![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5gözlerim kapıda kulağım sesde bir gelebilsen ah bir gelebilsen bu nasıl bir sevda bu nasıl bir aşk bir bilebilsen ah bir bilebilsen hasretinböleren uykularımı çaresiz gizledim duygularımı seni kaybetmenin korkularını bir yenebilsem ah bir yenebilsem ömrümü yoluna serildiğini gözümde yaş olup dizildiğini çılgınlar misali sevildiğini bir görebilsen ah bir görebilsen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Dün gece yine sen düştün aklıma Oturup ağladım çocuklar gibi Sensizlik öyle zor geldiki bana Oturup ağladım çocuklar gibi Bir avuç gözyaşı doldu elime En acı sitemler geldi dilime Pişmanlık duyupta kendi kendime Oturup ağladım çocuklar gibi Artık günlerim günlerden uzun Gecelerim gecelerden yanlız Seni sevdiğimden bu yana Her acıyı tattım her çileyi gördüm Hayatın her cilvesine alıştım Yanlız senin yokluğuna alışamadım Şimdi anlıyorum Acıdan hasretten gözyaşından başka Hiçbir şey vermemişsin bana Yıkılan hayallerime yok olan geçmişime Kaybolan gelecegime ağladım Ağladım çocuklar gibi Ne yazık olanlar hep bana oldu Ümitim hayalim hepsi kayboldu Sayende hayatım tarumar oldu Oturup ağladım çocuklar gibi Bir avuç gözyaşı doldu elime En acı sitemler geldi dilime Pişmanlık duyupta kendi kendime Oturup ağladım çocuklar gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5ne acılar yazıldı bu bahtıma hatıralar çıktı durdu karşıma acılarla neler geldi başıma bir anlatsam buna yürek dayanmaz zehir kattı felek tatlı aşıma kader sardı beni çile çarkına bu alemde neler geldi başıma bir anlatsam buna yürek dayanmaz sevgi diye ben dertleri tanıdım gerçek aşkı yerde gökte aradım acılarla her gün nasıl ağladım bir anlatsam buna yürek dayanmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Bilmem bu hasretlik nasil bitecek Hicran yarasini kimler saracak Dunyanin kanunu boyle sevgilim Sen gidersen yerine baska bir yar gelecek Askimiz oldu sevgilim basin sagolsun Yollarimiz ayriliyor ugurlar olsun Seviyorum dersem sen bana inanma Her sozlerim yalan sen bana kanma Dunyanin kanunu boyle sevgilim Sen gidersen yerine baska bir yar gelecek Askimiz oldu sevgilim basin sagolsun Yollarimiz ayriliyor ugurlar olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Kapım aralı kaldı Yürek yareli kaldı Ben yardan ayrılalı Ciğer pareli kaldı Aşka tövbeler olsun Aşka tövbeler olsun Bir daha yar seversem İki gözüm kör olsun Seni sevdim seveli Gözyaşım dinmez oldu Şu benim mahsun gönlüm Hep seni arzuladı Aşka tövbeler olsun Aşka tövbeler olsun Bir daha yar seversem İki gözüm kör olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Aşk tesadüfleri sever Kader ayrılıkları Yıllar geçmeyi sever İnsan aramayı Güller açmayı sever Zaman soldurmayı Eller birleşmeyi sever Yollar ayrılmayı Herkes geçmişi öder Bir yol ayrımında Başlamak istersen Yeni bir hayata Gölgeni yedek Bırak ardında Hayat tekrarları sever Yeniden başlamayı Kuşlar dalları sever Kanatlarsa uçmayı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Zor, zor, ah çok zor Kor düşerse İçindeki nefese Sen dursan da yolun yürür ateşe Kanatları tutuşur meleklerin Can susar Kanar kalbindeki köşe Bak ruhun Şimdi tanıyor kendini Aşk bu, aşk bu Ten bu, can bu Aşk bu, aşk bu Ten bu, can bu Kederle parlar ateşteki neşe Kanatları tutuşur meleklerin Kederle parlar ateşteki neşe |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Bir güzel sevmiştim yanağı gamze Benziyordu gülüşü saz ile söze Aldılar elimden kaderle felek Ayırdılar sevenleri kıydılar bize Önce kerem oldum aslıyı seven Sonra ferhat oldum dağları delen Şimdi mecnun oldum çöllerde gezen Razıyım yarabbim var ise cezam Bir çift sözüm kaldı O da selamdır Kaderin ettiklerine bir kaç kelamdır Huzuru mahşerde kurulsun divan Feleğin elinden rabbim viranım viran |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Dün gece içtim Kadehler dolusu yine sensiz Dolaştım sokaklarda Islak kaldırımlarda Gözlerime yaşlar doldu Soğuk bir rüzgar okşadı yüzümü Ayrılık rüzgarı Tanıdım onu ıslak nefesinden Allahım bilmem neden Geldi bunlar başıma Birdenbire kapıldık Ayrılık rüzgarına Oysa hayat akıp gider Sanki bir şey olmamışçasına Güneş de doğuyor Gülerek umutsuz yarınlarıma Bir ayrılık şarkısı dolaşır dillerde Seven gönüllerde Sevgilim ellerin artık Tutmayacak ellerimi Boşuna arayacak Gözlerin gözlerimi Kim bilir belki de bir gün Unutacaksın aşkımı ve beni Bense hep seni sevdim Unuttum gözlerinde gözlerimi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Hep sen varsın aklımda… Düşünmem baksa bir şey Gelde bitsin bu hasret Ayrılık acı bir şey… Gecelerin uğultusu benim feryadım… Fırtınalar kasırgalar benim ağıdım… Bir burukluk sarıyor gözlerim doluyor ağlıyorum özleminle Ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum özleminle Öyle zoraki yokluğun İmkansız alışamam Öyle büyük sevdayı… Ne yapsam unutamam… Gecelerin uğultusu benim feryadım… Fırtınalar kasırgalar benim ağıdım… Bir burukluk sarıyor gözlerim doluyor ağlıyorum özleminle Ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum özleminle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Ağır aksak Kıpırdayan Uzak uzak Bu sızlayan Şimdi seni Uyutmayan Tül tül olmuş Hatıran İki kışın Arasından Şu kopkoyu Haziran Vahşi hazin Zamanlardan Arta kalan Yarandan Yıkıldın doğruldun tekrar Bir avuç külde uyandın Ateşin tam ortasında Soğukla yıkandın Rüzgar kadar Çıplak duran Koyu yeşil Bu ormandan Bize kalan Bir yalanmış Hiçbir yere Sığmayan Çınla cismim Her nerede Bu mecalsiz Kesik hece Varmıyor ki Hiçbir yere Aklı kalbe Bağlayan --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5 frmacil sayfa 2iki --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5bu akşam dertliyim içmeye geldim doldurda bir kadeh ver arkadaşım kahreden derdimi dökmeye geldim dinlede bir ibret al arkadaşım derdim başlayalı yıllardan öte o günden bugüne düştüm gurbete ömrümü harcadım meyhanelerde bir aşk sarhoşuyum ben arkadaşım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Ne sevgili nede aşkın Ne kaderin ne hayatın Ne dostların ne düşmanın Ben arkadaş kurbanıyım Ne yokluğun ne paranın Ne kalbimdeki yaranın Ne acı ne ızgırabın Ben arkadaş kurbanıyım Dar günümde terk ettiler Beni bırakıp gittiler Tuzaklara düşürdüler Ben arkadaş kurbanıyım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Her zaman mahzunum her zaman üzgün Öyle bir haldeyim, canımdan bezgin Çıkmıyor nefesim, kısıldı sesim Kendimi kimseye anlatamadım Bu kara bahtımla çırpınıp durdum Ah çekip ağladım, dizime vurdum İçime atıp da çırpındım durdum Bunları kimseye anlatamadım Her günüm çeresiz, hayatım böyle Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle Boynumu bükerek yaşadım bende Bunları kimseye anlatamadım Sevenler terk etti, bu gönül yasta Bedenim çok mutsuz, her zaman hasta Çektiğim çileyi en yakın dost'a Anlatmak istedim anlatamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Neden Geldim Bu Dünyaya Hakkim Yokmu Yaşamaya Halimden Sen Anlasana Anlasana Dertli öten Bülbül Gibi Boynu Bükük Bir Gül Gibi Aşka Düşen Mecnun Gibi Kahrolmuşum Anlasana Ismine şiirler Yazdim Başina Tacimi Taktim Gönlümün Sultani Yaptim Anlasana Sevda Yolu Senden Geçer Bütün Dertler Benden Geçer Bu çileler Senle Biter Senle Biter Anlasana Anlasana Kahrolmuşum Anlasana |
![]() |
![]() |
|