Acil Servis Şarkı Sözleri !! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acil Servis Şarkı Sözleri !!Acizsin Anlat kendini bence sen yapamazsın Goster kendını ama sen anlamazsın Bilmedin görmedin sen gercegi, gercegi bulamazsın Kendimden verdim herseyi fedakar olamzsın Asmaya caliş kendini biraz sıkıl biraz toparlan Yasamaya calıs bu boslukta kımseye sırtını yaslamadan Saglam bas yere bence sen yapamazsın Kurtar kendini ama sen anlamazsın Tutmadın verdigim ogutleri gercegi bulamazsın Yaptım elımden geleni farkına varamazsın Gormeye calıs gercegi biraz sıkıl biraz toparlan Yasamaya alıs bu boslukta hic kimseye sırtını yaslamadan Acizsin, acizsin anlamaktan Acizsin, acizsin yola cıkmaktan Acizsin, acizsin acizsin Acizsin, acizsin bıkmazsın tekrarlamaktan Bosver herseyı cünkü sen anlamazsın Öldür kendini yinede kacamazsın Kahraman sandın hep kendini sadece bir kuklasın Karıstırdım iplerini oyuncak olamazsın Kurtar ordan kendini biraz sıkıl biraz toparlan Yasanmaya alıs bu boslukta hiç kimseye sırtını yaslamadan |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acil Servis Şarkı Sözleri !!Bebek Yapayalnız bir yaz olabilirdi Tıpkı bundan öncekiler gibi Ama bu kez sen vardın kumsalda Bebek diyordu herkes sana Gerçek ismini kimse bilmezdi Ama bebek yeterdi anlatmaya Hey bebek götür beni o temmuz akşamına Seninle sevişmek istiyorum Sabah yeli gibiydi dudakların Öperken beni ürpertirdin Ama artık sen yoksun kumsalda Hey bebek götür beni o temmuz akşamına Seninle sevişmek istiyorum |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acil Servis Şarkı Sözleri !!Gel Bana Bağırırken herkese İstiyorum diye Küstahça dinledim gülücükler içinde Aklından geçenler albümler ve karakterler Anlamsızdır senin için görüşler ve fikirler Canına tak deyince gecelerden bir gece Beni görmek istersen Gel bana!! Haber verme sakın Öylece ap ansızın Gece sabaha varmadan Gel bana |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acil Servis Şarkı Sözleri !!Küçük Adam Aklım çok karışık her şey boş şu anda Ne güzeldi çocukluğumuz kirlenmemişken ruhumuz Karamsarlık diz boyu,uykusuz gecelerim Sokaklar hep karanlık hep ayrılık , ayrılık Oysa şimdi bak, her şeyden vazgeçerek Sonsuza dek yalnız kalmak Ya da yaşamak sonsuzluğu Hiçbir şeye değmeyeceğini anladım bu dünyanın Bırak sevgiler yaşasın sevgiler saf kalsın Oysa şimdi bak, her şeyden vazgeçerek Sonsuza dek yalnız kalmak Ya da yaşamak sonsuzluğu |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acil Servis Şarkı Sözleri !!Ölüm Meleği Karanlık içinde aydınlık paramparça Boşverdik gerçeği, savrulduk sadece Sorumsuz bedenler zevklere köle olmuş Sarkılar değişmiş seks dolmuş her gece Çılgınca yaşarken kandırdık birbirimizi Sonunu gormeden güç verdik iblise Tükensin bu kabus bitsin bizimle Artık dönüş yok geriye Haydi yavaş dokun ve öldür bizi Haydi yavaş dokun Karanlık içinde aydınlık paramparça Boşverdik gerçeği, savrulduk sadece Tükensin bu kabus bitsin bizimle Artık dönüş yok geriye Haydi yavaş dokun ve öldür bizi Haydi yavaş dokun! |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acil Servis Şarkı Sözleri !!Sen de iste Yüzyüze bir yaz aksam1nda doldu gözlerim Artık sana solenecek hiçbiseyim yok Saclarında dolasan rüzgar sana neden daha yakın O büyülü bakısların ayrılmasın benden yine Benim gözümle bakmadin hiç sen olaylara Ne olursun sende iste bir kez daha Saclarında dolasan rüzgar sana neden daha yakın O büyülü bakısların ayrilmasin benden yine Biliyorsun sevdim Yine sana geldim Sira simdi sende Ne olursun artık sende iste |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acil Servis Şarkı Sözleri !!Yaz Yaz yaz yaz yaşanmamış aşkları Yaz yaz yaz değişmeyen rüzgarları Yaz yaz yaz bundan sonra olacakları Yaz yaz yaz bir parça yaz yalnızlığı Yaz yaz yaz bazen kendinden başkaını Yaz yaz yaz neleri neden yazamadığını Hem benden bahsettin hem biraz kendinden Başkalarını göremedin bilinmezki neden???? bir ağladın bir güldün yine hiç düşünmeden Ne bir karar verebildin ne de vazgeçebildin sen Yeniden yaz duyduklarını Yaz söylemekten korktuklarını Yaz yaz yaz anlatma |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acil Servis Şarkı Sözleri !!Yusuf Yusuf Çarpıktır dişleri fırçalamaz onları ama umrunda değil Daha onbir yaşında tüm yükü sırtlamış ama farkında değil Ay dede görünüce piyasasına düşer Karanlık sokaklarda ekmeğini arar Yusuf yusuf,yusuf yusuf Kimse senin farkında değil Yusuf yusuf,yusuf yusuf Bunlar senin umrunda değil Sakız satar bazen,bazen hırpalanır yusuf yine gülümser Hava soğur bazen,bazen sırılsıklam yusuf yine gülümser Karanlık sokaklarda evine kosar O da ana kuzusu senin kadar,benim kadar Yusuf yusuf,yusuf yusuf Kimse senin farkında değil Yusuf yusufyusuf yusuf Bunlar senin umrunda değil |
|
|
|