![]() |
Ais Ezhel - Ay İşığına Bezenmiş Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ais Ezhel - Ay İşığına Bezenmiş Şarkı SözüAis Ezhel - Ay Işığına Bezenmiş Şarkı Sözü Hüzün benim ekmeğimdi şunca zaman& Ama yıprandım çook bununla uğraşamam, Kalbim savaşlarda şehit düşmenin eşiğinde a ş k gazisiydi sonra durdu zaman, Mukemmel bi senfoni çaldın kulağıma,düştüüm bende a ş kın tatlı dudağına, lütfen al beni kalbine ve kalbinden aşşk nağmeleri dök dudağıma, Geel, yoldaşım ol senin a ş kına engel her yol, a ş kın çoktan hapsetti beni ![]() Ben de kaptırdım kendimi, sevdiğim ol gözlerine bakıp boğuldum a ş k denizinde, Sonra karaya çıktım a ş k gemisiyle, gülüşüyle kokusuyla sayende uğraşmıyorum artık, 'Hüzün korkusuyla' Ogi : uhuu uuuuhuu ' yeaaaa oooo! ' a ş k,a ş k sımsıcak mayıs gününde vurdu bana, ne yapsam ilaç yok, Gerçi olsada hm, durduramam ![]() ![]() ![]() Sen sen sen baharımsın, mayıs ayıma doğan güneş seen, ben ben ben a ş kınla boyandım, tut elimden, Gül yine de sen gül bilemesem a ş k sanatı zor, güz gibi misal, yağdı yağmur üstüm başım çamur, ama bu kalbin oldu şemsiyem a ş k vurdu beni yine bi mayıs günü sıcacık rüzgarlarıyla, vurdu a ş k yanaklarıma, Geel, yoldaşım ol senin a ş kına engel her yol, a ş kın çoktan hapsetti beni ![]() Ben de kaptırdım kendimi, sevdiğim ol, koy başını omzuma küheylan bulutlara, kapılalım senle yarınlara umutlara aaşk bir pamuk şeker, bizlerse çocuklar, bizlerse çocuklar yumak yumak a ş k ve mutluluklar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|