![]() |
Sinan Özen Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriDöneme yalvarma adımı Ezberle elleri nasıl severim Duyanım yok burda ecelim Tek sen ben ölümüne severim Beni bile bile yaralama Aşkın resmini çizerim Yüreğine aman hakim ol Fırtınalar estiririm Bana münhasır aşk arıyorum Vur beni parala beni sana diyorum Allahıma hep yalvarıyorum Yazdı seni kaderime gidemiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriBağlarımda gezindim Şarap oldum ezildim Sanki yıllardan beri Düşlerimde sen vardın Sıra sıra dağlarım Dağlarımda rüzğarım Nice yollardan geçtim Sensin en son durağım Bağlarımda gezindim Şarap oldum ezildim Sanki yıllardan beri Düşlerimde sen vardın Sıra sıra dağlarım Dağlarımda rüzğarım Nice yollardan geçtim Sensin en son durağım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriŞimdi gittiğin gibiyim bu şehirde sancılar sensiz her saat yüreğim Bir düş gibi büyürsün ıslak gecelerimde İnadına sever inadına özlerim Hani dön desem dösecektin hani Öl desem ölecektin hani Mektuplar yazacaktın bana Yaşamak vız gelecekti hani Şimdi yaslı dağlar gibi şu yokluğun Baktığım yolda kaldı yorgun gözlerim Sen benim bir tanem gönlümde efsanem İnadına sever inadına özlerim Hani dön desem dönecektin hani Öl desem ölecektin hani Mektuplar yazacaktın bana Yaşamak vız gelecekti hani |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriSöyle ne güzel diilmiydi O günler inkar etme lütfen soyle Sadece bir anlık hevesmıydin Yoksa benmi yanıldım soyle Seviyorum seviyorum seni Terkedip gitsende gizlice Yanarım aglarım halıme İnsafa gel söyle Söyle hiç unutulurmuydun boyle İnkar etme lütfen soyle Sadece bir anlık hevesmıydı soyle Yoksa benım yanıldım soyle Seviyorum seviyorum seni Terkedip gitsende gizlice Yanarım aglarım halime İnsafa geldi soyle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriHata seneler boyu esir eden hata Gözlerine inandım Seneler boyu esir eden hata Hasretine dayandım Dilimden dökülen kelimelere kandım Hiç mi insafın yok Haydi gel anlaşalım Şimdi her şey daha zor Yalan dolandan sonra Ayrı durmak elde değil Seviyorum ne de olsa Şimdi her şey daha zor Bunca yalandan sonra Ayrı durmak elde değil Bu en zayıf anımda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriYetti be felek yeter Her gelen günün geçenden beter Bede bir insanım tahammülüm yok Benim ağlamaya halim mi kaldı Bede bir insanım tahammülüm yok Benim ağlamaya halim mi kaldı Ne bir yarim var Aşkıma sadık Ne yapmıştık ki ser sefil kaldık Gönül seninle biz birlikte yandık Bir kere güldüysek on kez ağladık Bitsin be felek çektirdin yeter Sensiz her günüm ömrümden gider Bede bir insanım tahammülüm yok Benim ağlamaya halim mi kaldı Ne bir yarim var Aşkıma sadık Ne yapmıştık ki ser sefil kaldık Gönül seninle biz birlikte yandık Bir kere güldüysek on kez ağladık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriDünü düşünme dün bitti Yarını yarın düşünürsün Çok derinlere dalarsın Kafayı üşütürsün Geçmişe hayıflanma sorgulama zamanı Boşver boşver üzme tatlı canını Boşver boşver üzme tatlı canını Dünyanın göbeğine Kazık mı çakacaksın Battı balık yan gider Sen mi kurtaracaksın Dünü düşünme dün bitti Yarını yarın düşünürsün Çok derinlere dalarsın Kafayı üşütürsün Geçmişe hayıflanma sorgulama zamanı Boşver boşver üzme tatlı canını Boşver boşver üzme tatlı canını Dünyanın göbeğine Kazık mı çakacaksın Battı balık yan gider Sen mi kurtaracaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriPaydos zili çalıyor bak Bitti bu masal bitti bu aşk götür benden Bir tek özlerinin anılarını bana bırak Bir de o tattığımız sevdaları Öpsene beni sen öpsene beni Bakma bana öyle yabancı gibi Öpsene beni sen öpsene beni Sende sevdin deliler gibi Öpsene beni sen öpsene beni Bakma bana öyle yabancı gibi Öpsene beni sen öpsene beni Senden seviyorsun deliler gibi Al resmimi sende kalsın Bitti masal bitti bu aşk al götür benden Bir gün gelir beni anılarımı çok ararsın Belki bulursun yeni sevdalardan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriŞimdi yoksun bir uzak kentte yaşıyorum Tiren katarları geçiyor akşamları burada Nakarat şarkılar söylerincesine Gözlerm seni arıyor sevdalım Hiç sevmedigim bu yalnız aksamlarda Sensizlige alışıyorum Ölümü bekleyen hastalar gibiyim Bir oluyorum bir yaşıyorum Şimdi yoksun bir eski şarkıyı anlatıyor Kasım şarkıları şimdi yoksun Silemedim gözlerimden akan damlaları Şimdi yoksun son kuş uçuşmalarda başlıyor dogada Bir ölüyor bir yaşıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı Sözleriİnadına inadına açmış göğsünü Marifetmiş gibi gezer Bak şu zillinin ettiğine Ne sever ne de vazgeçer Etme günahtır banada yazık Oldun sürünmekten beter Günahını sevabını karıştırdım Göz görür bu gönül çeker Yanakları al nardan sanki Gelmiş binbir diyardan Kız sokul öpeyim dudakları kiraz Al koynuna uçur biraz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı Sözleriöyle Bir Sevdaydı Ki Biz Bir Nefestik Hayat Bize Toz Pembe Güler Geçerdik Sonra Birden Bire Kaybolup Gittin Sen Savrulan Bir Yaprak Gibi ![]() ![]() ![]() Aramaz Oldun Cagırmaz Oldun ![]() ![]() ![]() Benim Canım Yandı,haberinmi Vardı Telefonlara Bile Cevap Vermezsin Bir Ihtimal Kaldı Seni Eller Aldı Bu Gönül Merak Eder Söyle Nerdesin? --->: Sinan Özen Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Sinan Özen Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriÇok sevmiştim ama çok Bilmedin kıymetini Kaybedince mi anladın Değerini sevgimin Çok değiştin ama çok Bende senden eser yok Yok artık inan yok Benden sana fayda yok Anılarımı valizime doldurdum Sıraladım onları üst üste Aşkıma da bir çizgi çektim Gidiyorum şimdi sıra bende Şimdi sıra sende Çektiğimi çekte gör Şimdi sıra bende Günümü gün edip Yaşarım bende sende suç sende Çektiğimi çekte gör Şimdi sıra bende Günümü gün edip Yaşarım bende |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı Sözleriızdırabım sensiz dünyam yıkılmış kalbime sanki çivi çakılmış gözyaşlarım bana benden yakınmış yine de seni düşünüyorum nefret ediyorum ben ben olduğuma hayatımda bir de sen olduğuna yazık olsun yazık ağladığıma yine de seni düşünüyorum gökyüzü karanlık yıldız yok iken fırtınalı deniz yol vermez iken harcanan ömrümün derdi çok iken yine de seni düşünüyorum nefret ediyorum ben ben olduğuma hayatımda bir de sen olduğuna yazık olsun yazık ağladığıma yine de seni düşünüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriHak ettiğin yada etmediğin Hayatımda Hep vardın Seninle olduğum günlerde Gönlüme olduğun günlerde Günlüme kar ömrüme zarardın Yaralandım çok yıprandım Ben bu canı ödünç aldım Ödün vermem Kopsun inceldiği yerden Ölsemde kederimden Elimden gelen herşeyi yaptım Artık günah gitti benden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriHaber aldım kara çalmışlar adıma Ağalar beyler hain pusularda Kahpe eller yalanlarla gülümü soldurmuşlar Koştum feryadına geldim Bahar dalımı helalimi acımadan vurmuşlar Koştum feryadına geldim Nasıl kıydılar bir cana Yok mu kanun yok mu bi ceza Adalet bu ne bu dünya Vay vicdansızlar vay Allah’tan korkmazlar Kaderimle oynayanlar iflah olmazlar |
![]() |
![]() |
|