Tuncay Tuncel Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuncay Tuncel Şarkı SözleriBu gelen o degilmi evet evet gercekten o Acaba taniyacakmi gecti gitti tanimadi bile Bosa gecen yillarim gibi Tanidinmi gözlerim sana dert cektireni Tanidinmi gözlerim birakipta gideni Keske sevmez olsaydim keske görmez olsaydim Biz zalimin yüzünden hergün icmez olsaydim Yillar gecti aradan unutamadimki inan Bir yaradir kanayan hala icimde yanan Zehir katti askima bakmadi gözyasima Unuttum derken unutup tekrar cikti karsima |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuncay Tuncel Şarkı SözleriSu dün gülen gözlerim simdi agliyor Kalbime acilar dertler doluyor Yast tutuyor gönlüm care ariyor Sevdigim bu aksam gelin oluyor Üzülme dert etme unut dediler Kalbine baskasi girer dediler Bundan sonra seni sevmez dediler Sevdigim bu aksam gelin oluyor Benim degil artik elin oluyor Vazgectim canimdan hem hayatimdan Hic gülmedi yüzüm kara bahtimdan Ayirdilar beni can yoldasimdan Sevdigim bu aksam gelin oluyor |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuncay Tuncel Şarkı SözleriSeninle ilk defa tattım aşkı sevdayı Senden öğrendim severek yaşamayı Seninle ilk defa Tattım aşkı sevdayı Senden öğrendim Severek yaşamayı Sen açtın gözlerimi Her şeyi sende gördüm Sevmeyi, hasreti, çileyi Sende gördüm Senden ayrılmak çok zor Öyle bağlıyım ki sana Yalnızlığı terk eder Çile yağar dünyama Sen açtın gözlerimi Her şeyi sende gördüm Sevmeyi, hasreti, çileyi Sende gördüm |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuncay Tuncel Şarkı SözleriDün aksam ögrendim gözlerim doldu Görmüsler seni onun kolunda Konusup gülerek yürüyormussun Hatiralarla dolu okul yolunda Sarilmis beline gülüyormusun Sanki mutluluktan ucuyormussun Belki duydugumu biliyormussun Hatiralarla dolu okul yolunda Sevemem sevemem senden baska birini Göremem göremem sevginin böylesini Dönemem dönemem birdaha asla geri ah dönemem Gündüzüm gecelerden daha karanlik Zindan ettin hayati bana sonunda En güzel günlerim geride artik Hatiralarla dolu okul yolunda |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuncay Tuncel Şarkı SözleriAyrilisi ile iyi bir düsün Sonra nasil mutlu oluruz söyle Hani seviyorduk biz ölesiye Neden degistin biranda böyle Cilesi cekilmez bir insanmiyim Sacini yolduran bir kahirmiyim Bardagi tasiran son damlamiyim Darilmam gücen ne olur söyle Hani bedeninde canin gibiydim Hani gözlerinde hep hayalindim Hani vazgecilmez tek sevdigindim Neden degistin biranda böyle Cilesi cekilmez bir insanmiyim Sacini yolduran bir kahirmiyim Bardagi tasiran son damlamiyim Darilmam gücen ne olur söyle |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuncay Tuncel Şarkı Sözleriİnsafsız gelin Vicdansız gelin beni terkedipte ellere gıttın Kötü Kaderim Zalim Kaderim sen benim başıma neler getirdin vefasız gelin vicdansız gelin beni terkedipte ellere gittin kötü kaderim zalim kaderim sen benım basıma neler getirdin itirazım war yaradanıma bu kötü şansıma alın yazıma beyazlar içinde gördüm yarimi kıyarım artık ben ben bu canıma off off off off İnsafsız gelin Vicdansız gelin beni terkedipte ellere gıttın Kötü Kaderim Zalim Kaderim sen benim başıma neler getirdin ümidim bitti yarim terketti bu sevda bu hüsran canıma yetti sevilen nankör seven caresiz bu kötü kaderim canımdan etti ümidim bitti yarim terketti bu sevda bu hüsran canıma yetti sevilen nankör seven caresiz bu kötü kaderim canımdan etti offffff canımdan etti İnsafsız gelin Vicdansız gelin beni terkedipte ellere gıttın Kötü Kaderim Zalim Kaderim sen benim başıma neler getirdin |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuncay Tuncel Şarkı SözleriHani cok sevmistin beni ne oldu sana gülüm Nerede sevgi seli cile dert verdin bena Yalanmis senin sevgin sahteymis o gülüsün Bana hayat verirdi bakisin tebessümün Gülüm Sen benim tek gülümdün kopardilar dalindan Gören iki gözümdün görmez arik khrimdan Sen bitirdin bu aski göänül artik neylesin Gülüm |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuncay Tuncel Şarkı SözleriBaşında bir duak gözünde seller Bu halinle nasil gelin ederler Beni sevdigini hicmi bilmezler Desene sevgilim hersey masaldi Bizim dugunumuz mahsere kaldi Kahroldum sevgilim inan duyunca Yalanciymis fakat baktigin gonca Ne hayaller kurdum yillar boyunca Desene sevgilim hersey masaldi Bizim dugunumuz mahsere kaldi Hani söz kesmistik aramizda biz Hani hic bitmezdi bizim sevgimiz Neyazik bozuldu ask yeminimiz Desene sevgilim hersey masaldi Bizim dugunumuz mahsere kaldi |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuncay Tuncel Şarkı SözleriBir daldan koparilan iki beyaz gül gibi Baskasinin kollarinda solacakmiyim Ayri ayri kafeslerde tutsak olan kuslar gibi Kavusmadan ikimizde ölecekmiyiz Aramizda bir sir vardi Onu eller duymasin Bir gün olur kavusturur Umit kesme tanridan Ayriligi bizim icin cok uzakta sanirdim Dua ettik fal tuttuk yaradana yalvardik Duamizi duymadiki ikimizi yaradan Seni aldi elimden yakti beni acidan Aramizda bir sir vardi Onu eller duymasin Bir gün olur kavusturur Umit kesme tanridan |
|