![]() |
Erhan Güleryüz Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı Sözleri14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriGün gece yarısı olunca aşk kapımı çalar Ruhum ay gibi sulara vurunca Kalp yüzünü arar Boşver gitsin unut diyor bilenler Bu sözü duymaz böyle sevenler Bu çaresizlik nereye kadar Herşeyden vazgeçtim dön artık yeter Yansın geceler vursun sabaha Dönsün rüzgar durgun sulara Yansın bu deniz her yer yakamoz Dön gel bir sabah sensiz olmuyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı Sözleriohumunda ayrılık varsa aşkın Mahsulun gözyaşıdır Benim gibi ağır ağır öder yürek cezasını Susar yalan Tohumunda ayrılık varsa aşkın Mahsulun gözyaşıdır Benim gibi ağır ağır ödersin Zamanla geçer yaran Yalan yalan Yalan değil benim sevdam Seni sonsuza kadar seveceğim Yalan yalan Yalan yalandı herşeyin Seni sonsuza kadar affetmeyeceğim Mevsimlerden sonbahardayım Artık çok geç yağmurlardayım Ben vazgeçtim, yalnızlardayım Seni affedemem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriNe geceler ne gündüzler gördüm En vazgeçilmez yeminlerden döndüm Görmedim senin gibi sevmedim hiç kimseyi Yapayalnızım şimdi unuttum gülmeyi Sen vaktinden çok sonra gelen Sevdalı bir yağmur gibisin Çisil çisil gözlerimden Sen çıldırmış şairlerin Titreyen mısralarında Bahsettiği o perisin Pencereler önünde çürürken Senden kalan çiçekler Hayalin gözlerimin önünde Hala ağlıyorum Pencereler önünde çürürken O güzelim yılların hayali Gözlerimin önünde Bize ağlıyorum ![]() ![]() ![]() Güneş doğduğunda başka bir şehrin sabahında olacağım Her insanın bir öyküsü vardır ya Benimki de böyle işte ![]() ![]() ![]() Bu sabah pencerene bak Bu koca şehri sana bıraktım Başka bir şehrin sabahından başka bir dilde Elveda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriGece geçer yıldızlardan Vazgeçer yağmur topraklardan Ben vazgeçmem ne senden ne hayattan Sensiz nefret ettim bu diyardan Saçımı savurdu rüzgarlar anlattılar seni Ağlattılar, buralarda sensiz olmak varmış İçimi kavurdu rüzgarlar anlattılar seni Üzülme, bu günler geçer O güzel gözlerinden öperim canım bekle beni Aşk ile büyüt ümitleri Mektuplar gönder bana anlat bizim sahilleri Aşk ile büyüt ümitleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriAyda yılda bir merhaba Bir kadehte anılara Sımsıkı sarılıp sana İçerim bazen ama yoksun sen Ah kırgınım sensiz yıllara Herşey tamam soframızda Aslan süüt beyaz peynir Ve uzakta bir vefasız O da benim gibi çok yalnız Ah kırgınım sensiz yıllara Bir hüzündür çöktü birden Yudum yudum kadehimden Tutamadım hasretimi Aktı yaşlar gözlerimden Ben uzakta demlenirken Bir şarkı eskilerden Gece vurdu gözlerime Seviyorum hala seni ben ![]() ![]() ![]() Ah kırgınım sensiz yıllara ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriDün uzandım yine yollarda Bir prensim kaldırımlarda Öyle ürkek gözlerle bakma bana Yaşamak zor kaldırımlarda Kaldırımlar benim meskenim Acı tatlı geçer günlerim Canım ister şarkı söylerim Hayat geçer sokaklarda Neler neler saklı bu bakışlarda Paramparça yürek kara kışlarda Bir şişe marmara bir sıcak merhaba Değişmem dünyayı verseler bana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriHerkesin çaresi vardır herkeste Neylisin can dursa altın kafeste Gurbet elde aldığım her nefeste Buram buram hasret kokar gökyüzüm Yaban elde titrerim her gecemde Ağlarım ben ağlarım acı gençliğime Vur gönül yine yollara Koş sarıl sıcak kollara Tanrı güç verir kullara Yavru kuşlarım ağlıyor yuvada |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriGecekondu hasret gitmez başımdan Çok ağlasam geçmez aşkın başımdan Senin için herün bin defa ölsem Ben ölürüm aşkım ölmez zülfünden ayrı Yosun olmuş gözler durgun sularda Sensiz olmak varmış bir gün dünyada Senin için hergün toprağa düşsem Bir orman olurdum yavrum ben senden ayrı Geçiyor geceler geçiyor geceler Yanıyor içimde tarifsiz bir keder Bir kapı kapanır, bin kapı açılır Kapısız çöllerde ölmezsem eger |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriGarip geldim dünyaya Şan şöhrete aldanma Bedel ettim aşkımı Yürek kaldı dağlarda Ne acılar yaşandı Ne yareler kapandı Uykular haram iken Gülüşlerim yalandı Garibim hadi gül biraz Bu bahar dallar kiraz Yaşamak hep böyledir Su biter, seller durmaz Garip sofrasında kara ekmek, tarhana Garip, garip yüreğimde aşk düşmüş Ta En sona Garibim, garibim sen De gül biraz, garibim sen De gül Açız biz biliyoruz, aşklığa, dostluğa, kardeşliğe açız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriSenden ayrı yıllarda hiç sevenim olmadı O vefasız dostlarım hâlim nedir sormadı Geçip gitti seneler adın zehir dilimde Şu karanlık geceler geçmez fakir hanemde Her gece hayalinle sarhoş olur laflarım Sensiz geçen yılların hesabını sorarım Gözlerimde canlanır o güzelim anılar Bir hüzün bulutuymuş şu geçen zalim yıllar Tutunacak dalımdın Sen birtanem canımdın Herşeyinle benimdin Sen benim kadınımdın Durmaz yanar hasretin Kor olur yüreğimde hâla seni ararım O eski mahallede --->: Erhan Güleryüz Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Erhan Güleryüz Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriYürüyorum yapayalnız sahilde Hıçkırıklar dinmiyor bedenimde Gözlerim bulutlarında ötesinde Ağlıyorum, ağlıyorum, ağlıyorum herşeye-2 Güneş ağlıyor, güneş ağlıyor Dünyamda kıyametler kopuyor Güneş ağlıyor yalnızlıklarla Karanlıklarda kayboldum içim yanıyor -Şiir- Ölürsem annemsiz Gözlerimi kapatmayın Süzülsün kara toprak elleriyle bedenime Gözyaşları, gözyaşları düşsün göğsüme O gözyaşların yerine güller biter O gülleri sakın, sakın sulamayın Bedduam olur sizlere Annemin gözyaşlarıyla sulansın Ağla anne ağla ağla ki ruhum rahatlasın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriSıcak sımsıcaktı aşk, yandı bu yaz ve yaktı bizi Beyaz bembeyaz güller kuruyup düştü avuçlarımdan Uzak çok uzak sanki, ayrı dünyalardan bulduk birbirimizi Tuzak bir tuzak belki, güvendim bakışlarına çok sevdim seni Ben de sevdim demek yetmiyor,yanımda yoksun yoksun artık Sensizliğe gücüm yetmiyor,günler sensiz sensiz geçmiyor Efsane olmuştu iki günlük sevdamız Mevsimler geçti bak bitti aşk masalımız Birtanem her şeyim sevdiğimdin sen benim Rüzgarlarla uçup gitti unutuldu şarkımız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriBugün özel bugün güzel bir gün İçimde tarifsiz bir huzur var Bütün gece dua ettim yine Ne güzelmiş senle yaşananlar Bu sabah çok erkendi uyandım Karanlıktı hala tüm sokaklar Yağmur yağdı yıkandı tüm şehir Güneş açtı bütün hatıralar Takvimlerden birgün daha düştü Birgün daha gidişinden sonra Ben iyiyim ağladığıma bakma Alışmak zor sensiz yaşamaya Doğum günün kutlu olsun canım Mutlu olsun benim diğer yanım Doğum günün kutlu olsun canım Yanındayım yerim senin yarın Doğum günün kutlu olsun canım Sana ait benim tüm hayatım Eşyaları tek tek toparladım Uzun uzun resimlere baktım İki damla aktı gözlerimden Sevdiğin bir türküyü fısıldadım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriGidiyorsun, bilmediğim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Ayrılık birçok şeyi aldı ***ürdü benden Dostlarım sordular o gitti diyemedim Diyemedim, diyemedim, diyemedim, diyemedim Bakarken ardından gitme kal diyemedim Şimdi herşey anlamsız, yarım kaldı aşkımız Akarken gözyaşlarım deli gibi zamansız Seviyorum, seviyorum, seviyorum, diyemedim Gururum engel oldu, gitme kal diyemedim |
![]() |
![]() |
|