Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (3) |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (3)çatal çamağa kurşun attım geçmedi ali efeye ayran verdim içmedi ahh aman yandım aman (kadın söylüyor) çatal çama ya kurşun attım geçmedi ali efeye ayran verdim içmedi ahh aman yandım aman (2 kere) hışırcı yakup elime geçmedi (2 kere) teke bıçak tırpan gibi biçmedi aman yandım aman (2 kere) hışırcılar bizim köyde kovuldu (2 kere) düşmanlarım düşmanlara kovuldu amann yandım amannn (4 kere) |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (3)çemberimde gül oya gülmedim doya doya dertleri karıyorum günleri saya saya al beni kıyamam seni pempe gül idim soldum ak güle ibret oldum karşı karşı dururken yüzüne hasret kaldım al beni kıyamam seni |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (3)Çerkez kızı gül güzeli Söyle nedir bu çelişki Sabrımı kinaye sanıp Yarınlara atma beni Bu sıkıntı yordu beni Senden kalan bedenimi Kendini yanına alıp Uzaklara atma beni Her gidiş bir ceza bana Yanarım yana yana Sınırlara atma beni Çerkez kızı çerkez kızı Sen mavi ben kırmızı Unuttuk ayla yıldızı Sınırlara atma beni Bitmemiş şarkılarımda Her bütün gibi eksiktin Uzakların çerkez kızı Avuntularımı eskittin |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (3)dünyalara degisemem sandığım bahçelerden çiçekleri çaldığım onun için ateşlere yandığım bir zalimin ihanetiyle yandım,bir zalimin ihanetiyle yandım dağlar,dağlar geceleri benim için kim ağlar ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbir vakit dağ gibi bir yiğide kıydı geçti sanki vakit nedemeli şu zalime kal bu gece kal yada git azrailim şu canımı al bu gece al yada git güvendiğim şu dağlara kar yağdı ayrılık pusuda kaldı gün saydı azrailim şu canımı alsaydı bir zalimin ihanatiyle yandım dağlar,dağlar geceleri benim için kim ağlar ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbir vakit dağ gibi yiğide kıydı geçti sanki vakit nedemeli şu zalime kal bu gece kal yada git azrailim şu canımı al bu gece al yada git |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (3)Gecem soğuk odam sensiz ümitler bitmiş kadehimde şarap bitmiş hayalin gitmiş Dağlar mı yollar mı denizler mi engel neden neden gelmez oldun eller mi diller mi sözlerim mi engel neden neden gelmez oldun Zaman durdu gökyüzünden yıldırımlar düşerken içimdeki yağmur dindi yoruldum beklemekten Gecem soğuk odam sensiz ümitler bitmiş kadehimde şarap bitmiş hayalin gitmiş Dağlar mı yollar mı denizler mi engel neden neden gelmez oldun eller mi diller mi sözlerim mi engel neden neden gelmez oldun |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (3)Tozlu yollarına düştüm de geldim Haramiler kesmiş suyun başını Yollarım bacını verdim de geldim Bilmem kim sracak yaralarımı Kendime kastım Ali, dağlara küstüm Ali Dar günde dostum Ali Kınama hallarımı bağlama ellerimi Açık et yollarımı Zalimin elinden kapına geldim Kan gölü içinde bunaldım kaldım Yetiş ya erenler imdada geldim Bilmem kim silecek gözüm yaşını Kendime kastım Ali, dağlara küstüm Ali Dar günde dostum Ali Kınama hallarımı bağlama ellerimi Açık et yollarımı |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (3)deli gönlüm ne olursun anla beni unutamam unutmam geçenleri biliyorum acı verir aşık olmak üzleceğim deli gönlüm aşkın kanunu fermanı vermiş üzerine ikimizin resmini çizmiş biliyorum felaket aşık olmak üzülecegim deli gönlüm gidemem gidemem ben gidemem yalnızlık türküsü söyleyemem sevdim anlıyor musun deli gönlüm deli gönlüm ne olursun affet beni unutamam ututmam geçenleri biliyorum ölmektir aşık olmak üzüleceğim deli gönlüm gidemem gidemem ben gidemem yalnızlık türküsü söyleyemem sevdim anlıyor musun deli gönlüm toprağın oldum derdi koynuma onu serdim hata ettim ağladım gecelerce yeni bir aşk bu belki sonbahar gibi solar belki de yaşar belki de senelerce gidemem gidemem ben gidemem yalnızlık türküsü söyleyemem sevdim anlıyor musun deli gönlüm |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (3)Diyorlar ki bazen gozlerinden Deliler dolusmus bakiyor birer birer Delilerden selamlarsin konus onlarla Nasil muhtacim buna Diyorsun ki bazen geceler boyu Sayiklarmisim olanlari birer birer Duslerden selamlarsin konus onlarla Nasil muhtacim sana Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Diyolar ki bazen gozlerinden Deliler dolusmus bakiyor birer bier Delilerden selamlarsin konus onlarla Nasil muhtacim buna Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (3)Deniz üstü köpürür Hey canım rinna nay rinna rinna nay Kayığa da binsem götürür Hey canım hey Benim de şu dünyaya gelişim Hey canım rinna nay rinna rinna nay Bir güzelin hatırı Hey canım hey Karıncanın katarı Hey canım rinna nay rinna rinna nay Yüreğinde yatarı Hey canım hey Taş üstüne taş koydum Hey canım rinna nay rinna rinna nay Gül yastığa baş koydum Hey canım hey |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haluk Levent Şarkı Sözleri !! (3)Yeni bir dünya kurdum kendime Sana tutkum sönmedi aşkım Yaşıyorum zannettim rüyalar içindeyim Gerçek dünyamı kaybettim Varlığın yolumdan gelip geçer Kavuşmalar yalınlaşır ama sen değişmezsin Zaman renklere girer ama sen hep mavisin Adını andıkça büyür sesin Sen deliveren beyaz bebek Yasemin kokusunda terkedenlerden Güneşimi çalıp da gidenlerden Ellerim sana uzar Tenim yanar Erir yüreğim ama hep seni bekler Yollarım sabahlar yürümekten Ama hep uzak mesafeler |
|