![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Yakıp bütün aşkımı külü maziye gömdüm Yaşanılan sevdayı seni kalbime gömdüm Öyle günler geçirdim ne yaşadım ne öldüm Kadeh kadeh sevgini seni kalbime gömdüm Ömrümde hiç gülmeyen dertli kullara döndüm x 2 Sevgi nedir bilmeyen seni kalbime gömdüm x 2 Gittiğin günden beri dertsiz bir gün mü gördüm Artık arama beni seni kalbime gömdüm Bu şarkımda sen yoksun artık kendime döndüm Yüreğim kabrim olsun seni kalbime gömdüm Ömrümde hiç gülmeyen dertli kullara döndüm x 2 Sevgi nedir bilmeyen seni kalbime gömdüm x 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Seni ben ellerin olsun diyemi sevdim Ah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her seyimi ugruna ben bos yeremi verdim Ah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2x Yalan sözlerle aldatip seninim derdin 2x Her seyimi ugruna ben bos yeremi verdim Ah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2x |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Umrumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Olur mu bu aşkı bir anda silmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçmem Sensizlik inan ki ölümden beter Canımdan geçerim senden vazgeçmem Senden vazgeçmem ölsem vazgeçmem Artık bundan sonra sensiz olamam Kendime başka bir dünya kuramam Mümkün değil benim sensiz yaşamam Canımdan geçerim senden vazgeçmem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3nerdeysen bir haber gönder diğer yarım yanında kalmış yaşayamam gelmezsen eğer yarınlarım hep sende kalmış ellerinde sıcaklığım saçlarında baharlarım yüreğinde umutlarım gözlerinde gözlerim kalmış karanlıklar ülkesindeyim ışıklarım hep sende kalmış çekilmeyen dertlerimleyim sevinçlerim hep sende kalmış |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Asıl küreklere ağır ağır çek Uzak kıyılara götür sandalcı Yalnızım bu yerde arayanım yok Kimse bilmez hatır gönül sandalcı Gönlüm küreklerin ardınca yürür Yavaşlama durma enginlere sür Ufkunda serildi koca bir ömür Yaz sulara kürek kürek sandalcı Gece ayaz ayaz çöktü, bak aya Bahtım perde perde döküldü suya Kaderim elinde karşı kıyıya İster götür ister batır sandalcı Gönlüm küreklerin ardınca yürür Yavaşlama durma enginlere sür Ufkunda serildi koca bir ömür Yaz sulara kürek kürek sandalcı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Nerde nerde hani nerde dostum diyenler Hani nerde etrafımı çember edenler Düştüğüm gün bak nasılda indi maskeler Nerde nerde sahte dostlarım Nerde nerde arkadaşlarım Nasılda kanmıştım her gülen yüze Canımı vermiştim dost denen söze Birazcık ihtiyaç duymuşken size Nereye gittiniz sahte dostlarım Nasılda yalnızım nasıl çaresiz Nerde nerde arkadaşlarım Nerde nerde sahte dostlarım Nerde nerde şimdi nerde beni sevenler Hani nerde etrafımda gülüp dönenler Kötü günde hep kayboldu canım diyenler Nerde nerde sahte dostlarım Nerde nerde sahte dostlarım Enyakın bildiğim vefasız çıktı Beni düşman değilde dostlarım yıktı En kötü günümde yalnız bıraktı Canımdan bezdirdi sahte dostlarım Nasılda yalnızım nasıl çaresiz Nerde nerde sahte dostlarım Nerde nerde arkadaşlarım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Bir kere halimi sordun mu benim Kalbime habersiz girdin sadece Yedi kat ellerden farkın ne senin Uzaktan uzağa gördün sadece Kör olsun bu aşkın gözü kör olsun Bu sevda oyunu artık son bulsun Hayırsız sevgili sen nasıl kulsun Arayıp beni mi buldun sadece Geceler boyunca hep ben ağladım Bir damla sevgiyi hep ben aradım Çok sevildin ama seven olmadın Seni sevdiğime güldün sadece |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Gideceksen git beni rahat bırak Seninle böyle sevda olmuyor Senin niyetin tek günlük bir aşk Olmuyor gülüm, böyle olmuyor Ben senin yolunu gözlerim yine İpek tenini özlerim yine Yine yıklıdım işte ben böyle Olmuyor gülüm, böyle olmuyor Başka bir aşkmı buldun sen yoksa Bana bir garip davranıyorsun Yüzün eskisi gibi gülmüyor Artık sen beni anlamıyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Git benden uzak dur anma ismimi Sen artık gözümde o sen değilsin Unut hatıramı yırt at resmimi Sen artık gözümde o sen değilsin Sana gönül veren iflah olmamış Söyle seni sevip kim ağlamamış Günah defterinde boşyer kalmamış Canımı verdiğim o sen değilsin O benim sevgilim o sen değilsin Aşkı kadehlerde arar olmuşsun Bu daldan o dala konar olmuşsun Sen kendine bile zarar olmuşsun O benim sevgilim o sen değilsin Sana gönül veren iflah olmamış Söyle seni sevip kim ağlamamış Gönül defterinde boşyer kalmamış Canımı verdiğim o sen değilsin O benim sevgilim o sen değilsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Zamanın eli değdi bize Çoktan değişti her şey Aynı değiliz ikimiz de Zaaflarına bir gece Hatalarına bir nilüfer Sevgisizliğine bir kalp verdim Artık geri ver Geri veremezsin aldıklarını Artık geri ver Geri verilmez hiçbir yanılgı Yokluğuma emanet et Sende benden kalanları Her şeyi al Bana beni geri ver Bir şansım olsun Başka yer, başka zaman Sensiz ömrüm olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3yine hayallerim deli dolu yine duygularım paramparça nerelerdesin hasretim sana yüreğim yanar mevsimler değişir çiçekler solar nerelerdesin nerelerdesin ah hadi meleğim ger dön bana sevda çiçeğim geri dön bana sensiz hiç olamam sensiz yapamam nerelerdesin nerelerdesin geri dön bana nerelerdesin ey benim dertli başım ey benim ekmek aşım ey benim can yoldaşım nerelerdesin yine duygularım dolu dizgin yine uykularım delik deşik nerelerdesin gökyüzü kızgın şimşekler çakar ay güneş tutulur kıyamet kopar nerelerdesin nerelerdesin ah --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3 frmacil sayfa 2iki --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3seni ben bir anda terkedeyimde varsında adıma kalpsiz desinler mutlu görünürdük bütün gözlere neler çektiğimi nerden bilsinler kime dert yanarsan yan benim için farketmez ardımdan zalim desinler her zaman bilirsin haklı çıkmayı suçlu olduğunu nerden bilsinler kalbime akıttım hep gözyaşımı dışıma vurmadım acılarımı bundan sonra artık umurumdamı sana haklı bana haksız desinler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Kahvenin önünden Şöyle salınıp geçerken Hayat dururdu sanki Zamana değmeden Bulaşır neşesi Konuşup söylerken Dağılırdı gam keder İnsanın kalbinden Mahallenin sevgilisi Kadeh gibi çınlar sesi Yaz kış açık penceresi Ah, Sebahat Abla Patiskadan perdeleri Rüzgar taşır etekleri Saksıları, çiçekleri Ah, kokuyor hala Çamlarına vururken Batan güneşin rengi Radyoda ince saz Söyler kalptekini Ne ruhun esrarı Ne aşkın kudreti Herkes öder gün gelir Payına düşeni Mahallenin afilisi Siyah meşinden ceketi Yara gibi gülümserdi Ah Eşref Abi Rakıyı susuz içerdi Sebahat ablayı sevdi Ortalığı duman etti Ah Eşref Abii İkisi de sahipsizdi Kimse bilmez neden bitti Kavuşmadan kaderleri Bu şarkı bitti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Aşktan yüzümüz gülmedi diye Tanrıya bu isyan bu sitem niye Hepimize canı o verdiyse Kul günahkarsa tanrı ne yapsın Ömrümüz bitse bizim bitmez derdimiz Hiç kıymet görmememiş içten sevgimiz Sonunda kadere isyan etmişiz Kul vefasızsa tanrı ne yapsın Geldik dünyaya binbir ümitle Şansımız yoksa ümit ne yapsın Sevdik birini kısmetim diye Seven vefasızsa tanrı ne yapsı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Allahım bu çile biter mi böyle, Sevgilim elimden gittikten sonra, Tövbe etti gönül aşka sevgiye, Bir değil bin seven versen ne fayda ![]() ![]() Kırıldı güvenim tuttuğum dallar, Çıkmaza uğradı gittiğim yollar, Kaderim huzuru çok gördü bana, Şimdi feryadımı duysa ne fayda ![]() ![]() İçimde yılların yorgunluğu var, Bahtımı yeniden yazsan ne fayda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|