Cem Adrian - Merdivenler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Adrian - MerdivenlerSundum ![]() Ellerinize ![]() Kalbimin tüm çiçeklerini ![]() Gitmek yerine ![]() Güneş gibi ![]() Doğdu yüzüme ![]() Geceleri ay ![]() Buz gibi ellerimle ![]() Gördüm ![]() Kördüğüm olduğumu ![]() Sonu gelmez masalları ![]() Puslu şehrinde ![]() İçtim ![]() Kana kana sularını ![]() Zehirli nehirlerin ![]() Gözümü kırpmadım bile ![]() Acıyor ![]() Duyuyor musun ? Kanıyor ![]() İçimde bir şey ![]() Yanıyor ![]() Görüyor musun ? Alevleri ![]() Her yanımı sarıyor ![]() Acıyor ![]() Duyuyor musun ? Kanıyor ![]() İçimde bir şey ![]() Devriliyor ![]() Sevdiğim tüm kalpler ![]() Önümde şimdi ![]() Merdivenler ![]() Yürüyorum ![]() Işığa doğru ![]() Yükseliyor ![]() Acılar geride ![]() Ayaklarımda kan ![]() Önümdeyse, Tüm sevdiğim kalpler ![]() Merdivenler ![]() Susuyorum ![]() İçimden bir ses ![]() Yükseliyor ![]() Göğe doğru ![]() Çocuk sesleri ![]() Duyuyorum öteden ![]() Geliyor ![]() Bana doğru ![]() Sesleri ![]() Duyuyor musun ? Işıklar ![]() Sana doğru ![]() ve şimdi ![]() Sevdiğim tüm kalpler ![]() Merdivenler ![]() ![]() |
|
|
|