![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Çekerim ıstırabını bu kadar yeter Gözlerim yollarında kolların bekler Hani söz vermiştin zalim gelmedin niye Bilirim bu aşkın sonu ölümle biter Dünya yalan sevdan yalan İki damla yaş sevgiden kalan Yanarım aşkın elinde ben divaneyim Gece gündüz aşkın ile ben divaneyim Bu kadar naz etme zalim çektirme çile Mecnun oldum kimse bilmez düşürme dile |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Hayalin gözüme bir perde oldu Ne yaptımsa seni unutamadım Dostlarım hep sordu "Nerde o?" diye Ayrıldıgımızı anlatamadım Simdi suya hasret cöller gibiyiz Ayrı dünyalarda eller gibiyiz Bir zalim gururun son eseriyiz Hem sana hem bana yanar aglarım Ne oldu ayrıldık el aldı seni Ne oldu perisan bıraktın beni Hem beni mahvettin hem de kendini Sende gönlünce bir yar bulamadın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Nerdesin sevgilim sen Nerde nerdesin Çok özledim bilesin Ah nerdesin ah nerdesin ![]() ![]() ![]() Bak şimdi neler oldu, Ayrılık beni buldu Gönlüme hüzün doldu Yalnız kaldım nerdesin? ![]() ![]() ![]() Tuttuğun ellerimde Baktığın gözlerimde Sardığın bedenimde Sensiz kaldı Nerdesin nerdesin? ![]() ![]() ![]() Ben seninle mutluyum Yarından umutluyum Seni unuturmuyum Melek yüzlüm nerdesin? ![]() ![]() ![]() Sensiz bir gecedeyim Bitmeyen çiledeyim Tanınmaz bir haldeyim Çok özledim nerdesin? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Sana Yok Diyemem Canım İstersen Emrine Amede Kölen Kim Senin İşte Hançer İşte Sinem İşte Sen Ya Benim Olursun Ya Hiçkimsenin Hasretinden Başka Bir Mezar Bilmem Nerede Nezaman Kim Kazar Bilmem Kader Alnımıza Ne Yazar Bilmem Ya Benim Olursun Ya Hiç Kimsenin Gözümden Gayrıya Gözletmem Seni Özümden Gayrıya Özletmem Seni Tanrıdan Gayrıya Yar Etmem Seni Ya Benim Olursun Ya Hiçkimsenin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Ne talihim güldü Ne de kaderim Her gün gibi bugün yine Dünden beterim Bir yanda vicdanım Bir yanda sensin Aşkının mahkumu oldum Azap çekerim Bu azabı senden değil Vicdanından çekiyorum Yerden yere vursan bile Deli gibi seviyorum Seviyorum Kırmayalım günah kalplerimizi Neden zehredelim söyle günlerimizi Mutluluk seninle benim elimde Korkarım ki zalim kader ayırır bizi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Cahildim yolumdan sasirttin beni Askinla daglardan asirttin beni Sevdim sevdim sevdimde kul ettin beni Vesaire vesaire hep aska dair Mutlulugun icinde derdim vesaire Ciktim arsa seylan eyledim geldim aska Dondum baktim aleme alem bir baska Herkesin bir derdi var hep baska baska Vesaire vesaire hep aska dair Mutlulugun icinde kaldim Misafir Gonlumden gonlume naz ediyorsun Gel sarayim bagrima olmaz diyorsun Hem bana sen diyorsun sen sevmiyorsun Vesaire vesaire hep aska dair Mutlulugun icinde kaldim misafir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Uykuda misin sevgili yarim uyan uyan Ac pencereni goreyim yuzunu uyan yar Aman yar canim yar sabah olmadan aman uyan yar Horozlar otmeden gun isimada uyan uyan Ac pencereni goreyim yuzunu uyan yar Eller duymadan usul usul bana gel bana gel Aman yar canim yar Sabah olmadan aman uyan yar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan imiş umutsa hayal Böyle yaşamaktan bıktım ben usta Bıktım ben usta Böyle yaşamaktan bıktım ben usta Bu kötü yazıma kader diyorlar Dertler zincirine vuruldum usta Gittiğim bu yolun dönüşü yoktur Hakkını helal et elveda usta |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Usandim gecelerden hep ayni degismiyor Artik kisa kaliyor derdime yetismiyor Gun gectikce daha beter hic kahri cekilmiyor Neyimden zevk aldiysam sonunda mahvediyor Gozumde yasamanin bir anlami kalmadi Mutluluktan vazgectim guldugum gun olmadi Aradim bulamadim caremi gecelerden Yeni dertlerde buldum eskiyi unuturken Tasimiyor dizlerim yorulmus bedenimi Sasirmisim kalmisim ne yapayim kendime Gozlerimde yoruldu bekledigi hasretten Kuru yanginlar oldu ruhumda yas dokmekten Ickiler kar etmiyor artik sarhos etmiyor Tesellim gecelerdi simdi oda yetmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Bıktım artık hergün çile çekmekten Hayattan usandım, candan usandım Bana yalnız acı ızdırap veren Sevgiden usandım, candan usandım Benmiyim dünyanın en şanssız kulu Hangi yola girsem ızdırap dolu Tanrım bu dünyada mutluluk yokmu Çileden usandım, dertten usandım Hep can bildiklerim bahtıma vuran Gönlümü dertlerden dertlere salan Yüzünün ardında zulüm saklayan Dostlardan usandım, yardan usandım Benmiyim dünyanın en şanssız kulu Hangi yola girsem ızdırap dolu Tanrım bu dünyada mutluluk yokmu Çileden usandım, dertten usandım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2El ele tutuşup gezdiğim anı unutursun diye Çok korkuyorum yenibir sevgili bulumca beni Unutursun diye çok korkuyorum yenibir sevgili Bulunca beni unutursun diye çok korkuyorum Siyah saçlarını okşadığımı hergece kapını Yokladığımı aşkını kalbimde sakladığımı Unutursun diye çok korkuyorum aşkını kalbimde Sakladığımıunutursun diye çok korkuyorum --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2 frmacil sayfa 2iki --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Yaşanmamış zaman gibi Unutursun biliyorum Bir vefasız insan gibi Unutursun biliyorum Ellerimi gözlerimi Sevgi dolu sözlerimi Yattığın dizlerimi Unutursun biliyorum Bana olur bütün olan Ben olurum yalnız kalan Senin için sevmek yalan Unutursun biliyorum Ne de olsa bir insansin Gün gelir unutacaksın Görsen bile tanımazsın Unutursun biliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Unuttum Senden Kalan Bütün Hatıraları Unuttum Senle Geçen Yaşadığım Her Anı Nasıl Sevdaymış Bu Viran Etti Gönlümü En Güzel Çağlarımda Ziyan Etti Ömrümü Unuttum Senden Kalan Herşeyi O Günleri Unuttum Adını Anmaz Oldum Sevdana Yanmaz Oldum Usandım Artık Bende Yoruldum Geçti Artık O Günler Ne Selam Ne Bir Haber İstemem Artık Seni Unuttum Unuttum Senden Kalan Herşeyi O Günleri Unuttum Sensizliğe Alıştım Artık Çıkma Karşıma Yeni Bir Dünya Kurdum Yıkma Allah Aşkına Nasıl Sevdaymış Bu Viran Etti Gönlümü En Güzel Çağlarımda Ziyan Etti Ömrümü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Mademki Bu Aşk Bitti Bırakıp Gidiyorsun Dönde Bir Arkana Bak Bir Şey Unutmadınmı Heryerde Hatıran Var Herköşede Bir Anın Dönde Bir Ardına Bak Bir Şey Unutmadınmı İzmi Kalır Diyordun Aşkımızdan Geriye O Halde Gözyaşlarım Kimden Bana Hediye Hani Biz Çok Mutluyduk Bu Ayrılık Nediye Dönde Bir Ardına Bak Bir Şey Unutmadınmı Bahtımdaki Güllerin Güneşi Söndü Arık Talihimin Çarkı Tersine Döndü Artık Bir Bütündü Ömrümüz Şimdi Bölündü Artık Dönde Bir Ardına Bak Bir Şey Unutmadınmı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Karanlık çökünce sokağımıza Köşsede ben varım unutamazsın O mutlu günler hep gelir aklıma Sen beni ömrünce unutamazsın Mektupları yırtıp attım diyelim Resimleri yırtık yaktım diyelim Bir mazi var olup nasıl sileyim Sen beni ömrünce unutamazsın Ah edip adını her anışımda Bir kerem misali her yanşımda Bir hayal olurum yanı başında Sen beni ömrünce unutamazsın Mektupları yırtıp attım diyelim Resimleri yırtık yaktım diyelim Bir mazi var olup nasıl sileyim Sen beni ömrünce unutamazsın |
![]() |
![]() |
|