![]() |
Cem Adrian - Yalnız Da Ayağa Kalkabilirim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cem Adrian - Yalnız Da Ayağa KalkabilirimSevmek eski bir yolcu, Artık geri dönmeyecek ![]() ![]() ![]() Ayrılık bir şarkı, Hiç dinlenmeyecek ![]() ![]() ![]() Aşk eski bir palavra! Artık burdan geçmeyecek ![]() ![]() ![]() İnanmak bir yol, Kimse yürümeyecek ![]() ![]() ![]() Hayır ![]() ![]() İstemem bir başkasını! Yalnız da ayağa kalkabilirim ![]() ![]() ![]() Hayır ![]() ![]() Dokunma! Bir başkasına ![]() ![]() Tutunmadan da ayağa kalkabilirim ![]() ![]() ![]() * Klip Sözleri aşkmış hiç olmayan bir Tanrıya inanmak anlamı olmayan kelimelermiş dualarımız elini kesip bacağındaki acıyı unutabilir misin ? yüzüme yapışmış bu yalanın izlerini hangi makyajla kapatabilirsin? bana artık inanmadığım bir güneşi doğurabilir misin ? ![]() ![]() ben kaybettiğin sesim öldürdüğün melek ben o'yum içindeki en büyük kayıp kalbindeki siyah iz yüzündeki sessizlik sukunetle gömdüğün metanetle başında beklediğin ben artık; varım yok oluşundan doğan insan dilindeki ![]() ![]() ![]() "çiçekler soldu çiçekler yalancı oldu meleker aşk yandı geriye kalan sadece kül buradan geçmez bekleme o yolcu kayıp bir şehirde aşk yandı geriye kalan sadece bu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|