![]() |
Seninle Olmak |
![]() |
![]() |
#1 |
ShEKeRKiZ
|
Seninle OlmakSeninle olmanın en güzel yanı ne biliyormusun? Elin elime degmeden avuclarımı terleten sıcaklıgını taa icimde hissetmek ![]() Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun? Seni seviyorum sözcügü dilimin ucunu ısırırken her konusmamızda bos yere saatlerce havadan sudan söz etmek ![]() Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun? Aynı seyleri seninle aynı anda düsünmek birlikte aglamak gülmek ![]() ![]() Seninle olmanin en acı yanı ne biliyor musun? Seni hic tanmadıgım bir sürü insanlarla paylasmak ![]() ![]() Seninle olmanın en mutlu yani ne biliyor musun? Tanıdık birileriyle karsılasma tedirginligi ile yollarda yürümek yanyana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun? Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara aya anlatmak ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle olmanın en zor yanı ne biliyor musun? Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattıgım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun? Nereden bileceksin? Sen benimle hic olmadınki ![]() Olsaydın avuclarım terlemezdi ![]() ![]() ![]() Isırmazdım dilimin ucunu ![]() ![]() ![]() Özlemezdim seni yanımdayken ![]() ![]() ![]() Kıskanmazdım ![]() Korkmazdım yollarda yürümekten ![]() Islanmazdim yagmurlarda ![]() ![]() ![]() Yıldızlara aya dert yanmaz böyle her sarkıda sarhos olmazdım ![]() Korkmazdım seni kaybetmekten ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize ![]() ![]() ![]() Ve her kulacta haykırırdım seni Ama sen hic benimle olmadin ki ![]() ![]() ![]() YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() "ya aklın başka yerdeydi ya yüreğin" özeti bu sanırım, teşekkürler güzel şiir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|