![]() |
Yaşar - Masal [2Oo1] Full Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşar - Masal [2Oo1] Full Şarkı SözleriMASAL Burkar içimi bir sızı içim boğulur Sanki peri padişahının kızı Bu kadar naz sabır kalmaz Etme ne olur Sarkar içime bir hasret içimde durur Sanki anka kuşu musun mübarek Kavurup kasıp sırra kadem basıp Gitme ne olur Masal bu ya oldu ya Cezbime tutuldu ya kaçma Böyle biri karşına kaç kere çıkar Geldi deli efkârın içimi sardı Gir sinemin sinemin içine yar Bak yaş oldun didemin ucunda varsın Ak sinemin sinemin içini sar Bu hayal meyal masal hep okuduğum mu Seni ejderhanın elinden alıp koruduğum mu Hani kahramanlar gibi sevecekken seni Masal bitti yaş akacak bak farketmedin mi Yalnız varsız demektir Elsiz kolsuz demektir Kalan yalnız kalırsa Giden insafsız demektir Geldi deli efkârın içimi sardı Gir sinemin sinemin içine yar Sen bitmişsin kuşlar gider Dostlar gitmiş Bir varmışsın bir yokmuşsun ACITMIYOR SEVDAN Ellerimin altından kayıp gider zaman Gözlerimi diktim yollarına geliyor musun Eridim yaktığım mumlar gibi geçiyor zaman Gözlerimi diktim yollarına dönüyor musun Dönüyor aman dünya başım duman Batıyor ama acıtmıyor senin sevdan Gittiğinde yazdı sonbahar geçti Ve bütün mevsimler Bittiğimi yazdı okumadın mı Beni manşetlerden Gittiğinde yazdı kaç bahar geçti Şunun şurasında Şimdi aşkımız bir annenin Çocuğa duasında YAPRAĞIN KADERİ Ağlayan gözlerinden ben mi damlıyorum Süzülüp akan yoksa ben miyim Belki çok sonbaharlı bir özlem bu Yaprağın kaderi düşmekmiş Gözbebeklerinden martılar uçuyor İçinde beyaz bir hüzün uluyor Vazgeçmek elimde değil gerisi boş Yaprağın kaderi düşmekmiş Bir damla gözyaşın Karışsa sularıma Beyaz eder Her zaman böyle bitimsiz ol Kimi zamanda öyle hüzünlü Hoşçakal diyor gözler ahh Yaprağım düştün mü SEVDA YÜKLERİ Günün birinde olacak gönül birinde duracak Günün birinde ben günün birinde sen Günün birinde herkes sevdalar kuracak Ne kadar yaşanır dersende Sevmeden yaşanır dersende Gemiler bile gidemez olurlar Sevdasız yola çıkmışlarsa Günün birinde ben sen Günün birinde biz siz Günün birinde hepimiz Sevda yükleriyiz Günün birinde olacak gönül birinde duracak Günün birinde ben günün birinde sen Günün birinde herkes sevdalar kuracak Ne kadar yaşarız sevdasız Rotasız yaşarız sevdasız Başıboş ama ümitli Bir gemi sevda sözleri Günün birinde ben sen Günün birinde biz siz Günün birinde hepimiz Sevda yükleriyiz Gemiler bize doğruyu söylerler Gelirler bizi gemilere yüklerler GÖZLER AYNI SEN Kalp kuşum atışı senden sorulur Hâlâ şu gönlümün Uçma kon güzel kuşum dem vurulur Hâlâ sevdan konusu dost meclisimin Ya gel benim ol Ya da git acını yaşat Sözler hayli çıkmazlar da Söz ver haydi sen Dün birini gördüm yolda Gözler aynı sen Bizler aynı kalmadık ki Hayat değişirken Ben birini sevdim ama Gözler aynı sen Sevmek birşeyi sevmektir sen kadar Aşkı bana yalnış öğretmiş kader BEŞ DAKİKA BEKLE GİT (Gece Buluşması) Sen İstinyede bekle ben buradayım İçimde köpek gibi havlayan yalnızlığım Çünkü ben buradayım karanlıktayım Belki gelmem gelemem beş dakika bekle git Çünkü elimi kestim beni kan tutuyor Şarabım bütün ekşi suyum soğuk Yanımda olmadın mı seni daha bir seviyorum Belki gelmem gelemem beş dakika bekle git Yüzünü ıslatmadan ağlayabilir misin Yarı geceden sonra telefon ettin mi hiç Karanlık adamlar hüviyetini sordu mu Ben senin olmadığını arıyorum Belki gelmem gelemem beş dakika bekle git Bana ait ne varsa seni korkutuyor Sana ait ne varsa hiçbiri benim değil Belki ölmek hakkımı kullanıyorum Belki gelmem gelemem beş dakika bekle git BENİ UNUTMA Çok istiyorum çok istiyorum Bak gülümsüyorum Özene bezene sana topluyorum Kır çiçeklerini Yık perdeleri viran eylemeli Sonunu biliyorum Yine de dönüyorum aşkınla dönüyorum Ben sana pervane Beni sevdiğine say sen geçen yılları Bir aşkın rakamı Unut aşkım öbür sayıları Bir beni unutma İki beni unutma Üç beni unutma Yok istiyorum yok istiyorum Aşk benim diyorum Sana ne kime ne yine topluyorum Kır çiçeklerini Onu ben bilirim sana sormuyorum Vur çiçeklerimi Gücümü deniyorum aşkımı deniyorum Bundan sana ne Beni sevdiğine say sen geçen yılları Üç allahın hakkı Unut aşkım öbür sayıları ALDANIRIM Bu bir yalan bu bir ceza Bu bir talan gönlüm bu bir veda Ne bir tavır ne bir eda Tutup savur gönlüm bu son elveda Hatırlarım hiç gidemem deyişini Hatırlarım erken ölürüm deyişini Aldanırım ben zaten gülüşüne ahh gülüşüne Aldanırım gülüşüne Bu bir yalan bu bir ceza Bu bir talan gönlüm bu Bu son elveda aşk değil keza Ne bir tavır ne bir eda Savur savrul gönlüm bu bu son elveda Aldanırım ben sana Bu her mevsim söyler misin Mecbur eden buna yar sen misin Soran beni yarım bulur Sen bir tek gül ey yar tamam olur Hatırlarım hiç gidemem deyişini Hatırlarım erken ölürüm deyişini Aldanırım ben zaten gülüşüne ahh gülüşüne Aldanırım gülüşüne Bu bir yalan bu bir ceza Savur savrul gönlüm bu son elveda Aldanırım ben sana AH SEN Gül sevince anladım ki Çabuk soluyormuş ah Ben seni gül sanmadım ki Neden acıyor eyvah kalbim Sen gittiğinden beri ah sen Geri geri aldım saatleri ben Seni seni bırakmam diye gel Deli gibi bozdum sen gideli Gül gülünce aşkım aşkım Akıl düşüyor güle Bak sana ben güller aldım Ama soluyor nafile aah Sen gittiğinden beri ah sen Geri geri aldım saatleri ben Seni seni bırakmam diye gel Deli gibi bozdum sen gideli Öyle bir saat tuttum ki içimden Ne kadar gelmesende o kadar daha var ama Öyle akıl almaz geçmişti ki günler Böyle akıllanmaz hergün birini sever Birine gider gelmezsen eğer MAZİM DEĞİL Eskidim kendim kadar Kapandı tüm kapılar Geçip giden zamanlar Artık gözümde değil Savruldum yıllar yılı Ağlattım bulutları Şu hayatın kahrını Çeksem de lüzum değil Resimler mi karışmış Bu benim mazim değil Aynalar mı buruşmuş Bu benim yüzüm değil |
![]() |
![]() |
|