Yaşar İpek Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriSöz Etmeyin Ondan Bana Sevda Bende Derin Yara Kaç Geceler Sabahladım Hasretiyle Yana Yana (x2) Bitti Deyip Çekip Gitti Bir Maziyi Yıkıp Gitti Onu Candan Çok Sevmiştim Yüreğimi Yakıp Gitti (x2) O Günlere Döndürmeyin Beni BAştan Öldürmeyin Senin Cezan Hasret Değil Ben Çekerim Yana Yana (x2) |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriDost dedigim dostlarim Beni sana yermisler Ondan sana hayir yok Vefasizdir demisler Kim demis sevmem diye Gönlümü vermem diye Ugrunda ölmem diye Yalan yalan yalan Eller ne derse desin Inanma sen onlara Bu can kurban yoluna Vurulmusum ben sana |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriSen beni yakip gittin Ömrümü yikip gittin Gencligimi calip gittin Vefasiz sevgilim vefasiz sevgilim Beni benden alip gittin vefasiz sevgilim vefasiz sevgilim Oysa ki ne cok sevdim Ömrüne ömür verdim Hayatimi zehir ettin Vefasiz sevgilim ah vefasiz sevgilim Duygularimi alip gittin Dosta düsmana rezil ettin Beni benden alip gittin Vefasiz sevgilim vefasiz sevgilim Gencligim calip gittin Vefasiz sevgilim vefasiz sevgilim |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriYokluğuna alışamadım, kader değil atamadım Çok bekledim, çok ağladım Seni kimseyle konuşamadım Seni kimseye anlatamadım Yüreğime son bir gözyaşı bırakıpta gittin Anlamadın zalim, sözüm ona sevdin x 2 |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriSöylemesi kolay gelde bana sor Icime dert oldu zamansiz gidisin Beni terkedisin vefasiz Tükendim yollarina bakmaktan Zaman sensiz gecmez oldu Günlerim sensiz bitmez oldu Tükendim yollarina bakmaktan |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriKalbimde yer ettin atamiyorum Inan hic bir gece yatamiyorum Öyle baglandim ki kopamiyorum Yok yok ayrilmam senden kopamam Daglar engel olsa aşar gelirim Yillar engel olsa yasar gelirim Bir degil bin adim kosar gelirim Yok yok ayrilmam senden kopamam Bas koymusum bu ask yoluna Cektiklerim inan senin ugruna Ecelim gelse ölüm ayirsa Yok yok ayrilmam senden kopamam |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriSeninle ilk defa Tattim aski sevdayi Senden ögrendim severek yasamayi Sen actin gözlerimi,herseyi sende gördüm Sevmeyi,Hasreti,Cileyi sende gördüm Senden ayrilmam cok zor Öyle bagliyim ki sana Yalnizligim kahreder,cile yagar dünyama Sen actin gözlerimi,herseyi sende gördüm Sevmeyi,Hasret,Cileyi sende gördüm |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriBu KoCa SehiRde, YaSayamam Ben Üstüme yikiLir, SEN OLMAYINCA AyriLik yükünü, Tasiyamam ben EziLir yüregim, SEN OLMAYINCA GözLerin KarSimda, Nöbet'de durur AniLar Ork gibi, KaLbimden Vurur Hasretin Canimi, yakar kavurur, SevgiLim Yanimda, SEN OLMAYINCA Yanar Su Bedenim, SEN OLMAYINCA GiderSen Baharim, Hazana döner Sanmaki Su Yüzüm, Bir daha GüLer Takvim YaprakLari, Bos yere DüSer NeyLeyim yiLLari, SEN OLMAYINCA GözLerin KarSimda, Nöbet'de durur AniLar Ork gibi, KaLbimden Vurur Hasretin Canimi, yakar kavurur, SevgiLim Yanimda, SEN OLMAYINCA Yanar Su Bedenim, SEN OLMAYINCA |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriBilmedin bilmedin sana olan aşkımın kıymetini görmedin göremedin gerçek sevgimi yalanlarla dolanlarla bir hiç uğruna yaktın yıktın beni mümkünse arayıp sorma sorma beni yaralayıp durma beni yorma mümkünse bir daha yanyana seninle can cana olmayalım hatta mümkünse bir daha hiç görüşmeyelim |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriSevdim sevdim delicesine Bu aşkta sana taparcasına Sen benim aşkıma deva,gönlüme yara oldun Gidiyorsun biliyorum aşk olmaz olsun Bir seni benden alamazlarki Gönlümü koymusum ben yoluna Aşkın cezası yok ise Bir kursun sana bir kursun bana |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriKahrolurum aksamlari Unutamam o bahari Sensiz esen rüzgarlari Unutamam unutamam Sensiz heran mutsuzum Geceleri uykusuzum Dinlemiyor kalbim beni Avutamam avutamam Dinlemiyor sevdam beni Avutamam avutamam --->: Yaşar İpek Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Yaşar İpek Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriGel artik hadi gel beni ara Gel dönelim o deli yillara Uyku yok gözlerimde Korku var ümitlerimde Gözlerim seni ariyor Yüregim ellerinde Icimde hasretin var Buna ben dayanamam yar Hasretin var özlerim yar Sensizlik zor gönlüme Ah gönlüme |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı Sözleriseninle dolu her günüm sensiz kalbim kördüğüm sen hala bana küskün, özlemedin mi? sen elleri sevsen de beni kolay üzsen de ben hala bıraktığın o yerlerdeyim gitme gel dayanamam sensiz ben yaşayamam hasretin deli eder aşkını unutamam kimseye dokunamam her aşk bir gün bitermiş bu ayrılık da bitsin kavuşsun ellerimiz herşey değişsin ben sensiz hep mutsuzum ben sensiz kimsezim ben sensiz hep senleyim canım sevgilim |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriYanındayken dertlerim uçup gidiyor, Kalbim heyecandan çırpınıp duruyor Sensiz olmak inan bana hiç yaramıyor Herşeyim gülüm canım seni istiyor Bıkmadınmı ayrılıktan söyle bana yar Seninde yetmedimi hasret canına Tek istegim seninle olmak gel kollarıma Öyle sarılki boynuma asla bırakma |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar İpek Şarkı SözleriBir Tutku aliskanlik oldun bende Inan yasiyorum senin hayalinle Bu deli gönlüm ne hallerde Sensizlik ölümdür bende ah Sensizlik ölümdür bende Yeter artik hasretine dayanamam Dön artik bittim yasayamam Yoklugun bana ölümden beter Gözlerim yollarda kaldi ne olur gel Sensizlik bana ölümden beter Gözlerim yollarda kaldi ne olur gel Umutlarim tükenmekte ne olur gel |
|