|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gözlerinin, sözleri, tripkolik, yeşilini, özledim, şarkı |
![]() |
Tripkolik Gözlerinin Yeşilini Özledim Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tripkolik Gözlerinin Yeşilini Özledim Şarkı SözleriTripkolik Gözlerinin Yeşilini Özledim Şarkı Sözleri Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim GözLerimi kapadım çizdim seni kaLbime açmam nafile isteme son nefesimde ellerind e ben yoksan sende olLma hiç bi yerde ![]() ç kapıLarını zorLama dünyanda dönmez ki bensiz biLirim soLuk almak senin için ço k zor ![]() kendine gitme tut ellerimi sayalım yine günleri ![]() n tüm bu kalbi yaLnız kalmam bilirim zor sensiz elimde kalemim herşeyimi yazdım yine sensiz ![]() ![]() ![]() Gözlerinin Yeşilini Özledim Şarkı Sözü Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Heryerde hayalin yine aldı beni rüzgar oLup döndürdü bu bedeni gittiğimiz o yerL erde canımı yine düşLerim ![]() lürüm yine dayanmaz bu kalp gidişine almaz kalbim birini ![]() psiz yaşamak kadar zor ben değil her yeri sen kokar sevgilim gözlerini çok özled im ![]() ![]() ![]() seneLerim ordun her yerde doğruydun bilirim ben seni vurdum çok pişmanım ne olur dön gözLerinin yeşilini özLedim!! Gözlerinin Yeşilini Özledim Şarkı Sözü Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|