![]() |
Sagopa Kajmer - Düşersem Yanarım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer - Düşersem YanarımSagopa Kajmer - Düşersem Yanarım Albüm Adi: Kötü İnsanları Tanıma Senesi Yine o kirli drum-set lerimin içindeyim ve hayatının en güzel parçasıyım , kırıklarımın alçısıyım ![]() ![]() ![]() Affım olsun hain darba , yediğim darbelerle sığındığım rabba ![]() ![]() En büyük destekler çıkarsızlıktan ötürü lafta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parlayan bir alev gibi görünürdüm ama sönüktüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dudaklarımın kanaya kadar yapmak istediğim işte bu "rap" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat İncecik ip üzerine koca ayaklar bindi , nefsim içine sindi Kirpiklerim titremekte korkularımdan , düşersem yanarım O kadar içime sindim ki vinç getirse kalmaz başım ![]() ![]() ![]() İç çekmekten , düşünmekten ağardı saçım , düşersem yanarım ![]() Vicdan bir güneş gibi , parladıkça ısınır için ![]() Çünkü gelen gider , makbulüdür kısası ziyaretin , " bana müsade - sana rast gelsin "budur hikayemiz ![]() Taktir buyur kış bulutların kadar doluyum rabbim , bir ağlasam dolar taşar , seller alır bahçem bağım ![]() Yükseldikçe nefesi kesilir , yalnız kalır dev dağım ![]() ![]() Cehennemde soğuk bir gün , boğuk bir adam , donuk bir surat bekle gelir bir gün beklediğin murad ![]() Bazılarına gül dikenicesine batar rahat , nefret edercesine yaşar hayat , buyur mezara yat! ![]() ![]() ![]() Soğukluk içime hükmedince güneşim buz adası ![]() ![]() Sessizliktir içinden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası ![]() |
![]() |
![]() |
|