![]() |
Rafet El Roman Bir Melek Diliyorum Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman Bir Melek Diliyorum Şarkı SözüRafet El Roman Bir Melek Diliyorum şarkı sözü Rafet El Roman Bir Melek Diliyorum şarkı sözleri, Rafet El Roman Şanışer Bir Melek Diliyorum, Rafet El Roman Bir Melek Diliyorum şarkısı sözleri 2011 sevginin ve barışın bir manası kalmadığında eski tatlı huzur veren şarkılarda çalmadığında kalabalığın içinde yanlızlıklar arttığında her yer gurbet oldugunda her yer beton doldugunda insan hayatına verilen değerden eser kalmadıgında yani 5 yaşında çocuğun eline silah tuttuğunda savunmasız siviller hedef olduğunda yardım için gönderilen gemilerden kan akınca silahlanmak için milyar dolar harcandığında sonra güvenlik güçlerine dahi güven kalmadıgında okullarda uyuşturcu satıldıgında artık geriye söylenecek pekte bir şey kalmıyomuş tanrım bir melek diliyorum tanrıdan muhtaçlara çaresiz yuvasız aç susuz çocuklara bir melek diliyorum sevgiden yoksunlara suçsuz olan esirlere mahkumlara insanlara yazılacak fazla bir şey kalmadı her sey eskisiydi herkes sefil düştü karşılıksız verme devri bitti bütün bunlar olurken biz derde tepkisizdik artık gökten umarız medet çünkü yerde sevgi bitti anla bütün güzel saf hayaller yarım kaldı kimse dost demedi bi baskasına herkes hasım saydı belki bunlar yaşanmazdı önlem alınsaydı bizler cehaletle kavrulurken kaç bin aydın astık geçmişin vebali ağır taşımaz gövdem beni artık söylenmeli ne varsa söylenmeli bir yardım gelirsede eminim gökten gelir çünkü biz bir türlü insanlığı öğrenmedik bir melek diliyorum tanrıdan muhtaçlara çaresiz yuvasız aç susuz çocuklara bir melek diliyorum sevgiden yoksunlara suçsuz olan esirlere mahkumlara insanlara |
![]() |
![]() |
|