Ümit Besen Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı SözleriSana kul köle oldum fayda etmedi Ölürcesine sevdim çilem bitmedi Ne yazık aşktada şans yaver gitmedi Ben herşeye alıştım sen kendine bak Sen kendine bak sen kendine bak Mutluluklar dilerim yeni aşkınla Sen beni düşünmeden yaşamana bak Senin dertlerin varya benim yanımda Ben onlarla yaşarım sen keyfine bak Ben ağlatılmak için yaratılmışım En sevdiğim sen bile ağlatmadın mı Koskoca şu dünyada sana muhtaçtım En kötü günde beni bırakmadın mı Bırakmadınmı bırakmadın mı |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı SözleriMadem ki bu gece ayrılacağız İstemem bir daha güneş doğmasın Madem ki son defa sarılacağız Gizle gözyaşını gören olmasın Nasıl unuturum sevgilim seni Ölüme götürür hasretin beni Islak mendilini yırtık resmini Geri al sevgilim ben de kalmasın Neyleyim doğacak güneşi artık Neyleyim olacak sabahı artık Sevgilim biz de mi ayrılacaktık Git veda etmeden duyan olmasın Nasıl unuturum sevgilim seni Ölüme götürür hasretin beni Islak mendilini yırtık resmini Geri al sevgilim ben de kalmasın |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı SözleriUzun zaman oldu görüşmeyeli Hasretle sarılıp öpüşmeyeli Ne kavgamız oldu ne tartışmamız Kopardı bizi bu uzak kalmamız Duydum şimdi artık başkası varmış Nişan nikah düğün biraradaymış Düşünmesi bile deli eder beni Sana bir başkası sarılacakmış Olamazsın başka biriyle evli Yastığımda hala saçının teli Rahat bırakmazlar anılar beni Bir çılgınlık eder vururum seni Yaşamak seninle güzelmiş meğer Dünya yok gözümde sen yoksan eğer Masal mı rüya mı yaşanan günler Nerde kaldı şimdi verdiğin sözler |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı SözleriEl ele tutuşup gezdiğim anı unutursun diye Çok korkuyorum, yeni bir sevgili bulunca beni Unutursun diye çok korkuyorum, yeni bir sevgili Bulunca beni unutursun diye çok korkuyorum, Siyah saçlarını okşadığımı, her gece kapını Yokladığımı aşkını kalbimde sakladığımı Unutursun diye çok korkuyorum, aşkını kalbimde Sakladığımı unutursun diye çok korkuyorum |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı Sözlerigidince anladım aşkın yalanmış bu yalan kalbimi yaktı sevgilim bir tahta masada adımız kalmış görünce gözyaşım aktı sevgilim katlanırdım bilki enderin yasa kolunda yabancı biri olmasa ayağı kırılmış o tahta masa senden çok vefalı çıktı sevgilim o masa özlemle hep bizi arar üstünde binlerce anılar saklar sensiz gidemedim geçti haftalar masamız şimdi boş kaldı sevgilim |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı SözleriZaman Yükleme Bütün Suclari Yanliz Zaman Degil Sende Degisdin Hatirla Mazide Kalan Yillari Yanliz Zaman Degil Sende Degisdin Zaman Yükleme Bütün Suclari Yanliz Zaman Degil Sende Degisdin Hatirla Mazide Kalan Yillari Yanliz Zaman Degil Sende Degisdin Sanki Yüregimde En Kutsal Düsdün Sanki Herseyimdin Asktandan üstün Ne Cabuk Bu Devrin Sarkina Düstün Yanliz Zaman Degil Sende Degisdin Sanki Yüregimde En Kutsal Düsdün Sanki Herseyimdin Asktandan üstün Ne Cabuk Bu Devrin Sarkina Düstün Yanliz Zaman Degil Sende Degisdin Günlerdir Gözümde Catip Kaslarin Buz Gibi Tas Gibi Son Bakislarin Birseyler Gizliyor Bu Kacislarin Yanliz Zaman Degil Sende Degisdin Günlerdir Gözümde Catip Kaslarin Buz Gibi Tas Gibi Son Bakislarin Birseyler Gizliyor Bu Kacislarin Yanliz Zaman Degil Sende Degisdin Sanki Yüregimde En Kutsal Düsdün Sanki Herseyimdin Asktandan üstün Ne Cabuk Bu Devrin Sarkina Düstün Yanliz Zaman Degil Sende Degisdin Sanki Yüregimde En Kutsal Düsdün Sanki Herseyimdin Asktandan üstün Ne Cabuk Bu Devrin Sarkina Düstün Yanliz Zaman Degil Sende Degisdin |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı SözleriSevip de sevilen bütün kalplere Sadece bir şarkı oldu aşkımız Bizi tanımayan bilmeyenlere Müzikli bir masal oldu aşkımız Ayrılık gelmedi hiç aklımıza Buymuş talihimiz buymuş yazımız Her gece dinlerim gider gücüme Sadece bir şarkı oldu aşkımız Her yerde söylenen sevgiyle dinlenen Hüzünlü bir şarkı oldu akımız Sevdayı anlatan bu aşkı yaşatan Müzikli bir masal oldu aşkımız Hani aşkımızın bedeli nerde Buluşamaz olduk bir gün bir yerde Ellerin elime deydiği yerde Müzikli bir masal oldu aşkımız Ayrılık gelmedi hiç aklımıza Nasılda mutluyduk biz dünyamızdan Kalmadı sevgiye inancımızda Sadece bir şarkı oldu aşkımız Her yerde söylenen sevgiyle dinlenen Hüzünlü bir şarkı oldu akımız Sevdayı anlatan bu aşkı yaşatan Müzikli bir masal oldu aşkımız |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı SözleriNikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek isterdim Beyazlar içinde seni öylece Garibin biriysem sevemezmiyim Aşkla karın doymaz diyen benmiyim Şimdi çok zenginsin ben ayrı garip Sana bir buket gül veremez miyim Nikah masasına oturdun işte Dayanmak çok zormuş böyle sevince Sana mutluluklar sözüm kardeşçe At artık imzanı git biran önce |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı SözleriTanışıp dost olduk arkadaş olduk Yanyana oturduk nelerkonuştuk Birşeyler hissettik bir şeylerduyduk İkimizde sevdik sustukça sustuk Bakarken gözlerine tutuldu dilim Ne sen hiçbirşey dedin ne ben söyledim Tam ayrılıp giderken ben kulağına Seni sevdiğimi söyleyemedim Sevdik söyleyemedik hep gizli kaldı Şarkılarda aşkımız hep gizli kaldı Sen varsın hep yanımda rüyalarımda Rüyalarda aşkımız hep gizli kaldı İlk baharda açan çiçek gibisin Sanki gökte uçan melek gibisin Bir daha görürsem saklamam senden Sende aşkını hiç gizleme benden Sana duygularımı anlatamadım Sabahlara kadar ben hiç uyumadım Bu aşkı hep ömrüm de yaşayacağım Seni sevdiğimi saklayacağım |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı SözleriSeverken Ayrildik Bak Bitti Işte Aklima Gelmezdi Böyle Bir Veda ümitler Kirildi Döndük Deliye Ne Gelirki Elden Yalan Bu Dünya Ikimizde şimdi Ayri Yollarda Kalbimiz Bir Olsun Beraber Dursun Evleniriz Belki öbür Dünyada ölelim Sevgilim Dostlar Sağolsun Bu Kadar Severken Neden Ayrildik Olacak şeymiydi Bak Oldu Bile Suçlusu Hangimiz Hiç Bulamadik Aşkin Bedelini ödedik Işte Ikimizde şimdi Ayri Yollarda Kalbimiz Bir Olsun Beraber Dursun Evleniriz Belki öbür Dünyada ölelim Sevgilim Dostlar Sağolsun |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı SözleriSenle geçen günler ne çabuk bitti Dotmadım sevgilim doymadım sana Kalbimi bıraktım bedenim gitti Özlemle yazdığım bu şarkı sana Dinledikçe beni beni hatırla Üzülüp ağlama uykusuz kalma Söz aldım kuşlardan esen rüzgardan Sesini kokunu getirir bana Hasretle yazdığım bu şarkı sana Seni bırakıpta gitmek ne zormuş Aklım sende kaldı gözüm arkada Günlerim sanki boş çaresiz kalmış Hasretle yazdığım bu şarkı sana Soğuk gecelerde hep rüyalarda Yanındaymış gibi sarıl sen bana Seni hissederim uzakta olsa Özlemle yazdığım bu şarkı sana --->: Ümit Besen Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Ümit Besen Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı SözleriZehroldu Içimde Bir Bir Umutlar Yaşadim Mi Belemedim Herkez Sordu Seni Bana Biz Ayrildik Diyemedim Diyemedim Diyemedim Biz Ayrildik Diyemedim ümitle Başladi Senle Aşkimiz Neden Ayrildik Bilemedim Senden Ayri şu Dünyada Ne Yaptimsa Gülemedim Diyemedim Diyemedim Biz Ayrildik Diyemedim Herkes Sordu Seni Bana Biz Ayrildik Diyemedim |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı SözleriBır aksamustu yolda rastladım ben sana Baskasıyla kolkola nıcın yaptın bunu bana Sevgımı hıc bılmedın bıraz olsun sevmedın Bır baskasına hemen kacıp gıdıverdın Soyle ne yaptım sana beraberdık yanyana Sımdı yalnız basıma ıcıyorum askıma Bosver aldırma bana sen mutlu ol onunla Ask herzaman tatlıdır farketmez benle onunla Yıne bır aksamustu rastlarsan eger bana Ama sevgılınle o yolda bana alaylı bakma Gorme ıstemem benı cunku oldum serserı Anarken hep ısmını aglayan gozlerımı Icıyorum her aksam unutmak ıcın senı Bosalttıkca kadehı karsımdaymıssın gıbı Bosver aldırma bana sen mutlu ol onunla Ask herzaman tatlıdır farketmez benle onunla |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı SözleriÜmitsiz aşkının eseri benim Gel gör eserini bayramın olsun Gözlerim de yaşlar, hatıram senin Gel gör şu halimi bayramın olsun x 2 Kader senden yana, aşk senden yana Anladım mutluluk yasakmış bana x 2 Elveda aşkına, elveda sana Gidiyorum işte bayramın olsun Gidiyorum artık bayramın olsun Bir değil bin canla sevmiştim seni Soldurdun ne yazık ümitlerimi Yaşayan ölüye benzettin beni Katilim sen oldun bayramın olsun x 2 Kader senden yana, aşk senden yana Anladım mutluluk yasakmış bana x 2 Elveda aşkına, elveda sana Gidiyorum işte bayramın olsun Gidiyorum artık bayramın olsun |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Besen Şarkı SözleriUykularim Kaçiyor Düşündüğümde Güvenim Kalmadi Hiç Aşka Sevgiye Gözlerim Inanmadi Gördüklerine Ben Utandim Kendimden Onun Yerine Sitemim Sana Değil Yeni Aşkina Uğrunda öleceğim Arkadaşima Değişmezdim Ben Onu Hiç Bir Kadina Aşka Değil Gözyaşim Arkadaşliğa Neden Neden Dünya Yalanlarla Dönüyor Inandiğim Dostlarim Hep Sirtimdan Vuruyor Arkadaşim Kardaşim Yillar Yili Asirdaşim Elbet Bulunur Kadin Yok Artik Arkadaşim Gezerken Gördüm Onu Bir Başkasiyla Gördüğüm O Başkasi Yabanci Olsa Beynimden Vurulmuşum Sanki O Anda Aldatildim En Yakin Arkaaşimla Sitemim Sana Değil Yeni Aşkina Uğrunda öleceğim Arkadaşima Değişmezdim Ben Onu Hiç Bir Kadina Aşka Değil Gözyaşim Arkadaşliğa Neden Neden Dünya Yalanlarla Dönüyor Inandiğim Dostlarim Hep Sirtimdan Vuruyor Arkadaşim Kardaşim Yillar Yili Asirdaşim Elbet Bulunur Kadin Yok Artik Arkadaşim |
|