biraz da hayatı boş vermek gerek Her şeyin Çaresi sevmek mi sevmek Hayat devam ediyor bak En güzel şey mutlu olmak Gideceğiz Çırılçıplak Hayat ne garip oooo Hayat çok garip Yalan olur bir gün yalan Yaşadığım aşkım sevdam Yaradandır Baki kalan Hayat ne garip oooo Hayat çok garip Gün gelir yalnızlık Korkusu çöker Hayat film gibi Son yazar biter Dert etme kendine Gülümse yeter |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2ben bir gocmen kizi gordum tuna boyunda elinde bir deste gul var hasret koynunda 2 soyle soyle gocmen kizi annen varmidir ne annem var ne babam var kalmisim oksuz 2 sen bir oksuz ben bir garip alayim seni alayimda gurbet elde sarayim seni 2 telgrafin tellerinden haber varmıdır ne haber var ne mektup var kalmisim öksüz 2 dogru söyle göcmen kizi haber yokmudur ne gelen var ne giden var kalmisim öksüz 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Gülom beni terkedecek, Hasretiyle öldürecek Gülom beni terkedecek, Hasretiyle öldürecek Ben Gülom`dan ayrilirsam kim kalbimi güldürecek kim kalbimi güldürecek (2x) Hele Gülom oy oy Gülom Gülom Gülom küçücüksun sen oy Gülom hasretinden ölüyorum gel beni kabre koy gülüm Gülom gitti yetim kaldim, hasretine öldüm kaldim 2x tabi doktor ne eylesinki ben bu derdi ondan aldim 2x |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Gül senin tenin bende güller icinde kafesdeyim, Vatanim senin yanin bende senin kölenim ![]() Defalarca denedim olmuyor askim ne yaptiysam ben seni unutamadim ![]() Bi söz varya diyorsun gel ayrilalim ben senden vazgecemem isteme yok hakkin ![]() Söyle askim senden uzak ne fark eder nefes almak unutulmak inan bana yok olmak ![]() Söyle askim senden uzak ne fark eder nefes almak vagectim herseyden bak bir canim var oda senin olsun ahhhh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Anam bana kız beğenmiş Evlenmem evlenmem Gtmiş görmüş hem istemiş İmanıma evlenmem Dedi oğlum bu kız güzel Evlenmem evlenmem Çok güzel hem sosyetikmiş İmanıma evlenmem Ah evlenmem evlenmem Vallahi evlenmem Bu genç yaşta kendimi İnan heder edemem Ne fakiri ne zengini İstemem istemem Gönlü zengin olanı E isterem isterem Ne uzun ne kısasını İstemem istemem Aklı başta olanını E isterem isterem Dünya güzelle dolsa İstemem istemem Huyu güzel olanı E isterem isterem Ah evlenmem evlenmem Kitabıma evlenmem Bu genç yaşta kendimi İnan heder edemem Elazığ uzun çarşı Evlenmem evlenmem Dükkanları karşı karşı Allah' ıma evlenmem Yaşı küçük olanın Evlenmem evlenmem Vallah bağlanmaz başı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Kapattim bu askin sayfalarini Dilimden dusurdum senin adini Kalbime kitledim hatiralari Ellerin kadinisin seni sevemem Ellerin kadinisin sana dönemem Bir utanc duvaridir hayata yerin Cekmekler dönmez gunah o senin Gönlun bendeysede bedeni nedir Ellerin kadinisin seni sevemem Ellerin kadinisin sana dönemem Görsen bile beni sakin tanima Cevir yuzunu git kendi yoluna Arkamdan aglarsan acimam sana Ellerin kadinisin seni sevemem Ellerin kadinisin sana dönemem Bir heves ugruna kendini yaktin Dönusu olmayan bir yola saptin Sen beni bir allahsiz kula sattin Ellerin kadinisin seni sevemem Ellerin kadinisin sana dönemem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Kendimden çok verdim senin uğruna Hep bendim savrulan bu aşk yolunda Gör bak bende düştüm en sonunda Son sözlerin inan boşa 2x Ardımdan ağlama dönmeyeceğim Öldün mü? kaldın mı? bilmeyeceğim Aslında öğrenmek istemeyeceğim Ne bir ses ne haber vermeyeceğim 2x Kendimden çok verdim senin uğruna Hep bendim savrulan bu aşk yolunda Gör bak bende düştüm en sonunda Son sözlerin inan boşa 2x Ardımdan ağlama dönmeyeceğim Öldün mü? kaldın mı? bilmeyeceğim Aslında öğrenmek istemeyeceğim Ne bir ses ne haber vermeyeceğim 2x |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2dinle bu şarkım sana dinle söyle nasıl sevdigimi söyle müptela oldum aşka seninle kayboldum gözlerinde uçurumsun sen bu bedende herşeyi bırakıp bir köşeye yanmaya hazırım ben seninle ateştelerde yanmışım sönmüşüm ellerinde bitmişim tükenmişim gözlerinde müptela oldum aşka seninle kayboldum gözlerinde uçurumsun sen bu bedende herşeyi bırakıp bir köşeye yanmaya hazırım ben seninle ateştelerde tutsak bugünü sana tutsak yassak başkası sana yasak müptela oldum aşka seninle kayboldum gözlerinde uçurumsun sen bu bedende herşeyi bırakıp bir köşeye yanmaya hazırım ben seninle ateştelerde yanmışım sönmüşüm ellerinde bitmişim tükenmişim gözlerinde müptela oldum aşka seninle kayboldum gözlerinde uçurumsun sen bu bedende herşeyi bırakıp bir köşeye yanmaya hazırım ben seninle ateştelerde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Dinle, bu sarkim sana dinle söyle, nasil sevdigini söyle müptelâ oldum aska seninle kayboldum gözlerinde ucurumsun sen bu bedende herseyi birakip bir köseye yanmaya hazirim ben seninle ateslerde yanmisim sönmüsüm ellerinde bitmisim tükenmisim gözlerinde müptelâ oldum aska seninle kayboldum gözlerinde ucurumsun sen bu bedende herseyi birakip bir köseye yanmaya hazirim ben seninle ateslerde tutsak, bu gönül sana tutsak yasak, baskasi sana yasak müptelâ oldum aska seninle kayboldum gözlerinde ucurumsun sen bu bedende herseyi birakip bir köseye yanmaya hazirim ben seninle ateslerde yanmisim sönmüsüm ellerinde bitmisim tükenmisim gözlerinde müptelâ oldum aska seninle kayboldum gözlerinde ucurumsun sen bu bedende herseyi birakip bir köseye yanmaya hazirim ben seninle ateslerde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Başım dağ saçlarım kardır Deli rüzgarlarım vardır Ovalar bana çok dardır Benim meskenim dağlardır dağlar Şehirler bana tuzak İnsan sohbetleri yasak Uzak olun benden uzak Benim meskenim dağlardır dağlar Kalbime benzer taşları Heybetli öter kuşları Göğe yakındır başları Benim meskenim dağlardır dağlar Yarimi ellere verin Sevdamı yellere verin Yelleri bana gönderin Benim meskenim dağlardır dağlar Birgün kaderim bilinirse İsmim ağza alınırsa yerim soran bulunursa Benim meskenim dağlardır dağlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2inanmayın güldüğüme içerden ağlatanlar var kalp dayanmaz gördüğüme gözlerimi ağlatanlar var ah göz dayanmaz gördüğüme gözlerimi çağlatanlar var bir lokma ye bin şükür de kaç gündür aç yatanlar var üç yavrusu doysun diye 2x çorbaya taş katanlar var 2x asker olan yavrusuyla vedalaşan analar var mezarında bitenlere sarılıpta yatanlar var ah mezarında bitenlere sarılıpta yatanlar var --->: Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2 frmacil sayfa 2iki --->: Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Ben yasaklara değil sevdalara yenildim Ben yıllara değil yalnızlığa yenildim Ben hayata değil tek sana yenildim Benim sana olan bu sevdam bitmez Zincirlere vursalar Zamanı durdursalar Sırtımdanda vursalar Bu sevda bitmez Benim sevdiğim kadar kimse seni sevemez Benden başka hiç kimse uğrunda ölemez İstersen çek git eller kıymetini bilmez Benim sana olan bu sevdam bitmez |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Gönülden özürlü insanlar azmış Dünyayı savaşlar, yoksulluk sarmış Kötüler için dört kitap ne yazmış Canlara kıyanlar, ırkçılıkla yapanlar, zulmeden insanlar Bizden değildir Kötüler tanımaz ne kitap ne yasa Dünyada savaşlar artık son bulsa Firavuna ne söylemiş ya Musa Canlara kıyanlar, ırkçılıkla yapanlar, zulmeden insanlar Bizden değildir İnsanı sevmeyen, merhamet etmeyen, kul hakkını yiyen Bizden değildir Körelmiş yürekler sevgiyle dolsa Aç kalan çocuklar artık ağlamasa Sevgi için ne söylemiş ya isa İnsanı sevmeyen, merhamet etmeyen, kul hakkını yiyen Bizden değildir Hürriyet tükenmiş bitmiş adalet Günahsız insanlar çeker eziyet Ümmete ne söylemiş ya Muhammed Haline bakmayan, yardıma koşmayan, Allahtan korkmayan Bizden değildir İnsanı sevmeyen, merhamet etmeyen, kul hakkını yiyen Bizden değildir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2iki damla yaş düşüyor, gözlerimden yanağıma geç de olsa anlıyorum, biri bana biri sana diz çökerken dağlar bana, şimdi taşlar ağlar bana hayatımda bir tek sana yenik düştüm anlamadın ama şimdi bitti artık ağlayışım bitti artık yalvarışım bitti artık büyük aşkım, bitti artık ah benim yürek sızım ah benim gönül sızım ben de artık yalnızım bitti artık bak takvimler yalnızlığı gösteriyor anlasana yüreğimden kan damlıyor biri bana biri sana ben ki asi boyun eğmez, ben ki hoyrat söz dinlemez senin için hem de kaç kez yaşlar döktüm anlamadın ama şimdi bitti artık ağlayışım bitti artık yalvarışım bitti artık büyük aşkım, bitti artık ah benim yürek sızım ah benim gönül sızım ben de artık yalnızım bitti artık bitti artık ağlayışım bitti artık haykırışım sana olan büyük aşkım bitti artık git gidebildiğin kadar git bütün yollar senin olsun ama unutma ki ne benim kadar seni seveni ne benim kadar sana değer vereni asla asla bulamayacaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Yine hasretli bir güne Giriyorum hayalinle Aklımdan çıkmıyorsun belalım Sensiz geçen akşamlarda Yine başım belalarda Mutlumusun oralarda belalım Belalım Yaban çiçeğim Belalım Aşkım gerçeğim Belalım Tek sevdiceğim Belalım ah yaralım Sevdiğim dert ortağımsın Hazanımsın baharımsın sen benim tek varlığımsın Belalım Sensiz geçen akşamlarda Yine başım belalarda Mutlumusun oralarda Belalım |
![]() |
![]() |
|