![]() |
Sarp Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarp Şarkı Sözleri1977’de Ankara’da doğan Sarp, çocukluk ve gençlik yıllarını Denizli’de geçirdi ![]() Müzikle çok küçük yaşta evdeki Elvis Presley, Deep Purple plaklarını dinleyerek tanışan Sarp, daha sonra The Doors'u keşfettiğinde müziğin hayatının en önemli parçası olacağını fark etti ![]() Ortaokul yıllarında bir arkadaşının çalmayı öğrettiği gitarını bir daha elinden bırakmadı ve kendi kendine gitar kabiliyetini ilerletti ![]() ![]() 1996’da Ege Üniversitesi Fen Fakültesi’nin Kimya Mühendisliği Bölümünü birincilikle kazanıp İzmir’e yerleştikten sonra orada “Trap” isimli bir grup kurarak İzmir’de çeşitli mekânlarda ve son olarak da Punta’da sahne performanslarına başladı ![]() 2000 yılına kadar müziği, sesi ve performansıyla kendi hayran kitlesini oluşturduktan sonra albüm teklifi aldı ![]() ![]() ![]() ![]() Plak şirketindeki sorunlar yüzünden ikinci albümünün çıkmasını geciktiren Sarp, bu süreyi beste yaparak ve müziğini istediği sound'da yapmasına olanak verecek bir plak şirketi arayarak geçirdi ![]() ![]() Bu süre boyunca müzikten ve hayranlarından ayrı kalmak istemediği için canlı performanslarını, İzmir’de ve İstanbul’da birçok mekanda sürdüren Sarp, İstanbul dışında da festivallere ve özel konserlere katıldı ![]() 2006 yılında Rec by Saatchi’yle anlaşan Sarp, ikinci albümü “Eski Aşklar”ı çıkardı ![]() ![]() ![]() ![]() Albüme solistliğin yanı sıra söz, beste ve aranje yaparak da katkıda bulunan Sarp, “Bazı Anlar” parçasını 1999’da kaybettiği ağabeyi İlhan için besteledi ![]() ![]() Sahne performansında Türkiye’nin en iyisi olduğunu vurgulayan Sarp, sahnedeyken müzikten keyif almasının bunda çok büyük bir payı olduğunu da ekliyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sarp Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarp Şarkı SözleriAnnem Annem - Sarp Henüz daha yol yakınken gitsem diyorum uzaklara Yanıma hataları ve yarım kalan aşkımı alsam diyorum yük hafifken Zaten olmaz boyun eğmem her sözüne emnir diyemem İşte böyle anlamsız bir sevdabu Annem annem annem annem Diye yansam ağlasam Bin fasılah vermem yola ağıtlar yaksamda |
![]() |
![]() |
![]() |
Sarp Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarp Şarkı SözleriIslak Kumlarda - Sarp elveda diyemedim elveda diyemedim seni caldılar yollar benden gecen o yaz gelmeyen uykular gibi bekledim yine seni ama hicbir haber yok senden bu yaz da sevgilim biricik hasretim deserim kumları ararım kaybettigim askımı ayak izini dudaklarını ıslak kumlarda sensiz kollarda bekledim seni gelmedin bu yaz da gündüz koylarda aksam barlarda bekledim seni gelmedin bu yaz da |
![]() |
![]() |
![]() |
Sarp Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarp Şarkı SözleriYaz Yağmuru - Sarp Hani sen benimdin güzelim Tam arkamdan gelecektin Kollarımdan uçup gittin Yalan dudaklarınla Bunlara hıç değmezmişin Ama sevgin her yanımda Yaz yağmuru gibi geçtin Saçlarımdan akıp gittin Her damlanda beni Terk ettin sevgilim umutları yıkıp gittin Hani sen sevgiyi bilirdin Gözlerimi hep isterdin Denizlerimin içinde Kayıp olup giderdin Şarkılarımı dinlerken Gözlerini silerdin |
![]() |
![]() |
![]() |
Sarp Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarp Şarkı SözleriSiyahın Matemi - Sarp Hasret denen canavar, dans ediyor içimizde Mızrap olmuş vuruyor, gecenin gam teline Gidiyoruz yeniden, o kahreden uzaklara Dudaklarım matemde, gözlerim ağlamakta Bir şarkı bu, ne hicaz ne de caz Yaşanır matemi, kaybolan ufukta Ağlama sevgilim, bu senin esein Siyahın matemi, ağlayan gözlerin |
![]() |
![]() |
![]() |
Sarp Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarp Şarkı SözleriSarı Güller - Sarp Aslında biraz değiştim sen gidince Biraz eksik yarım kaldım Sarı güller kokladım Senin tenin diye Dokundum onlara gözlerimle Sen diye diye, senin gibi Kanattılar gözlerimi Senin gibi acıttılar kalbimi Hadi diyelim sen gittin Güneş doğmadan önce Ardında bıraktığın ben Gözlerimi açmadan bile Şehirden ayrılan ilk, ilk otobüste Cama bak beni terk eden Yüzü sevdin mi Aslında biraz değiştim sen gidince Aslında biraz da kırdın kalbimi Kapattım yüzüme yorgun ellerimi Hayalin gelmesin gözlerime |
![]() |
![]() |
![]() |
Sarp Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarp Şarkı SözleriNikah Masası - Sarp Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek isterdim Beyazlar içinde seni öylece Garibin biriysem sevemezmiyim Aşkla karın doymaz diyen benmiyim Şimdi çok zenginsin ben ayrı garip Sana bir buket gül veremez miyim Nikah masasına oturdun işte Dayanmak çok zormuş böyle sevince Sana mutluluklar sözüm kardeşçe At artık imzanı git biran önce |
![]() |
![]() |
![]() |
Sarp Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarp Şarkı SözleriBu Gece - Sarp Gülümsee birşey söyle Bu gece çok ihtiyacım var Bir tatlı söz yeter bana Eğer hala sevgin varsaaa Ben gülünce tomurcuklar Çiçek açar bir gül gibi Sen gelince Mutluluklar Yeniden başlar bir gün gibi Yıldızlar daha yakın Güneş daha parlak Ay bir bambaşka mehtap gibi Hadi gel bana birşeyler söyle Benilme kal bu gece Bu gece bana birşeyler söyle Bu gece beni yaşatacak Bir gülümsee birşey söyle Bu gece çok ihtiyacım var Bir tatlı söz yeter bana Eğer hala sevgin varsaaa Yıldızlar daha yakın Güneş daha parlak Ay bir bambaşka mehtap gibi Hadi gel bana birşeyler söyle Benimle kal bu gece |
![]() |
![]() |
|